Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kadr çok şeyde kurtlanma oluyo ki..
baharat,yeşillik,sebze meyve
çok eski sigaralar,tütün
ceviz ve bakliyat
pirinç,makarna vs
un çeşitleri
saymakla bitmiyo malesef offff!!!
aaaah annaaam bebelermiymiş o kurtlar kıyamam ben oy oy
zaten sivri ineğin de hep dişisi ve hamile olanı ısırırmış hep derim yazık ne de olsa hamile aşermiştir belki bi tarafı şişer ses etmeyin diye-tatlicadiarzu-
bizim ıııııığğğğ diye iğrenerek baktığımız o beyaz kurtları kuzey kutbunda yaşıyan eskimolar afiyetle yiyorlar, dediklerine göre çokta lezzetli ve besleyiciymiş bir belgeselde gözümle gördüm buna ne dyorsunuz , hele o en çok iğrendiğim hamam böceğini ,,irileri ama,, uzak doğuda kızartarak afiyetle yemeleri ,nasıl bişey bu ya ,,acaba bizmi abartıyoruz yada onlarmı ağzının tadını daha iyi biliyor,gene içim kalktı,,ööööö.....
aaaah annaaam bebelermiymiş o kurtlar kıyamam ben oy oy
zaten sivri ineğin de hep dişisi ve hamile olanı ısırırmış hep derim yazık ne de olsa hamile aşermiştir belki bi tarafı şişer ses etmeyin diye-tatlicadiarzu-
o kurtçuklar nerde olurlarsa olsunlar,bana mutlaka gösteriyolar kendilerini nasılsa ooffffffffff..
geçenlerde sandwiç yiyoduk (üstelik şubeleri olan iyi bi fast food çuda) ,annemin tam da ısıracağı bölümde bi kurt hareket halindeydi,bööle ekmeğin üzerinde yani.. gösterdik bu ne diye,''aa maruldandır o'' dediler gayet pişkince..
herneyse,sözün özü herşeyde kurt olabiliyo,dikkat etmek lazım..
gerçi ben dikkat etmesem de görünüyolar bana,çok seviyolar sanırsam benüüü:bbo: