• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama platin röfleden kışkırtıcı kahveye döndüm ve sonuç mükemmel

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
slm arkadaşlar.nerederyse 3 yıldır platin röfle kullanıyordum.çok sıkılmıştım.üstelik etraftan insanlar yaşımdan büyük gösterdiğimi söylüyorlardı.ani bir kararla kışkırtıcı kahve boya aldım.ve boyadım.bukadar güzel bir renge kavuşacağımı kesinilkle düşünemezdim.okadar güzel olduki herkes özelliklede eşim bayıldı.röfleden koyuya dönmek isteyenlere kesinlikle kışkırtıcı kahveyi tavsiye ederim.

foto isteriz ...........foto isterizalkisalkisalkisalkisalkisalkis
before- after yap amakaydirigubbakcemile3
bi de hangi markada bu kışkırtıcı kahve?numarasıyla falan yazar mısın canım?

foto isteriz ...........foto isterizalkisalkisalkisalkisalkisalkis
before- after yap amakaydirigubbakcemile3
bi de hangi markada bu kışkırtıcı kahve?numarasıyla falan yazar mısın canım?

tamam canım.şu foto koymayı becerebilsem daha başlığı açar açmaz koyacaktım.ama tekrar denerim.boyanın markasına ve numarasına gelince koleston 5/37 kışkırtıcı kahve.mükemmel kapatttı ve rengi süper oldu.

ahahah kıskırtıcı mıııı
eveet yaaa foto isterııızzz :) bende kıskırtmak ıstıyorummm kaydirigubbakcemile3
yanı kahve ıstıyorummmmm
resımlerıı eklee hihoyyyt

slm arkadaşlar.nerederyse 3 yıldır platin röfle kullanıyordum.çok sıkılmıştım.üstelik etraftan insanlar yaşımdan büyük gösterdiğimi söylüyorlardı.ani bir kararla kışkırtıcı kahve boya aldım.ve boyadım.bukadar güzel bir renge kavuşacağımı kesinilkle düşünemezdim.okadar güzel olduki herkes özelliklede eşim bayıldı.röfleden koyuya dönmek isteyenlere kesinlikle kışkırtıcı kahveyi tavsiye ederim.

Loreal'in kışkırtıcı kahvesi mi? Ben çok aradım ama bulamadım bir türlü.. :çok üzgünüm:

edit: kolestonunmuş anlaşıldı temeem kaydirigubbakcemile3

kolestooon ben yazdım google oradan gordum resmını gayet koyu bır kahve rengı rsmı
ama platın ustune vurmus acaba ozaman nasıldurdu
onu ogrenmek lazım hihoyyyt

Back