Saç Rengi ve Saç Boyama Platinden kahveye döndüm. Naturel Colors Orta Kahve.

RABARBA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
2.245
13
158
İstanbul
Bir kaç gündür platin kabusumu bilenleriniz vardır. Orta kahveye boyadım saçlarımı bir boyamada bütün platinler kapandı. İlerleyen zamanlarda yeşillenmede olmazsa çok memnun kalıcam. Şİmdilerde bana garip gelsede eski halimden bin kat daha iyiyim. Gerçekten çok koyu bir renk kahveden çok siyaha döndü ama ben memnun kaldım. Benim durumuma düşenlere fikir olsun.

hani kuaförüne gidecektin noldu peki..grileşme falan oluyordu, o durum ne şimdi?

4N orta kahve memnun kaldım canım alışamadım sadece. Saçlarım daha canlı daha uzun görünüyor.

Boyamadan önce pigmentasyon yapsaydınız akma-istenmeyen renk oluşumları önlenirdi.
Boya akmaya ve istenmeyen renkler oluşmaya başlarsa 15 gün kadar sonra pigmentasyon yapın.

Son durum böyle. Aralarda hafif dalgalanmalar olmuş 2 hafta sonra tekrar boyandığında kapanır sanırım.

naturel boya olması iyi olmuş en azından yıpratmaz fazla bakalım bende biraz zaman geçsin kumrala döneceğim heralde nevanın yine başka boyalara güvenemiyorum artık

Ne kızıllık ne yeşillik olsun istemedim ilk defa bu kadar koyu bi renge boyadım mecburen. Beyaz saçlarla gezmekten iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…