Plazmapen ile çatlak tedavisi

Aslında itiraf etmem gerekirse plazma Pen cihazını alıp kendim yaptım ve alt bacaklarımda ilk seansta inanılmaz küçülmeler oldu şimdi dermaroller ile destekleyip devam edeceğim dermaroller ile birlikte e vitamini ampulü kullanınca cilt yenileniyormuş
Merhabalar hangi marka plazmapen aldınız acaba sonuç nedir bende kendim almak istiyorum korkuyorum yapabilir miyim diye

Merhaba bende cihazı alıp uyguladım.ama amaç ilk etapta 2 hafta boyunca hiçbirşey sürmeden yarayı kurutup dökmek..kabuklar döküldükten sonra madacasol ve e vitavimini kullanmak etkili deniyor.sizin nasıl oldu fark gördünüz mü
Merhaba sonuçlarınız nasıl acaba ben de almayı düşünüyorum çatlaklarım için ?

Merhaba bende cihazı alıp uyguladım.ama amaç ilk etapta 2 hafta boyunca hiçbirşey sürmeden yarayı kurutup dökmek..kabuklar döküldükten sonra madacasol ve e vitavimini kullanmak etkili deniyor.sizin nasıl oldu fark gördünüz mü
Sizde de işe yaradı mı? Biraz Bilgi verir misiniz acaba son durum hakkında. Meraklı gözlerle beklirim😅

Merhaba ben yaptırdım karın bölgeme çatlak ve gerilmeler için kesinlikle olduğu gibi kurumaya bırakmamanız gerekiyor enfeksiyon kapabilir güneş görmeyen bölgedeyse lotemax göz damlası kullanmanız lazım içindeki bileşenler enfeksiyon riskini yok ediyormuş 6 saatte bir disk pamuklar oluyor onlarla tüm bölgeye kullanmanız lazım özellikle göbek deliği gibi kapalı kalan iç Kısımlar varsa bolsa oraya ugulamalısınız kuruktan sonra

Merhaba ben yaptırdım karın bölgeme çatlak ve gerilmeler için kesinlikle olduğu gibi kurumaya bırakmamanız gerekiyor enfeksiyon kapabilir güneş görmeyen bölgedeyse lotemax göz damlası kullanmanız lazım içindeki bileşenler enfeksiyon riskini yok ediyormuş 6 saatte bir disk pamuklar oluyor onlarla tüm bölgeye kullanmanız lazım özellikle göbek deliği gibi kapalı kalan iç Kısımlar varsa bolsa oraya ugulamalısınız kuruktan sonra teramicin kullanmanız gerekiyor arada da fucithalmic var yine bunuda kullanıcaksınız ilk yaptırdığınız gün sızlama oluyor biraz ozaman anestol kullanmanız gerek anestezili bir krem zaten bu sonrasındaki aşrıyı alıyor banyo sırasında normal şampuan be duş jeli değmemesi gerekiyor bu yüzde kafanızı ayrı yıkamak gerekiyor bölgeye duş jeli va değmemesi gerektiği için o Bölge ve duş sırasında oraya akıcak yerleri Marsilya sabunuyla yıkamanız lazım bionile markasının katı sabununu alabilirsiniz sıvılar gereksiz pahalı güzel korursanız katı sabun yeterli 3 gün sonra yıkıyorsunuz yıkama işleminden sonra aynı ürünleri kullanmaya devam ederken contratubex kullanmaya başlamanız gerekiyor leke iz Giderici bir kreM buda İşlem srasında da emla krem kullandırın uyuştursunlar acı çekmeyin boşuna yuz gibi güneş gören bölgeyse mutlaka bilen birine yaptırın iz kalmaması içim teramicin yine kullanmalısınız diye biliyoruö ve sürekli güneş kremi sürmeniz gerekiyor

Merhaba ben çok araştırdım marka olarak burdan yazmam doğru olur mu bilmiyorum isterseniz mesaj olarak atabilirim size. Cihazı kendim aldım bacaklarımdaki çatlaklar için uyguladım. Yalnız çok acı veren bir işlem ben anestezisiz krem kullanmadan yaptım ama işlemden memnunum diyebilirim hem deride gerginlik yapıyor hem de çatlaklara iyi geliyor.

Canım lütfen banada cihazin markasini yazabilir misin ve önerilerin varsa dinlemek isterim :)

Merhaba ben alalı neredeyse 1 sene oldu ünlü internet sitesinden almıştım burayı kullanmayı çok bilmiyorum marka söylersem belki yanlış yapmış olurum ama isterseniz özelden kendi aldığım cihazı atabilirim size. Benim cihazım beyaz renkte ve kenarlarında sarı yerleri var bazı doktorlar ve estetisyenlerde aynı cihazdan gördüğüm için onu almıştım ama başka önerebileceğim bir cihaz daha var ben alırken o cihazı görmemiştim
Merhaba,nasilsiniz? Catlaklariniz ne durumda,umarım hersey yolundadir. Aldıginiz cihazin ismi nedir acaba? Okadar cok olana pen adinda cihaz varki,şaşırdım hangisini alacagimi 😟
Selamlar sevgiler 🌸

Merhabalar aldığınız ve önerdiğiniz cihazın marka ve modelini yazar mısınız.ayrica hijyen konusuna nasıl dikkat ettiniz nasıl uyguladınız.tecrube ve yorumlarınızı paylasirsaniz çok sevinirim.simdiden çok çok teşekkür ediyorum.

Aslında itiraf etmem gerekirse plazma Pen cihazını alıp kendim yaptım ve alt bacaklarımda ilk seansta inanılmaz küçülmeler oldu şimdi dermaroller ile destekleyip devam edeceğim dermaroller ile birlikte e vitamini ampulü kullanınca cilt yenileniyormuş
Merhaba, hangi markayı aldınız acaba burdan yazmak istemezseniz mesaj olarak atabilir misiniz 🙏🏻

X