Saç Rengi ve Saç Boyama platinn sarısıı ltfen yrdm =)(resimli)

bencede cok yakısacaktır ama kendı sac rengın de guzel.platıne gecene kadar sacın cesıtlı ıslemlerden gececek ıyı dusun. yerimseniben

platin sarısı sanırım gitmez sana. tenin koyu. kaşlar koyu.. bence bu renk çok daha hoş..

bak canım gercektenn bu sacın okadar cok guzelkı cok beyendım valla yuuzne cok gıtmıs ama splatın sarısıda yakısır yanı ama bole guzellık katarmı bılmıyorum ama platın sarısını boyamak muhım deıl yanı onu gostrmesı ıcın hep fon masa yanı bakımlı olman laızm platın sarısı zaten yapılırken sac yıpranacak sende sonucda yenı sac bakımlı durması ıcın yıkan kurut dısarı cık olmıcak oyuzden ıı ce yıpranacak gerekyok derım ben bole kal hepp

Merhaba.
Platin Sarısı Yaşına göre gerçekten iddialı bi renk olur ve masumluğunu komple alır gider ben çok mu büyüğüm hayır ama aynı hatayı yaptım 20 yaşımda saçlarım platin sarısı yaptırdım.
Sonra saçlarım yandı oriel uygulamak zorundasın eğer tam ton tutturmak istiyorsan canım.
Kendi saçın yani Sağlıklı saçın varken bence gerek yok derim ama aralara istersen kuaföre gidip yaptırmanı tavsiye edebilirim

Evde yapmaya hiç kalkma Öyle basit işlem değil etrafında yaparım diyen var ise belki tutar yoksa tüm kafandaki deriler bile yanabilir.

Tecrubeliyim

kaşın ve tenin platin sarı için koyu
sarının başka tonlarını tercih edebilirsin
kum sarısı .bal rengi renkler hoş olur

bnde senin rengindeyim bal sarısı deneme yakışmıyor=) deniceksen açık sarı deniceksin çnkü buğday tenlisin..bildiğim kadarıyla ana saça her renk tutuyor yani orielle açılması konusunda bir fikrim yok benim saçlarım ana rengindeyken sadece uçlarımı platin yaptırdım annemden artan boyayla we tuttu..ben çok boyattım saçımı 2 kere orielle açtrdım bana sorarsan boyatma ama illa boyatacam diyorsan çok iyi bir kuaföre gitmelisin..we bir öneri daha sarı saç gerçektn olgun gösteriyor..iyi düşünmelsin.yaptırırsan resim koy yakışır ten rengine..=)

tşkler hpinize. sanırım yptrmıycm .en azından saçlarım sağlıklı haline kavusana kdr. saç rengimi beğenmenizz çok hoşuma gitti dogrusu :):kedi:

aaa şeydeki kıza benziyorsun neydi ya aşk_ı memnudaki adamın kızına... üff ismi aklıma gelmedi :)) yada ben benzettim..neyse bence bu renk harika duruyor..gerçi ben sarıyı sevmiyorum çok eğreti bir renk..bence böle doğal renkler daha güzel.

Gerçekten benziyor biraz.

Aslında sarı renk saçları çok yıpratıyor ve çabuk beyazlamasına neden ouyor.Dip boyama da çok gerektirecek.Saç rengin çok güzel,en güzel tarafı da doğal olması.Doğallığı bozmadan renk değişiklikleri yapmak bence daha iyi olur.

canım o yanma olayı daha cok siyah yada farklı koyu renkler kullanıp sacını tekrar actırıp sarıya cevirmek isteyenler için gecerli ... sen iyi bir kuafore git sacında sıfır boyasız onun için senin sacın yanmaz cunku az volumlu acıcı bile senin sacını hemen acacaktır ...
o yuzden sen korkma ...
tabi kuaforun acıcı ilacını iyi ayarlaması lazım ... bence sarı cok yakısır acık tenli ve renkli gozlusun... bende bir platin sarı olaraktan olur diyorum :lepi:

gamze esra tşk ederm cnm :)
rojdina ve lavender evt ona bnzetenler oluyo bazen :)
kraliche bilmiyorm ama saçlarm şuan ypranmş sağlıklı olsn öle düşüncem.
nurum ztn bozuk kız demi saçlarm neyine ugrasıosam.. o dedıklerini yapımda cnm bi öle denicem blki:)

bende palatın sarısı yaptırdım ama memnun dililm.ii düşün bence.yasa baglı bi renk bu.olgun yastakı bayanlara daha cok gidiyor.

bnce saçların bi harika...bn bayıldım... ama anladıım kdryla sen değişiklik istiosun we kafaya koymşsun =) bnce sarıda yakışır hatta baya hoş durur gibime gelio... ama inan bu halinde müthiş

bence kızıl tonları bakır tonları daha cok yakısır.. ve doal rengi cok cok güzel.. bana da platin yakısır diolar ama platinde saclaırnını pek fazla doal bırakamazsın hep bi sekil isdio. .. ben saclarına dokunma derm yüzünü solgun gösterir platin... doal hali cok hoş =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…