Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hele bir de yazın bronzlaşıyorlar ya muhteşem oluyor. Saç platin olunca kendini norveçli sanan kadınlar, kadınlarımız... Saçınızı sarı tonları yapınca sarışın olmuyorsunuz, saçını sarıya boyamış esmer, kumral kadınlar oluyorsunuz haberiniz olsun. Linç is coming.
O kadar haklisin ki. Benim dogal saçlarim acik kumral oldugu halde eski fotograflarima bakiyorumda o sapsari saç o kadar da guzel durmuyormuş.
Komur karasi saclarini sapsari yapip, siyah kalin kaşlarla gezen arkadaslarim var hala...
Ay onu ben de yaptım. Beyaz tenli ama kara kaşlı kara gözlü bir kadınım. 20'li yaşların başında iğrenç sarı saçlarla dolaşıp kendimi çok beğenmişliğim var bikaç sene. O zamandan kalan fotoğrafları imha ettim. Biliyoruz da konuşuyoruz
Birikmişler var Benim favorim, yüzü kaplayan kabkara mikrobladingler Nassı doğal duruyor anlatamam. Hele esmer tene platin saç en sevdiklerimden..Bi de bunun topuklu ayakkabı versiyonu var. Dur onu da yazayım da daha bi coming olsun. Çifte kavrulmuş.
1.55 boy ile 15 cm topuklu ayakkabı giyince 1.70 olmuyorsunuz. Topuklu ayakkabı giymiş 1.55 boyunda kadın oluyorsunuz
Eski Trabzonlu futbolcu yattara vukuatı olmasın da.
Tarık Mengüç, şakşuka nasıl unuturum Platin idolü.Yattara var, Tarık Mengüç var ....
Bi de bunun topuklu ayakkabı versiyonu var. Dur onu da yazayım da daha bi coming olsun. Çifte kavrulmuş.
1.55 boy ile 15 cm topuklu ayakkabı giyince 1.70 olmuyorsunuz. Topuklu ayakkabı giymiş 1.55 boyunda kadın oluyorsunuz
Ben beyaz ten dışında kızıl tonlarını kimseye yakıştıramıyorum ya Sanki ten rengini daha bir esmer gösteriyor, boğuyor gibi Arada renk tonları olan kumral güzel olabilir. Farklı bir hava katıyor. Ama saçınızda beyaz yoksa sadece uçlara yaptırın, diplere boya değmesin, yoksa malûm beyazlar hızla ortaya çıkıyorBen de bakır kızılına aşığım ama boyatacak param yok. Bir de açık buğday tene bakır kızıl gider mi sizce?
Ya valla açık buğdayım ama bazen sarı bazen beyaz oluyor ten rengim sanırım risk alamıycam Küllü kumral kendi saç rengim. Yüzüm falan da ufak ya acaba beni yaşlı mı gösterir.Ben beyaz ten dışında kızıl tonlarını kimseye yakıştıramıyorum ya Sanki ten rengini daha bir esmer gösteriyor, boğuyor gibi Arada renk tonları olan kumral güzel olabilir. Farklı bir hava katıyor. Ama saçınızda beyaz yoksa sadece uçlara yaptırın, diplere boya değmesin, yoksa malûm beyazlar hızla ortaya çıkıyor