• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plesanta papp a değeri 0.22

melodimelo1996

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
206
122
18
Hanımlar herkese günaydın ikili tarama sonucum geldi papp a değerim 0.22 yani düşük çıktı
testi yaptırdığımda 11+6ydı ancak bebek 12+5 görünüyordu. Bebek hem önden gidip hem plesentam nasıl yetersiz oluyor ağlamakyan helak oldum henüz doktora gidemedim bana yardım edin

Hanımlar herkese günaydın ikili tarama sonucum geldi papp a değerim 0.22 yani düşük çıktı
testi yaptırdığımda 11+6ydı ancak bebek 12+5 görünüyordu. Bebek hem önden gidip hem plesentam nasıl yetersiz oluyor ağlamakyan helak oldum henüz doktora gidemedim bana yardım edin
Gecmıs olsun aynı durum bendede bar dusuk papp-A.aspırın verdı doktor 14 cu haftadan berı kullanıyorum.

Tavsıyem bıran once doktora gıdın aspırın baslatır dıye dusunuyorum.bu degerın dusuklugu hemen etkılemıyor 20 cı haftadan sonra rısklerı baslıyor.

Back
X