• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Platoniğim en yakın arkadaşıma aşık

Siz ne yapardınız krndinizi toplamak için

• O halimle devam ederdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    22

Eyesonfire00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2017
9
19
1
28
Durmadan aklıma o geliyor.
Her zaman ağlıyorum. Duble rakı içiyorum. Kendimi odaya kapatım sabaha kadar odanın ortasında oturup zakkum- gökyüzünde
Şarkısından başka hiç bir şey dinlemiyorum.
Gözlerim şiş kızarmış. Ağızım sadece onun ismini sayıklıyor. Onunla fotolarıma bakıyor gözlerim...
Her zaman depresyon halindeyim belki bu site bana iyi gelir

Aşk geçiyor ulaşamadığın için böylesin. Hiç kendini yorma zamanın kıymetini bil. Elinde fırsat varken güzel ve kendine iyi gelecek şekilde yaşa. Geleceğini kur, ilerde pişman olma, yapmadıklarına hayıflanma. Keşke şunu yapsaydım şöyle ilerleseydimin pişmanlığı aşktan daha yoğun ve ağır.İnan değmez ne aşklar bitiyor.

Mesela yaşamında olan ne var onları tek tek çıkar zihninde hayatından. İşin yok, ailen yok yanda paran yok. Rakı içecek efkarlanacak, müzik setini açacak elektrik faturasını yatıramadığını düşün. Elinde olana şükret. Onunla evlendin ama adam seni aldattı mesela? Bir şey olmuyorsa mutlaka hayrı vardır.

Belki acinizi hafifletir diye yaziyorum,Suriye de 400 kadını bı fabrikaya bağlayıp,çocuklarına tecavüz edilmis gözlerinin onunde. Bunları düşünün aciniz hafifler umarım.

ne kadar kötü bir düşünce başkasının acısından mutlu olur gibi.

Durmadan aklıma o geliyor.
Her zaman ağlıyorum. Duble rakı içiyorum. Kendimi odaya kapatım sabaha kadar odanın ortasında oturup zakkum- gökyüzünde
Şarkısından başka hiç bir şey dinlemiyorum.
Gözlerim şiş kızarmış. Ağızım sadece onun ismini sayıklıyor. Onunla fotolarıma bakıyor gözlerim...
Her zaman depresyon halindeyim belki bu site bana iyi gelir

hayatta hiçbir acı geçmez değil en kolayı da emin olun aşk acısı ama siz kendinizi kapatmışsınız sürekli onu düşünür böyle kendinizi bırakırsanız olmaz.önce odanızdan çıkın bir yüzünüzü yıkayın beyninizi meşgul edecek şeyler yapın arkadaşlarınızla görüşün,film izleyin kitap okuyun,eğlenceli müzikler dinleyin iyi gelecektir emin olun

Buraya derdinizi paylaşmak için konu açmışsınız. Gayet insani birşey. Ama buradakilerin sizi teselli etmesi için en az 10 yıllık evli olmanız lazım. Mümkünse birden fazla sorununuz olmalı. Flört ya da platonik aşk problemleri genelde küçümseniyor.
Yaşadığınız şeye gelince her türlü acıyı kıymetli buluyorum. Zor bir durum. İnşallah üstesinden gelirsiniz.

ilk önce adama acıklar sonra aldıgım cevaba göre kendimi toparlardım bunu dmek kolay belki ama hayatta hestediğin olmuyor gercek bu

Back