• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama röfleyle gelen mutsuzluk..

• Konu Sahibi Konu Sahibi reis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
reise katılıyorum kuaförünle konuş ve düzeltsin sonuçta senin istediğin gibi bir saç yapamamış..

aysa 1985,canım valla bilmiyorum ne yapıcam
arlardaki kızıllıklar ayıklanacak gibi de değil böyle yer yer
çok incecik kızıllıklar
anlamadığım şu neden dibi kumrala filan boyamazsında
gider sarıyla tezat bir bakıra boyarsın??
kuaförlere soracağım o kadar cok şey var ki.....
pişmanım hem de çok

aysa 1985 ve reis,
ikinize de teşekkürler
en iyisi gideyim ve sorayım neden böyle oldu diye
eğer ki baktım kıvırmaya çalışıyorsa işte ne güzel oldu
niye beğenmiyosun falan filan derse
o zaman cıkıyım başka kuaföre gideyim
belki de düzeltmeyi de bilmiyodur iyice mahveder
ama hangi kuaföre gidicem bu da var
kuaförlere güvenim sarsıldı

cnm valla çok geçmiş olsun dedğin gibi çoksa ayıklaması zor olur senin tek yapman gereken kuaföre gidip düzelttirmek

rica ederim cnm ne demek her zaman yardımcı olmaya çalışırım kolay gelsin bol şans iyi haberlerini bekliyoruz..

birşey değil canım.. umarım içine sınecek bi çözüm bulursun. evet git konuş kuaförünle. istediğin rengi göster. sadece dipleri boyat ama bence altları batırmasın sonra. renk körü kuaförler derneğine mi üyesin de sinirlerini bozarsa..

iyi şanlar canım.. benim için de öcünü al kuaföründenn!

sağolun arkadaşlar...bakalım ne olcak ben de bilmiyorum
daha gıkımı çıkarmadım bişey de demedim
bi gidip sorucam ama bu ne renk sence diye
sonucu sizinle paylaşırım
umarım kurtulurum su mide bulandırıcı röfleden

ya kac kez yaptırdım rofle hepsindede yanık bir sac ve bakım ürünlerine dünya para birde istediğin gibi olmaması cabası en son düzelttirmek icin gittigimde komple orialla acıp boyadı kafamda sac kalmadı o kadar dokuldu inceldiki anlatamam bir daha asla yaptırmıcammm hatta suan rofleler kapansın diye boyatmak istiyorumm

bir röfle mağduruda benim gittiğim başka kuaförün saçımla alay etmeside cabası ben son şansımı deneyip başka kuaföre gittim 2. gün çokk şükür tepedeki ve önlerdeki o iğrençliği halletti sadece ön ve tepeleri boyadı eskisine nazaran çok çok düzeldi hiç değilse hepsi aynı renk oldu ama bir ay sonra inşallah ya kahve tonlarına yada kızıla dönüş yapacağım kızıla boyatırsam kızıl balyaj atılmış gibi olur diyor bende bir kuaföre git ve beğenmediğin yerleri koyulaştırmasını iste olgun gösterdiği kesinlikleeee doğru hele ilk yaptırdığım gün resmen ağladım üstelik ben kuaföre röfle bile demedim yaptırdıktan sonra sordum ya bunun rengi ne böyle diye gösterdiğim katalogdaki resimle alakam yok

bende yaptırmıştımröfle çok beğenmiştim ayrıca ilk boyadığında çok açık durdu ama 10 güne kadar renk oturdu
ve çok güzel bi renk oldu bekleyin derim ben eğer olmazsa istediğinzi renk tekrar boyatırsınız

asla! yaptırmayın derim ben onu da denemiş biri olarak sarı yapın ama onu yapmayın
bende 2 sene önce yaptırmıştım..
5 saat saçımda kaldı cilayı da yapınca saçlarım bembeyaz oldu :( ve 5 saat bekletti okadar beklememsi lasımmış yarı yarıya kestirdim canımm saçlarımı uçları 1 telden 2 tane oldu yanık yanık..
paramıda haram ettimm... hıhhhhhhh
Daha mıı tövbeeeeee

Şunu da belirteyim röfle bu..
yani sıradan bir boyama işlemi değil..

Kuaförünüzü çok iyi seçmeniz ve gerekiyorsa da paraya kıyarak iyi bir yere yaptırmalısınız..

Ayrıca...Kahveden röfleye geçen birisi için ilk bakışta inanılmaz bir değişim olacağı için gözünüze çok başka gelebilir, yadırgayabilirsiniz ama buna da baştan hazırlıklı olmalısınız değil mi?:))))))))

arkadaşlar.. kim ne derse desin insanın kendi doğal saç rengi gibisi yok. tabi akne gibi rahatsız edici sebepleriniz fazla yoksa. bu işe hıç bulaşmamış olanlar için hiç acele etmeyin derim ben.şahsen 6 gün önce başıma gelen röfleleri atsam atamıyorum satsam satamıyorum :((

güvendiğim, yıllardır gittiğim 120 tl bayıldığım bi kuaföre yaptırdım.. istediğim rengi seçtim. saçım zaten kahveydı.. bı kaç ton açığı olacaktı yaptığı işlem. yemin ediyorum.. saçım yıkandı hayretler içinde kaldım.. çünkü 50 kat açığıydı .. ve gölge istediğim halde röfle yapmış saçıma. kişinin bişi yapmadan önce hiç acele etmemesi iyice araştırıp ögrenmesi gerektiğine dair bir kez daha ders aldım..

kuaför gel cilayı akıtayım dedi.. ama gitmekten vazgeçtim. daha fazla saçımı yıpratmasına izin vermiycem.15-20 gün sonra daha dogal bı kahveye kendım boyayacağım.

daha mantıklı değil mi?

Yıllarca röfle yaptırdım sonunda saçlarım kedi kuyruğu gibi kaldı,uzatsam uzamıyor bir şekle girmiyordu.

Birgün kızdım gittim koyu kahve boya aldım boyadım,sonra yavaş yavaş siyah yaptım. Şimdi saçlarım

belimde ve çok sağlıklı.Zaten artık modası da kalmadı.

Fotoğraflardaki renkler çok güzel bence denemelisin
.

Ayrıca...Kahveden röfleye geçen birisi için ilk bakışta inanılmaz bir değişim olacağı için gözünüze çok başka gelebilir, yadırgayabilirsiniz ama buna da baştan hazırlıklı olmalısınız değil mi?:))))))))

Kesinlikle doğru.=)
İlk yaptırdığımda aynaya baktığım anı unutamam.Sarışın olmuşum diye çok üzülmüştüm.Gözüm hiç alışamadı.Direkt markete koştum koyu renk bir boya almaya.Tam boya alırken bayanın biri saçımı beğenmiş olacak ki rengini sordu.Demem o ki kahverengiden sonra röfleye alışmak çok zor.Göze kötü geliyor.Ama insanlar böyle düşünmüyor .Biz alışamadığımız için kötü olduğunu düşünüyoruz biraz da.

Bir süre daha bekle belki alışırsın reis...Baktın alışamıyorsun açık kahve tonlarında bir boya al onla boya.Güzel bir renk seçimi yaparsan röflenin üstüne bu tip boyalar çok yakışıyor..Tabi boyanın akma derdi var ama olsun :teselli:

kuaförümü aradım söyledim böyle böyle
hemen gel kapatıyım bakırlıkları dedi
ben onu yüzüne renk versin diye boyadım dedi
ben söyledim acıkca kızıllık bakırlık istemiyorum diye
ama malesef benim cok mühim bi sınavım var ve ders çalışmam lazım
yoksa koşa koşa gidecektim....sınava bile konsantre olamıyorum gerçisenağlama
sınavdan sonra istediğin sacın resmiyle gel dedi
neyseki anlayışlı
pöf ya
yine istemediğim bişey yaparsa....
bu arada ilk yapıldığında ben de hiç alışamadım
hatta şok oldum sanki peruk takmışım gibi hissettim
kızlar röfle yaptıracaklara sesleniyorum
mümkünse sürekli röfle yaptıran ve sacının rengini beğendiğiniz
bir arkadaşınızın kuaförüne gidin,birlikte gidin
öyle pat diye bu iidir diye herhangi bi kuaföre girip röfle yaptırmayın
bu iş çoook ciddi

ya arkadaşlar tamam rengi tutmaz röflenin bayaz olur vs vs..ama benim röflem güzeldi ilk yapıldığında asıl sorun şu röfle saçı maf ediyor inceltiyor tiftik bişey yapıyor kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum röfleyi..ben kurtuldum uzattım saçımı kalan röflleri de çikolata yaptım kurtuldum yakmayın saçlarınızı...

pafpaf bunu beğendiopuyorumnanaktan

arkadaşlar.. kim ne derse desin insanın kendi doğal saç rengi gibisi yok. tabi akne gibi rahatsız edici sebepleriniz fazla yoksa. bu işe hıç bulaşmamış olanlar için hiç acele etmeyin derim ben.şahsen 6 gün önce başıma gelen röfleleri atsam atamıyorum satsam satamıyorum :((

güvendiğim, yıllardır gittiğim 120 tl bayıldığım bi kuaföre yaptırdım.. istediğim rengi seçtim. saçım zaten kahveydı.. bı kaç ton açığı olacaktı yaptığı işlem. yemin ediyorum.. saçım yıkandı hayretler içinde kaldım.. çünkü 50 kat açığıydı .. ve gölge istediğim halde röfle yapmış saçıma. kişinin bişi yapmadan önce hiç acele etmemesi iyice araştırıp ögrenmesi gerektiğine dair bir kez daha ders aldım..

kuaför gel cilayı akıtayım dedi.. ama gitmekten vazgeçtim. daha fazla saçımı yıpratmasına izin vermiycem.15-20 gün sonra daha dogal bı kahveye kendım boyayacağım.

daha mantıklı değil mi?

bize haber ver, bakalım tutacak mı boya? hangisiyle boyamayı düşünüyorsun? amonyaksız oldugu için loreal casting 600 diyorlar
palette 7.65 te şahane bir renk ama bence:icecream:

daizie kısmen ıcının rahatladığına sevindim. bır çözüm mutlaka olmalı. bence içine sınen birşeyler yapıcak kuaförün bu kez.

ben haftasonu dahil saçlarımı sürekli yıkaraka cilanın sökülmesini bekledim. sanırım hafifi renk dalgalanmaları oldu gibi.. bılmıyorum belki de buna ınanmaya çalışıyorum. ama halen ıstediğimle alakası olmayan pıs bı sarımsı, tozlu bır renk var kafamda..

her neyse.. evet ıstedıgım fotografları gördünüz.. bı arkdasın tavsıyesı ile loreal castıng 600 kullanıcam sanırım. çok açıldığı için karamel renkler tercih et dediler. yoksa kızıllasırmıs saçlarım. ve kesınlıkle amonyak falan kullanmak yok..

bı 10 gun sonra kendım boyuyacağım saçlarımı.. daha ıyı olacağına emınım.. sonuctan haberdar ederim sizi. ve kesinlikle ne yaptıgını bıldıgınız bı kuafore gıdınız..

görüşürüz..

Back