plerdeki beyaz kurtlar ne oluyorlar...

cemile25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2009
80
1
96
40
Almanya
evet hic merak ettnizmi cöplerdeki beyaz kurtarrr,,

igrenc görünürler ve yaz aylarinda vingir vingir ortaya cikarlar,,

iste bu kurtlar zamanla kuruyor ve koyu bir renk aliyorlar daha sonra sertlesip catliyorlar ve iclerindende bizim bu bildigimiz sinekler cikiyor....

ıyyy inanmıyorum.hiç rastlamadım.rastlamam da inşallah.

evet hic merak ettnizmi cöplerdeki beyaz kurtarrr,,

igrenc görünürler ve yaz aylarinda vingir vingir ortaya cikarlar,,

iste bu kurtlar zamanla kuruyor ve koyu bir renk aliyorlar daha sonra sertlesip catliyorlar ve iclerindende bizim bu bildigimiz sinekler cikiyor....

ıııyyyyyyyyy -tatlicadiarzu-

bencede ıyyyy yapma ya bende çöplerimi balkona koyuyorum atacağım zaman minik minik sinekler görüyorum çöp kutusunu çamaşır suyla yıkıyorum hemen gidiyorlar demekki kurtçukmuş onlar öğğğğ nefret ediyorum onlardan...

evet ben biliyordum..zaten o kurtçukları anne sinek bırakıyor o çöplere

helede daha iri sinekler vardır onların içleri doludur kurtcuklarla.

işte o yüzden acıkta çöp bırakılmaması lazım.
sineksiz hayat için a.s

aaaah annaaam bebelermiymiş o kurtlar kıyamam ben oy oy:emir_bebek:
zaten sivri ineğin de hep dişisi ve hamile olanı ısırırmış hep derim yazık ne de olsa hamile aşermiştir belki bi tarafı şişer ses etmeyin diye-tatlicadiarzu-

zaten sivri ineğin de hep dişisi ve hamile olanı ısırırmış hep derim yazık ne de olsa hamile aşermiştir belki bi tarafı şişer ses etmeyin diye-tatlicadiarzu-

:roflol: :roflol: :roflol:

allah cızırtını vermesin bu iğrenç bilgiye böyle bi yaklaşım :roflol::roflol::roflol:

ayy bilmiyodum ben de yaa hemen sinek oluyo zaten açıkta bişey bırakınca nerden geliyo hemen bunlar diyorum bende

bizim ıııııığğğğ diye iğrenerek baktığımız o beyaz kurtları kuzey kutbunda yaşıyan eskimolar afiyetle yiyorlar, dediklerine göre çokta lezzetli ve besleyiciymiş bir belgeselde gözümle gördüm buna ne dyorsunuz , hele o en çok iğrendiğim hamam böceğini ,,irileri ama,, uzak doğuda kızartarak afiyetle yemeleri ,nasıl bişey bu ya ,,acaba bizmi abartıyoruz yada onlarmı ağzının tadını daha iyi biliyor,gene içim kalktı,,ööööö.....

ben bi defa sinek doğurtmuşuk bi milyon tane beyaz kurtçukun ebesiyimkaydirigubbakcemile3
çok iğrenç ama yaptım küçükkene hehe bi kibrit çöpüyle sıktım beyaz kurtçuklar çıktıkaydirigubbakcemile4

Yazın balkonda çöp unutmuşum ve 1 hafta da eve gelememiştik.Döndükten sonra karşılaştığım manzara tarif edilemez...Kurtlar resmen cirit atıyorlardı çöp dedelikafadulden

bak şimdi zaten çöp poşeti yarıya gelmeden huylanıp atıyodum şimdi ne yapacağım benmafoldumben

Back