• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Platin Sarısıyla Röfle veya Balyaj Yaptıranlar Fikirlerinizi Rica Ediyorum...

denizkabugu

Evli, mutlu, ...
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
725
5
96
Diğer
Platin sarısıyla röfle veya balyaj yaptırmayı düşünüyorum.
Fakat kararsız kaldım, acaba zarar verir mi, kullanabilir miyim diye....

Benim gibi beyaz tenli,
kara kaşlı,
kara iri gözlü ve
kıvırcık saçlı
koyu kahve saç rengine sahip olup da
Platin sarısı röfle veya balyaj yaptıran arkadaşlar fikirlerinizi rica ediyorum...

Lütfen alıntı yapmayınız..Teşekkürler.

canım beyaz teenliysen röfle yakışır kaşlarını da kuaförler kaş açıcıyla açıyorlar yalnız kendi saçın kumralmış kendi saçının üzerine yaptır derim komple boyayalım üzerine röfle atalım derlerse yaptırma derim çünkü sonra rengarenk oluyor zamanlaa opuyorumnanaktan

bence kaşlarınız çok kara ise sakın yapmayın yakışmaz çok yapay durur size illa her beyaz tenliye sarı saç yakışacak diye bir kaide yok benim arkadaşım bembeyaz hiç yakışmadı mesela hamen değiştirdi kaşları kumral olanlara teni esmer olmayanlara yakışır ama sizin kaşlarınız kara ise olmaz gözlerde siyahmış zaten ela yada açık kahverengi olanlara yakışıyor genelde

4-5 yıldır röfle istiyorum ama korkudan boyatamıyorum

gtel boyatalım yakışmazsa koyu renge boyarız gene arkadamdan destek veren olsa biran durmicam

ama siyah uzun gir kalın telli saçlarım var kaybetmekten korkuyorum bu boya kolay getirmedim :)

4-5 yıldır röfle istiyorum ama korkudan boyatamıyorum

gtel boyatalım yakışmazsa koyu renge boyarız gene arkadamdan destek veren olsa biran durmicam

ama siyah uzun gir kalın telli saçlarım var kaybetmekten korkuyorum bu boya kolay getirmedim :)

bana destek veren annem, halam, birkaç tanıdığım var
süper olur diyorlar ama ben de korkuyorum
saçımı uzatana kadar canım çıktı
yıpranır diye kıvırcıklığı gider diye geri çekiyorum kendimi canım

bnmde platın röfle illaki bıraz yıpranıyo ona yapcak birsey yok ama saça gorede değişir bnmkınde pek etkı yapmadı.
bnmde kaşlarım koyu kahveydı boyamak istedım kuaforum boyamadı.azcık inceltti sadece ve göze batmıyor gercekten.kaş konusunda o kadar sıkıntı yapma.aşırı kalın ve kara değilse halloluyor yani.
ama birsey soylemek istıyorum kıvırcık saçta röflenın hos durduğunu dusunmuyorum düz renkler daha hos oluyor.hepsını boyamayı falan düşünebilirsin istediğin renge..arkadasım yaptı sureklı duzlestırıyor çünkü..

benim de kafam aynı şekilde karışık canım. ben de beyaz tenliyim ama açık kumral saçlıyım
değişiklik istiyorum ama röfleden çekiniyorum, balyaj yaptırıcam galiba. ben de platin istiyorum.
anladığım kadarıyla senin saçın, kaşın benimkilerden daha koyu renk. vala ben cesaret edemiyorum
röfleye, balyajla idare edicem

"Canım ailem" dizisindeki meliha gibi saçlarım kıvırcık ve melihanın doğal saç rengi benim saçım rengi gibi
acaba melihanın saçı balyaj mı ve ne renk boyanmış acaba?

"Canım ailem" dizisindeki meliha gibi saçlarım kıvırcık ve melihanın doğal saç rengi benim saçım rengi gibi
acaba melihanın saçı balyaj mı ve ne renk boyanmış acaba?

CANIM MELİHANIN SAÇI ÇOK KÖTÜ AMA MEÇ DİYOLAR ONA BALYAJLA AYNI ANLAMA MI GELİYO BİLMİYORUMDA.BENCE BOYATCAKSAN SARI RÖFLE YAPTIR HİÇ GZL DİİL MELİHANIN SAÇ RENGİ ÇOKDA SOLUK YIPRANMIŞ GİBİ DURUYO TABİ SENİN ZEVKİN YİNEDE BİŞEY DENEMEZ...opuyorumnanaktan

CANIM MELİHANIN SAÇI ÇOK KÖTÜ AMA MEÇ DİYOLAR ONA BALYAJLA AYNI ANLAMA MI GELİYO BİLMİYORUMDA.BENCE BOYATCAKSAN SARI RÖFLE YAPTIR HİÇ GZL DİİL MELİHANIN SAÇ RENGİ ÇOKDA SOLUK YIPRANMIŞ GİBİ DURUYO TABİ SENİN ZEVKİN YİNEDE BİŞEY DENEMEZ...opuyorumnanaktan

kuaförüm de platin sarısıyla röfle yapalım çok yakışır diyor ama ben korkuyorum işte :1closedeyes:

mrb kıvırcık saçlı ve esmerim uzun zamandır röfle yaptırıyorum dip boyası problemiyle başedebilecekseniz çok hoş ve genelde yakışıyor ama en güzel renk bence platin röfle diğerleri bana kirli renkler gibi geliyo birde saçlar koyu renkse birgünde sarışınlığı kabullenmek çok zor
yavaşyavaş açtırmak gerekiyor dip boyasından sonra sadece saçımın kenar kısımlarına 4-5 paket röfle attırıyorum dip boyayıda bu şekilde kapatıyorum tavsiye ederim ama çok uzun saç kullanamazsınız tabiki saçları yıpratıyor evde bakım yapmanızı tavsiye ederim

cnm sarı röfle özellıkle düz veya hafıf dalgalı saçta daha hoş duruyo rengı dağılma açsından söluorum yoğun kıvırcıksa yapma ltından kalkamazsın tiftif tiftik olur

benim kaşım gözüm kara olduğu halde yıllarca kullandım platin röfle çokta yakışıyodu....kuaförüm bile açmıyodu kaşımın rengini açtırmamda zaten ....bence yaptır...

arkadaslar bende bugday tenli bir bayanim ve son zamanlarda inanilmaz derecede platin balyajli rofleli saca merak sardim ama bu arada cikolata kahvede cok zarif durur diye dusunuyorum cok kararsizim lutfen bana bir fikir verirmisiniz

Back