• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Platin röflemi yeni yaptırdım ama cok sıkıldım Yardım Lutfen Resımlııı:)

nazarboncug

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
391
1
0
Adana
Kızlar sacımın suan kı rengını eklıyorum bakıp yorum yaparsanız cok sevınırım.Esım tek renge hatta dogal renge kahverengıye boyat dıyor ama ben dumduz olmasında ısıltı olsun ıstıyorum.Istedıgım sac rengı ıle kendımınkını eklıyorum yorumlarınızı beklıyorum... $Fotoğraf0753.jpg

ıstedıgım sac rengını yukleyemedım bır sorun olustu.eger duz renge boyatırsam aktıkca yesıllık fılan olusur mu yardım edın lutfen?

Ben pek beğenmedim şuanki rengini.. Düz renge boyatırsan daha iyi olur.. Açık tenlisin sanırım. Açık kahve veya karamel tonlarına boyatabilirsin.

Canım tesekkur ederım fıkrın ıcın :)
Eger acık kahveye boyatırsam aktıkca yesıllenırmı saclarım?Bırde sacımın tamamını acıp oyle mı boyatsam acık kahve tutar?

röfle ni pek beğenmedim açıkcası sanki yapan kişi acemiymiş gibi çok bariz koyu tonlar ve açık tonlar olmuş biraz daha sık atmalıydı röfleni bence böyle sanki balyaj gibi olmuş:50:

Canım tesekkur ederım fıkrın ıcın :)
Eger acık kahveye boyatırsam aktıkca yesıllenırmı saclarım?Bırde sacımın tamamını acıp oyle mı boyatsam acık kahve tutar?

Canım direk bu saçın üstüne kahve boyatırsan tutar ama hafif yeşil yansımaları olur tabi. Bence önce sen bi tamamını kahveye yakın koyu bi sarıya boyat. Ondan sonra üstüne istediğin kahve rengi boya at.

bence düz renge boyat hem çiğliği gider,doğallaşır, hemde boyattığın renk aktıkça alttan röflelerin belirginleşir güzel ışıltı olur. bende röflenin üstüne kendi saç rengimi boyatıyorum, aktıkça zamanla güzelleşio doğallaşıo

Bende sarının tonunu çok beğendim keşke biraz daha sık atsaymış yapan kişi eğer boyanda bakırlık olursa yeşil olcağını sanmıyorum. onu kuaför halleder diye düşünüyorum.

dürüst olmam gerekirse ben de beğenmedim bu halini :20: hani ille röfle olsun diyorsanız daha doğal duran bir röfle yaptırabilirsiniz bence :34: hani renk geçişleri
daha uyumlu olursa daha güzel olur :34: altı çok koyu üstler çok açık sarı ve seyrek yapıldığı için hoş durmamış :45:
ama ben de her zaman tek renk taraftarıyım daha doğal duruyor :34: yine de siz bilirsiniz, herkesin kendi zevki sonuçta...

canım benderöfleden döndum, ilk kumraldoreye boyamıştık 7 nin bir tonuydu aktı 1 yıkamamaaktı 3 defa boyandı aynı renge yine tutmadı bende 4 ve 6 yı karıştırdım bunların yanında numaralarıda var 6.65di ama4 u hatırlamıyorum önce cok yogun agır bı kahve oldu amaaktıkca oturdu , 7 defa falan yıkadım cok acıldı ama yeşermedibı kere daha boyayıp rengını tam oturtmayı planlıyorum. yanı sana tavsıyem dogala döneceksen açıktonla boyama ben yeşerdim bana sorarsan o güzelkumral saçlarını koyultma 11 yada 12 numaraya kompleboya o kumrallarda açılsın bıraz ton farkı kırılır daha güzel durur , kolay gelsin :)))

dore tonlarına boyarsanız (koyu sarı dore, kumral dore, açık kahve dore) yeşillik olmaz ve renk geçişleri göze daha güzel görünür diye düşünüyorum.
palette deluxe 9.5 altın parıltılı bal $palette deluxe 9.5 altın parıltılı bal.jpg
garnier 7.3 fındık kabuğu $garnier 7-3 fındık kabuğu.jpg
loreal excellence 7.3 kumral dore $loreal excellence 7-3 kumral dore.jpg loreal excellence 8.3 koyu sarı dore $loreal excellence 8-3 koyu sarı dore.jpg
palette deluxe 5.5 altın parıltılı çikolata $palette deluxe 5.5 altın parıltılı çikolata.jpg

Son düzenleme:
Hepinize tek tek cok tesekkur ederim:)Yorumlarınıza katılıyorum ve begenenlere tesekkur edıyorum .Aslında eskı halı cok daha guzeldı.Yaklasık 1 senedır rofle yaptırmıyordum dıpler cok uzayınca ve ana sacın ustune rofelmı yaptırınca bu kotu goruntu cıktı ne yazık kı ortaya:(( Bırde acaba bu en son yazdıgınız renklerden bırıne boyatırsam daha sonra yıne sarı rofleye donebılırmıyım sıkılırsam yanı sacım yansın ıstemıyorum korkuyorum acıkcası.Ana sacım uzadıkca sureklı boyatmakta zoruma gıdıyor:(Bende cok kararsızım amannn:))))

Esrusum cok gusel olmus
gıder halıde gusldı
nasıl kıydın :)bnde cesaret edp donemıorum platınden baska renge
gule gule kullan brtanm

kendi saçın koyu olduğu için röflen iyi durmamış. biraz daha koyu röfle yaptırsaydın yada kendi saçını biraz açtırdıktan sonra röfen olsaydı daha iyi olurdu. bence kuaföre git biraz koyulmasını söyle onlar yapıyorlar.

Back