• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Platin röflemi yeni yaptırdım ama cok sıkıldım Yardım Lutfen Resımlııı:)

kumral doreye boyattım kızlar begendım de vallahı:)mıcra tesekkur ederım senın verdıgın fıkır de etkılı oldu renk gecıslerı de daha guzel gorunuyor artık dedıgın gıbı canım:))

Son halının resmını de koyuyorum sıze:) $Fotoðraf0786 - Kopya.webp

canım röflelerın güzel ama zemının tonları kötü koyu çok daha iyi bi zemıne yapılsaymış daha iyi olurmuş benımde saçlarım platin sık balyajlı ..kumral boyarsan platinler acaip yeşil olur sakın deme denedım ben fenaaa oluyo sakın diyorum kahveyle kapatabilirsn

ben çok beğendim iyi bir kuaförün elinden çıkmış yazık günah bari bir ka. ay kullanın derim..:49:

bende saçımı sarıdan siyaha dönüştürdüm hemde 10 dk sonra begenmedim rengini hiç yakışmadı bana platin sarıydı bendeki hemde heryeri ama fark ediyo yani hani derlerya siyahtan sarıya dönüş zor olur diye sarıdan siyaha yada koyu renge dönüşte zor oluyo yeşilimsi grimsi saçma bi renk oluyo bazı yerler siyah bazı yerler daha açık biraz kullan aksın boya sonra dön başka renge deerim ben
not:o halde saçlar çok kötü duruyo allahtan kapalıyımda kimse görmüyo yani sorun olmuyo ..

Back
X