• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plesanta Previa

arkadaşlar bundan 6 ay önce 4 aylık bir düşük yaşadım nedenide plesanta previa teşhisi etrafta bu sebepten düşük yaşayıp daha sonra sağlıklı hamilelik geçirenler varmı RABBİME şükürler olsun bugün hamile olduğumu öğrendim ama insan korkuyor acaba yinemi plesanta previa olacam diye lütfen bu konuda bilgisi olanlar yazarlarsa çok sevinirim
Cnm su an kardesimin esi 24 saat olacak nerdeyse hastanede.. ve bes aylik hamile.. lakin bebek enfeksiyon kapmis, suyu gelmis, ve kanamasi olmus.. bebek hala yasiyor.. henuz dogum yok ortada.. ama doktorlar kesin gozuyle bakiyorlar, yasamaz diyorlar, ve cocugun kendiliginden dogmasini bekliyorlar.. sabahtan bu yana hastanedeydik, cok kotu bir durum :( ve hala su saat olmus bir gelisme yok :(((((

Arkadaslar merhabalar ayni sorun bende de var malesef. Hastaneye yatışim yapildi. Sizin dogumlariniz nasil gecti? Beni biraz bilgilendirirmisiniz cook tedirginim :KK43:
Selam mesajınızı şimdi gördüm. Benim doğumum çok güzeldi sezeryan oldum spinal. Doktoruma güvendim.

Back