Saç Rengi ve Saç Boyama platinn sarısıı ltfen yrdm =)(resimli)

Umudum100

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
111
9
296
34
merhablarr bayanlar =)
bu aralar platin sarısına acayip takmiş durumdaym .ama bilmiyorm yakışcağından şüphelıym.çevremdekiler renkli gözlüsün yakısır diyolr ama bide sizlerin fikrini almak istedm .çoğunluğun fikrine göre hareket edicm:1hug:
şimdiden tşk edeRm

----------

Son düzenleme:
tenine her türlü sarı hoş olur. ama şuanki rengi de gözlerini açıa çıkarmış derim ben. hem platin sarı da kaşlar biraz sırıtır gibime geldi

ya zatenn boyatrsam haliyle kaşlarımıda boyatcm açtrmam gerkcek rengini biraz. bilmiyorm işte acayip kararszm :sinifsinif:

valla kararsızlıkta haklısın çünkü tenin her renge müsait. alternatif çok olunca biz bayanlar malum napacağımızı şaşırıyoruz :) ama şöyle düşün gözlerinin rengi (maşallah) koyu saç da çok daha çarpıcı durur ve platin daha soluk gösterir makyaj ister sürekli. yaş kaç?

tatlım ilk defa boyatacağım diyorsun platin saçını biraz yorar bir de dip boyası falan uğraştırır. ama güzel de durur. bu kadar çok istiyorsun madem iyi bir kuaföre yaptır sonra resimlerini koy ama ok? gerçekten iyi bir kuaföre yaptır ama benim ki gibi olmasın. manyak adam hem yakmıştı hem de bildiğimiz saman rengi olmuştu:):)

peki bn bişy sorucm hanı hep diyorlar ya sarı renk yakar fln işte yaktığını nasl anlarızki bide her sarı tonu yakarmı yoksa bu işte onemli olan boya markası ve işi ypan kişimi ?
hç boyatmadğm içn pek bilgm yk haliyle. :)

canım oreal ile saçına açma işlemi uygulanır ve onun belirli konsantrasyonları hazırlanır saçının durumuna göre. o önce saçı açar istenilen renge kadar. platin sarı için epey bir açılır. ancak eğer saçın zaten yıpranmış boyalı ise veya kuaförün beceriksizse benim ki gibi saçların barbi bebek saçı gibi plastikleşir daha da kötüsü kuaförün elinde kalır. açma işlemi başarı ile tamamlandıktan sonra boya ve cila faslına geçilir. koyu saçtan çok açık tonlar elde edilirken olur bu daha çok. kuaförler genelde ucuz boyaları kullanırlar saça daha çok zararı olur bu sebeple. ben mesela yıllardır kuaförden çıkmam boya fön haftada 3 kez giderdim. artık palette nin karamelini kullanıyorum kendim boyuyorum evde. ama tabi sarı tonlar pek evde boyamaya gelmez istediğin rengi tutturman çok zor çünkü. umarım yardımcı olmuşumdur.

bence platin sarısı gerçek sarışın olmayanlar dışında çok nadir kişiye giden bi renk..senin teninde buğday sanırım ve bence sıcak sarı tonları daha yakışır..bebek sarısı diyolar galiba, onlar daha güzel olur..çnk bana göre, sana çok açık (platin gibi) ya da çok koyu tonlar doğal durmayabilir cnm

cnm yuzun ve ten rengın her renge uyumlu platın sarısıda sana kesınlıkle yakışacaktır.aklında kalmasından ıse denemenı tavsıye ederım.içinde kalmamış olur kaşlarınıda boyatırsan sana yakısır

peki çk tsk ederm yorumunz içn we ilgilndiğnz için:):1hug:

platin sarısı kadar yapay gelen bir sac rengi daha gormedim ben bence yapma hiçde hoş durmuyo yasınıda buyuk gosterir sarının daha koyu tonlarını dene

canım platin sarı kesinlkle sana çok yakışır gözlerin flnda renkli kaşlarını da açtırırsan süper olur yalnz şölye de bi durum var oreal malm saça çok zarar veriyo bence birden platin sarıya boyatmaktansa yavaş yavaş o rengi elde etmeye çalış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…