• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Platin yapmaz olaydımm

cikolataliruj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
78
0
36
İstanbul
Kızlar 3 gün önce kuaföre gittim ve küllü bi sarı yapmasını istedim saçımı 5 aydır altın sarısına boyatıyorum malum bir bakırlık oluyor.Saçım oryele girdi ama bi kısmı turuncu kaldı tekrar oryale girdi kuaför saçımı ıslakken boyadı renk tutmadı ve çiğ bir platin sarısı oldu.Acaip pis bir platin oldu.Aynaya bakamıyorum.Saçlarım kuvvetliymiş kırılma uçlarında kopma vs olmadı ilk defa zaten oryele girdi.Ben sarıdan soğudum kızlar.Çok beyaz tenli olmama rağmen açık sarı beni kötü gösterdi.Altın sarısından da sıkıldım.Kızıl yapmak istiyorum ama akıyormuş.Sizce bu saça yeşil kına alsam kızıl elde edebilir miyim ya da nasıl bir kına alsam kırmızımsı kızıl elde edebilirim.?Kutu boyayla kızıla boyatsam akınca koyu kumral tutar mı üstüne ?Teşekkürler şimdiden.

Saçların açık sarıysa kızıl çok güzel tutar
Ama kınayı önermem çünkü değiştirmek istersen üzerine boya tutmaz
Bence güzel bir kızıl tonu seç kendine ve boya,
kırmızımsı bir renk istiyorsan tüp boyaların kataloglarına bak
Çeşit daha çok çünkü
Ama üzerine koyu kumral zor tutar
Kızıl yansımalardan bir türlü kurtulamazsın
Siyah tamamen kapatır o da aktıkça kızıl yansıma yapar saçında
En koyu renk bile yansıma verir yani
Kızıl yaparken iyi düşün dönüşü zor

Saçların açık sarıysa kızıl çok güzel tutar
Ama kınayı önermem çünkü değiştirmek istersen üzerine boya tutmaz
Bence güzel bir kızıl tonu seç kendine ve boya,
kırmızımsı bir renk istiyorsan tüp boyaların kataloglarına bak
Çeşit daha çok çünkü
Ama üzerine koyu kumral zor tutar
Kızıl yansımalardan bir türlü kurtulamazsın
Siyah tamamen kapatır o da aktıkça kızıl yansıma yapar saçında
En koyu renk bile yansıma verir yani
Kızıl yaparken iyi düşün dönüşü zor

Canım kına tutar mı boyalı saçın üzerine peki?Tüp boya dediklerin neva color tüp boyaları mı hangileri oluyor:5:

Canım kına tutar mı boyalı saçın üzerine peki?Tüp boya dediklerin neva color tüp boyaları mı hangileri oluyor:5:

ben kızıl rengi çok beğeniyorum.Peki kızıl kutu boya akınca rahatlıkla oryelsiz tarçın bakıra çevrilir mi canlarım

Saçın açık renkse tutar
Ama dediğim gibi kınadan uzak dur
Kızılın dönüşü zaten çok zor kınadan hiç dönemezsin
Evet tüp boyalar nevacolor,exicolor,akos vs
Ben sana kızıl çeşitliliği açısından akosu öneririm
Sana katalog linkini de özelden atabilirim oradan bakarsın
Kırmızıya yakın bir kızıl istiyorsan bakıra döndürmen zor olur
Açıcısız yapamazsın yani

Olur özelden atabilirsin kataloğu.Akos nerelerde bulunabilir.Kızıldan sıkılınca siyah hariç hiç bir renge açıcısız dönemem değil mi.zeminim platin.

Attım katalogu
Kuaför depolarında bulabilirsin
linkini attığım sitede bayiler bölümünde bulunduğun şehirde nerede satıldığına bakabilirsin
Kızıl tonları harikadır akosun
Malesef dönemezsin koyu bir renge boyaman gerekir :31:

canım saçında açma işlemi olmuş zaten kuaför mahvetmiş saçını saçın kuvvetli olsada çok üstüne gitme ben gibi dökersin hepsini kına vur kızıl olur besler hem daha iyi olur acele davranma biraz kafanı dinlendir yoksa saç derinde hastalık oluşur sana tavsiyem.

Back