• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Play store

Shirine-alish

***Alişimmm-ömrümmm***
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
9.338
15.667
248
Slm kizlar. Cihazim galaxy j7 prime. Bi kacgundur play store yi kullanamiyorum. Giriş dahi yapmiyo. Telefonum dun son surumune guncellendi hala calismiyo. Benle ayni skntiyi yasayan veya bilgisi olan var mi.

ayarlardan uygulamayı sıfırlamayı denediniz mi? ama gmail hesabınızın bilgilerini hatırlıyorsanız yapın bunu çünkü tekrar giriş yapmanız gerekecek.

Internetten bikc yol izledim
Verileri sil on bellegi bosalt gibi ama ise yaramadi. Sizde calisio mu program

Benimki samsung A3
Acaba genel bi guncelleme mi var play storede. Internetten arastirdim son surumu henuz tum telefonlarda guncellenmemis. Telefonumda actigim bi iki programda "play google suan guncellenmekte" gibisinden bi uyari veriyo. Merak ettigim bu surec ne kadar uziycak. Acaba interneti veya wifi yi hep acik mi tutmamiz gerekio guncelleme yapmasi icin.

Acaba genel bi guncelleme mi var play storede. Internetten arastirdim son surumu henuz tum telefonlarda guncellenmemis. Telefonumda actigim bi iki programda "play google suan guncellenmekte" gibisinden bi uyari veriyo. Merak ettigim bu surec ne kadar uziycak. Acaba interneti veya wifi yi hep acik mi tutmamiz gerekio guncelleme yapmasi icin.
Benimki wi-fi sürekli açık ama güncelleme yapmıyor. Sanırım teknik bir sorun duzeltilir inşallah

Aaa e niye benimki açilmiyo ki.. simir oldum ya. Diger bi iki uygulamayada basinca google play guncellenmekte diyip acilmiyor. Ama telefonun bildirim panelinde hic bir gosterge filan yok
Bilemedim şimdi ya. Gündüz benim telefonda öyleydi an şimdi düzeldi.

Back
X