Saç Rengi ve Saç Boyama platinn sarısıı ltfen yrdm =)(resimli)

bende 19 yaşındayken tutturdum illa platin sarı istiyorum diye.kendi saç rengimin üzerine yaptırdım.ilk aylarda pek bir şey yoktu.yalnız makyaj istiyor,sürekli fön istiyor,düzenli kesim yaptırmak istiyor.kendi saç rengin diye yanmaz gibi bişey yok canım,kuaför istediği kadar dikkat etsin,ki benim gittiğim kuaförün sahibi yapıyodu,bu konuda profesyonel ve aynı zamanda en kaliteli malzemeyi kullanıyorlardı.ilk aylarda sürekli fönle,makyajla falan kullandım.herkeste beğeniyordu.diplerim çıktıka boyatıyordum,çünkü platin sarı olupta dipler çıkınca çirkin duruyor.yaz geldi.yazdan sonra deniz suyu,güneş falan derken saçlarım tanınmaz hale geldi.beyazlaşıyor zaten güneşten,sudan.yandı,tiftik tiftik oldu.son safhalardaysa saçlarım aşırı dökülmeye başladı ve önlerim açıldı.o kadar sorun yaşayacağımı bilseydim,platin boyatacağıma daha yumuşak,güneşte açılmaya meğilli bi renk kullanırdım,yine hevesimi almış olurdum.

cnm tenine sarı her sekilde gider ama bence daha ileri yaşta düşün derim ugrasması zor olan bi renk çünkü hemde seni oldugundan daha buyuk gösterebilir..

gardenflower-->inan npcamı bilmiorm :) ( artık biliorm :))
sheyma-->yorumn içn tşkler. sçlarm yıprandı eski haline gelmesini bklıcem
gonulcelen cnm sanada tşk ederm.evt bu halini bozma diyolr :)
brokencropse önerebilceğin bi site varmı ?
esmer evt coğu insan öle diyor. saçlarım eski haline dönsün 1-2 sene bekleyebılrm blki bilemıyorm :)
damlasu cnm bu saç yıpranma işi kaçınılmaz bişey sanırım dediklernı bikç kişi daha dedi we zor sanırım platın bakımı ama bi heves galıba. bu kdr urasamamki bn:S puff en iyisi yptrmamak sanırım. hem sizlerde kndi rengimi beğendinizzz diilmi :)
hepinizee tşk ederm canlarm

Son düzenleme:
cnm keşke yukardan değil de direk yüzünü görebilceğimiz bi foto koysaydın daha iyi yorum yapardık. bence yapma yakışır ama olduğundan büyük gözükürsün ama illa içinde kalcaksa uçlara atıyorlar ya bi yerden başlıyorlar uç kısımlara doğru saç rengi açılıyo benim çok hoşuma gidiyor öyle bişi yaptırabilirsin belki...

canım bence hiç bozma bir kere boyadın mı kurtuluşu yoklmaz: saçların çok güzel platin çok yaşlı göstterir ve şık durmayabilir çünkü yaşın çok genç.. 30 lu yaşlarda düşünebilirsin ama o zaman sırıtmaz canım tabı bu benım fikrim sana kalmış

bence eğer çok sarı istiyorsan karamal boyayıp üstüne sarı balyajlar attırırsın daha iyi olur.düz platin pek hoş olmaz gibi geliyor çok büyük gösterir seni.zaten tenin koyu bence karamelimsi ton ve balyaj çok hoş olabilir.

Şuan ki saç rengin güzel canım.Tenin beyaz değil.Buğday.O yüzden platin kadar açık sarı sanmıyorum gitsin:/ kaşlarında koyu çünkü:/

maşallah çok güzelsin ve saç renginde sana çok yakışıyo..bence platin senin yaşındaki bi bayanı çok olgun gösterir boşver her zaman doğallık güzeldir)

platini ben sadece beyaz tenlilere yakıştırıyorum. diğerlerinde peruk takmışsın gibi çok yapay duruyor. sana yakışmaz.

yakısır bnce ama saçlrn çok yıprancak bi de kaşlarınıı da sürekli boyamaannn grkck platin sarı çok açık b renk bu yüzden iiii düşünCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…