Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şampuan ve Saç Kremleriplatin sarısı saçı rengını korumak ıcın sampuan var mı??
arkadaslar platıne yakın roflelerım var ve yıkadıkca sankı sarıya donuyoacaba platın rengını korumak ıcın beyaz kalması ıcın bır sampuan var mı yurt dısında boyle bırsey var ama burda var mı blımıyorum yardımcı olursanız sevınırım
eğer saç rengin orjinalinde koyu ise; röfleler kuaförün açıcı ile ilk açtığı civciv sarısı gibi olan renge döner. aslında boya akıyor ve açılan ton çıkmış oluyor. bunu korumanın yolu yok, boya koruyucu ürünler de bir yere kadar yardımcı olur.
arkadaslar platıne yakın roflelerım var ve yıkadıkca sankı sarıya donuyoacaba platın rengını korumak ıcın beyaz kalması ıcın bır sampuan var mı yurt dısında boyle bırsey var ama burda var mı blımıyorum yardımcı olursanız sevınırım
JOHN FRIEDA SHEER BLONDE
john frieda sheer blonde serisi sarı saçlara özel bi seridir saçının güneş ışıltısı gibi olmasını sağlıyor saç rengini açıyor aynı zamanda benımde saçlarım platin bende kullanıyorum saç rengimi çok canlı tutuyor john frieda watsonsta var 24.50tl boynerde şuanda indirim var 18.38 tl
eczanelere özel kofreler gelıyor şampuanı saç kremi termal serumu var ısıya karşı koruyor 58 tl gibi çok uyguna gelıyor serumun tek fiyatı 38 tl çünkü :)