• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plazma pen?

zorunlualn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
53
34
3
Merhaba kk hanımları doğum çatlakları için plazma pen yaptırmak istiyorum yaptırıpta sonuç alan var mı bu tarz işlemlerden.
Çatlaklarım beni aşırı rahatsız ediyor kabullenemiyorum çözüm arıyorum ya da tca asit kullanan varmı aranızda neler yaptınız nasıl başa çıktınız?

Merhaba kk hanımları doğum çatlakları için plazma pen yaptırmak istiyorum yaptırıpta sonuç alan var mı bu tarz işlemlerden.
Çatlaklarım beni aşırı rahatsız ediyor kabullenemiyorum çözüm arıyorum ya da tca asit kullanan varmı aranızda neler yaptınız nasıl başa çıktınız?
Ben ben ben😂şöyle bişey yaptım ben,gittim cihazını aldım,likodin %30 olan birde krem aldım,evde kendim yaptım iş e yaradımı ilk bir hafta öyle gibi göründü ama ben çok fark edemedim yüzüme yaptım ama yüzümde hiç kırışık yok biraz leke fln vardı komple yaptım ama lekeler duruyor böyle çil gibi yüzeysel lekelerdi ama hala duruyorlar,bidaha yapıcam belki derecesini yükseltirim o zaman işe yarar dedim,ufak tefek çatlaklarıma yaptım bacağımda vardı çok hafif bir kaybolma oldu ama zaten 3 seans fln olması gerekiyormuş sonuç almak için,aslında bana çok mantıklı geliyor bu uygulama nokta nokta yakıp o yaraları birleştirerek o bölgeyi geriyor inceltiyor hasarlı görüntüyü,krem olmadan mümkün değil dayanamazsınız onu söylim eğer kendiniz yapacaksanız.

Ben ben ben😂şöyle bişey yaptım ben,gittim cihazını aldım,likodin %30 olan birde krem aldım,evde kendim yaptım iş e yaradımı ilk bir hafta öyle gibi göründü ama ben çok fark edemedim yüzüme yaptım ama yüzümde hiç kırışık yok biraz leke fln vardı komple yaptım ama lekeler duruyor böyle çil gibi yüzeysel lekelerdi ama hala duruyorlar,bidaha yapıcam belki derecesini yükseltirim o zaman işe yarar dedim,ufak tefek çatlaklarıma yaptım bacağımda vardı çok hafif bir kaybolma oldu ama zaten 3 seans fln olması gerekiyormuş sonuç almak için,aslında bana çok mantıklı geliyor bu uygulama nokta nokta yakıp o yaraları birleştirerek o bölgeyi geriyor inceltiyor hasarlı görüntüyü,krem olmadan mümkün değil dayanamazsınız onu söylim eğer kendiniz yapacaksanız.
Açıkçası benimde aklıma geldi az önce cihazı almak sizde yazınca daha emin oldum :) o krem yenileyici değil galiba uyuşturan bişeymi?
Birde ne kadar sürede iyileşiyor ayrıca sonrası nemlendirici sürdünüz mü

Açıkçası benimde aklıma geldi az önce cihazı almak sizde yazınca daha emin oldum :) o krem yenileyici değil galiba uyuşturan bişeymi?
Birde ne kadar sürede iyileşiyor ayrıca sonrası nemlendirici sürdünüz mü
Evet uyuşturan bir krem,likodin seviyesini bende sonradan öğrendim o da etki derecesiymiş,yaparken cidden çok acıtıyor öyle her krem o acıyı azaltmıyor,size süreci anlatayım ben öğlen saat 12 gibi yaptım hem aydınlık hemde acı eşiğinin en yüksek olduğu zamanlar,hemde akşam acı eşiği düşünce gece uyurkende rahatsız etmesin o zamana kadar acısı azalsın diye bu saati seçtim,yüzüm için söylüyorum tamamını dinlenerek 1 saat içerisinde bitirdim,sonrasında kremin etkisi uzun sürdüğü için bişey hissetmiyorsunuz,iyileştirici etkisi olan bir krem kullandım şimdi marka ismi verilirmi bilemedim ama markette bile satılıyor onu kullandım,sabah,öğlen,akşam düzenli sürdüm,ertesi gün baya bir şişiyor ama krem sürmeye devam edeceksiniz, günde iki kezde cilt temizleyici alkol içermeyen bir temizleyici ama, onunla temizliyorsunuz bastırmadan,3.gün şişlik iniyor ve kremin etkisiylede kabuklanmalar ufak ufak geçiyor,zaten 3. Gün sonunda banyo yapabiliyorsunuz bir haftada tamamen geçiyor,şunu belirteyim benim aldığım cihazın derecesi 1 den başlayıp 10 a kadar yükseliyordu,ben 6. Seviyede yaptım.

Ben yaptım hiçbir işe yaramadı hatta yanık izi kaldı😔 çok pismanım çatlaklarda yanık lekesi var şuan iyice belirgin yani

Ben ameliyat sonrası dikiş izi için neler yapabileceğimi araştırırken kamuflaj makyajını gördüm, deride kalıcılığı genelde sekiz yıl civarı diyorlar. Çatlaklı bölgelere de yapılıyor, vitiligo(deride soluk lekeler) de uygulanıyor ve sizin sorununuz için uygulanması daha kolay. İnternetten "çatlak kamuflajı, kamuflaj makyaj" yazarak araştırmalar yapabilirsiniz.

Ben şu an kamuflaj makyajı yapan güvenilir bir yer arayışındayım ama benim yaptırmam en az bir yıl sürer çünkü dikiş izi anca bir yılda kendini toparlıyor. Sizler benden önce yaptırsanız benimle de deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Bu arada kamuflaj makyajının güvenilir bir yöntem olup olmadığı hakkında hiçbir bilgim yok, iyileşince çeşitli merkezlerden bilgi almaya çalışırım.

Back