plerdeki beyaz kurtlar ne oluyorlar...

simdi isin garip yani bende bilmiordum ve nasil ögrendigimi aciklayim size,araba garajinda benim yegenlerim sosis yemisler ve oraya atmislar,bi kac gün icinde hemen üstünde beyaz beyaz kurtlar vardi bende arabayi süpürmek icin garaja cektim elektirikli süpürgeyle süpürdüm sonra o kurtcuklari gördüm onlarida süpürgeyle bi güzel cektim,tabi onlarda nemli olduklarindan süpürgenin torbasina degil tam o borunun ortasina yapismislar,1 2 hafta sonra tikandi zaten süpürge borusunu temizliyim dedim,bi kac kere yere vurdum o kurtcuklar döküldü ve koyulasmislar renk olara bi kac tanesi catlamis icinden sinekler cikmis o sekil gördüm,ve sahit oldum,ama sonra ne o garaja nede o üspürgeye elimi sürmedim...simdi bunu okuyanlar o kurtlarin tadini merak bile etmezler sanirim mafoldumben

o kadr çok şeyde kurtlanma oluyo ki..
baharat,yeşillik,sebze meyve
çok eski sigaralar,tütün
ceviz ve bakliyat
pirinç,makarna vs
un çeşitleri
saymakla bitmiyo malesef offff!!!

o kurtçuklar nerde olurlarsa olsunlar,bana mutlaka gösteriyolar kendilerini nasılsa ooffffffffff..
geçenlerde sandwiç yiyoduk (üstelik şubeleri olan iyi bi fast food çuda) ,annemin tam da ısıracağı bölümde bi kurt hareket halindeydi,bööle ekmeğin üzerinde yani.. gösterdik bu ne diye,''aa maruldandır o'' dediler gayet pişkince..
herneyse,sözün özü herşeyde kurt olabiliyo,dikkat etmek lazım..
gerçi ben dikkat etmesem de görünüyolar bana,çok seviyolar sanırsam benüüü:bbo:

o kadr çok şeyde kurtlanma oluyo ki..
baharat,yeşillik,sebze meyve
çok eski sigaralar,tütün
ceviz ve bakliyat
pirinç,makarna vs
un çeşitleri
saymakla bitmiyo malesef offff!!!

evet herşeyde oluyor malesef ve her gıda ürününe, her yiyeceğe gözümü dört açıp bakmaktan yoruldum:gitme: çok iğrenç çokkkkkkk:sinifsinif:

ıyyyy biliyodum bunu.
küçükken camda kocaman bi sinek vızzz vızzzzz diye ses çıkarıyodu. bende öldürdüm onu baktım içinden beyaz beyaz kurtlar çıkıyo. odur budur sinekleri görünce aklıma o görüntü gelir böğğğğkkk

aaaah annaaam bebelermiymiş o kurtlar kıyamam ben oy oy:emir_bebek:
zaten sivri ineğin de hep dişisi ve hamile olanı ısırırmış hep derim yazık ne de olsa hamile aşermiştir belki bi tarafı şişer ses etmeyin diye-tatlicadiarzu-

:roflol::roflol: Allah ömür versin sana leylek kız

bizim ıııııığğğğ diye iğrenerek baktığımız o beyaz kurtları kuzey kutbunda yaşıyan eskimolar afiyetle yiyorlar, dediklerine göre çokta lezzetli ve besleyiciymiş bir belgeselde gözümle gördüm buna ne dyorsunuz , hele o en çok iğrendiğim hamam böceğini ,,irileri ama,, uzak doğuda kızartarak afiyetle yemeleri ,nasıl bişey bu ya ,,acaba bizmi abartıyoruz yada onlarmı ağzının tadını daha iyi biliyor,gene içim kalktı,,ööööö.....

yiyecek bir şey bulamayınca güzel geliyordursempatiksalakcinni

o kurtçuklar nerde olurlarsa olsunlar,bana mutlaka gösteriyolar kendilerini nasılsa ooffffffffff..
geçenlerde sandwiç yiyoduk (üstelik şubeleri olan iyi bi fast food çuda) ,annemin tam da ısıracağı bölümde bi kurt hareket halindeydi,bööle ekmeğin üzerinde yani.. gösterdik bu ne diye,''aa maruldandır o'' dediler gayet pişkince..
herneyse,sözün özü herşeyde kurt olabiliyo,dikkat etmek lazım..
gerçi ben dikkat etmesem de görünüyolar bana,çok seviyolar sanırsam benüüü:bbo:

1996 yılında, bizi okul gezisine götürmüşlerdi bir haftalığına. Bir keresinde bir lahmacuncuya (Tatlıses lahmacunmarı) gitmiştik. Bir salata getirip koydular önümüze, bi baktım, Allah'ım -tam üç tane- sümüklü böcek. Hani olur ya küçük, beyaz, duvarlara falan tırmanıp yapışırlar, ondan. Nasıl içim kalktı anlatamam. Ben bir hocamızın masasındaydım, ona gösterdim, hocam halletti de, o görüntüyü hiç unutamadım.

Zaten dışarıda pek yemek yemem, hele salata hiç yemem, belki ondandır. Ama öyle bir şey nasıl gözden kaçar aklım almıyor. Tamam anladık zaten hiçbir şeyi yıkamadınız da, insan servis ederken görür bari, ne bileyim. Bir de değil, üç tane.

kurt solucan ve türevlerinden deli gibi korkan ve tiksinip içi bir hoş olan bir insan olarak konunun ilk mesajını okurkenki ruh halimi tahmin edebiliyorsunuzdur kanımcadelikafaduldeneyvahedigeldismile::1closedeyes:

Back