platonik_ask'in paylasimlari :)

sanslihayatim

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2007
3.340
130
688
merhaba kizlar :)

bir ben eksiktim, geleyim dedim
ben öyle cok fazla moda takipcisi, son trendi uygulayan biri degilimdir fakat
begendigim tarzdaki herseyi paylasmak istiyorum..
umarim sizinde hosunuza gider

hosgeldiniz topicigime

ilk olarak, en son aldigim oje ve rujlarimi paylasmak isterim
indirim vardi, bende faydalandim..
cünkü kozmetik ürünlerine cok para vermekten yana degilim..

ellerim tombul ve kücüktür ve güzel degildir :)
ojeyi 2 kat sürmeme ragmen böyle oldu..
rujlarimda ise soldaki rengi cok begendim.. sürdügümdede cok yakistigini düsünüyorum..

Son düzenleme:
2-3 hafta önce buralarda pek rastlamadigim
h & m magazasinda yüzüklü bileklige rastlayinca hemen
almak istedim :) 6,95 euro civarindaydi..

Belki son zamanlarda cok adi gecen bir kitap ama gercekten herkesin
okumasi gereken bir kitap oldugunu düsünüyorum.. Son okudugum kitap buydu..
Gecen sene ablam türkiyeye gittiginde, dogum günü hediyesi olarak 3 tane kitabini istedim bu yazarin..
Bunlardan biride bu güzel kitap :).. Fakat baslayip devam edememistim okuldan dolayi.. Bu yaz nasipmis okuyup bitirmek..
Cok cok begendigim, büyülendigim bir kitap..

Elif Şafak - Aşk

Özeti :

"Ya ortasındasındır AŞK’ın merkezinde; ya da dışındasındır, hasretinde.. Ella Rubinntain (40) Amerikalı bir ev kadınıdır. Tipik burjuva değerlerinin hâkim olduğu oldukça varlıklı bir ailesi, düzenli ve görünüşte “sorunsuz” bir evliliği vardır. Üç çocuğunu da büyüttükten sonra bir yayınevinde editör-asistanı olarak iş bulur; görevi A. Z. Zahara adlı tanınmamış bir yazarın tasavvuf felsefesini konu alan tarihi romanını değerlendirmektir. Ancak hayatının kritik bir döneminde eline aldığı bu kitap, hiç beklemediği bir şekilde Ella’yı derinden sarsacak, dünyevi aşkı keşfetmek adına zorlu ve tehlikeli bir yolculuğa çıkmasına neden olacaktır. Hayatlarımızın durgun gölünü dalgalandıran taş misali, yüzleşmek zorunda olduğumuz sıkıntılar, acılar… ve aşkın peşinde kat etmek zorunda olduğumuz zorlu yollar, ödediğimiz bedeller… Aşk… kitap içinde bir kitap, hayatın anlamı peşinde bir aşk macerası… Aşk… Elif Şafak’tan arayışa, gerçeğe ve keşfetmeye dair bir roman. "

Gecenlerde siir defterime bi bakinayim dedim..
Uzun zamandir elime almiyorum ve icinde begendigim bir siirimi paylasmak isterim..

Bilirmisin terkedilmis susuz bir yaprak gibi, hani sonbaharda rengi solunca
kuruyup agac tarafindan yalin bir sekilde asfalt kösesinde birakilan..
Yoklugun iste böyle bir vakka..
Ah hüzünlerim, ah ümitli heveslerim...
Neyleyim tükenmis kalemle yazdigin sözleri,
göz yaslarimi silmem icin,
teselli islak mendilini..
Darmadagan etti yüregimi yetmiyormus gibi..

Kalbin hangi yapay ellerde,
benligine kimler dokundu kim bilir,
yankilanan sessizligin belliki hala gündemde..

Canım populer Moda başlığında lütfen,
giyim,Kıyafet,takı,aksesuar paylaşımı yapalım. şiir,kitap,oje bu bölüm için uygun değildir.
Dilersen konu başlığını değiştirebilirim. " Hiç bir başlığa uymayanlar Bölümü " taşıyabilirim

Giyimiyle kusamiyla, yüzünün güzelligiyle begendigim
yabanci üncülerden biri Vanessa Hudgens..
Saclarida cok hos.. ama bu aralar kisacik saclara sahip, o halini begenmedigim icin
sadece uzun sacli resimlerini paylasacagim

Kitap harika ya çok etkilenmiştim okuduktan sora hep dua ettim Mevlana Ve Şems'i bi kerecik rüyamda görüyüm diye...Ama ikisi birden gelmedi hep Mevlana Türbesi gördüm.

Kitap harika ya çok etkilenmiştim okuduktan sora hep dua ettim Mevlana Ve Şems'i bi kerecik rüyamda görüyüm diye...Ama ikisi birden gelmedi hep Mevlana Türbesi gördüm.

evet cok harika bir kitap :)
ne güzel yaa.. en azindan türbe görmüssün buda güzel..
sizde varmidir bilmiyorum ama bizde böyle türbe falan
rüyada görülünce lokma yapilir.. ( tatli degil )
ve dagitilir komsulara akrabalara.. :)

Evet çok gördüm. Pir' im beni çağırdı ve bende gittim :))

Bizde öyle bi şey yok sen nereliydin? Ama ben her gördüğümde Mevlana' yı ziyarete gidiyorum canım, zaten Konyalıyım yani her gördüğümde gidiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…