Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Plates ve akşam hiçbir şey yemeyerek kilo verdim..
- Konu Sahibi oz_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?5 ayda 8 kg az değil mi? Kalıcılığını bilemem. bende 2.5 aydır yediğime içtiğime sporuma dikkat ediyorum. 9 kg verdim. vermeyede devam ediyorum. bir hafta düzenimi bozdum kilo almanın aksine o hafta 200 gram daha eksildim. ve gerçekten aç kalmadan zorlanmadan yorulmadan verdim. senin yöntemin nedir? açıklar mısın?
- 8 Mart 2010
- 746
- 523
- 123
bende yaklaşık 3 aydır diyet yapıyorum. boyum 163 kilom 60tı şükürler olsun şimdi 52yim yediklerine dikkat ettinmi azıcık da spor yaptın mı yavaş yavaş gidiyo kilolar. canım bu arada boy belirtmemişsin ama 47 kilo çok az değil mi? yani 55 gayet iyi bi kilo 47 biraz sağlıksız geldi bana
boyum 1.63 kızlar. ben spor yapmadım fakat haftada 2 kere fırsatım olursa plates yaptım 4o dk. kadar.bırde aksamları 7 den sonra kesınlıkle meyve ve su,şekersız çay dısında hıc bısı ne yedım nede ıcıtım asıtlı ıceceklerın tumunu kestım,bırde ben kırmızı et sevmıyorum onun onuda yemedım.bırde yemeklerde yagı azalttım cok az fesfood tukettım ama hıc bır zaman ac kalmadım gezmedımde bol bol su içtim. ve cok buyuk bır caba gostermeden ufak bır dıkkatle 5 ayda 8 kılo verdım. kılom suan halen sabıt ne eksılıyor nede cıkıyor cok memnunum.Belkı kılo sorunu yasayan arkadaslar varsa yardımcı olur dıe paylasmak ıstedım.deneyıp emın olmadıgım bısı olsaydı kımseye onermezdım
bende yaklaşık 3 aydır diyet yapıyorum. boyum 163 kilom 60tı şükürler olsun şimdi 52yim yediklerine dikkat ettinmi azıcık da spor yaptın mı yavaş yavaş gidiyo kilolar. canım bu arada boy belirtmemişsin ama 47 kilo çok az değil mi? yani 55 gayet iyi bi kilo 47 biraz sağlıksız geldi bana
cnm benım kemık yapım bıraz ırı galıba normelde 1 63 boya 55 kılo ıdeal ama bende bıraz balık etlı gıbı duruyordu cok azda gobek bolgemde yaglanma olmustu bu sekılde uyguladım gobegımde gıttı rahatsız eden kılolarda.suan 47 gayet ıyı duruyor cok zayıf degıl balık etlı degıl
boyum 1.63 kızlar. ben spor yapmadım fakat haftada 2 kere fırsatım olursa plates yaptım 4o dk. kadar.bırde aksamları 7 den sonra kesınlıkle meyve ve su,şekersız çay dısında hıc bısı ne yedım nede ıcıtım asıtlı ıceceklerın tumunu kestım,bırde ben kırmızı et sevmıyorum onun onuda yemedım.bırde yemeklerde yagı azalttım cok az fesfood tukettım ama hıc bır zaman ac kalmadım gezmedımde bol bol su içtim. ve cok buyuk bır caba gostermeden ufak bır dıkkatle 5 ayda 8 kılo verdım. kılom suan halen sabıt ne eksılıyor nede cıkıyor cok memnunum.Belkı kılo sorunu yasayan arkadaslar varsa yardımcı olur dıe paylasmak ıstedım.deneyıp emın olmadıgım bısı olsaydı kımseye onermezdım
5 ayda 8 kilo az ama cokk saglıklıı.. hedeflenenn saglıklı verimm ayda 1.5 _2 kg cünküüü. coklk kilolularda sadece 10 kg lalarr falan gidiyor. tebrikk ediiyorumm tatlımmm.. kiloyu geri almamanda yavas yavass ve saglıklı vermendennn.. ii bikinilerrr sanaa:82::82::81::81::81::81::81:
Şimdiii bikaç sorum olcak
Kaç yaşındasın?
Platesi nerde yaptın ev ortamında mı?
Bide ne kadar su içtin günde? ben kesinlikle 3 bardaktan fazla içemiorum almıo midem çok zor gelio zorla su içmek
5 ayda 8 kg az değil mi? Kalıcılığını bilemem. bende 2.5 aydır yediğime içtiğime sporuma dikkat ediyorum. 9 kg verdim. vermeyede devam ediyorum. bir hafta düzenimi bozdum kilo almanın aksine o hafta 200 gram daha eksildim. ve gerçekten aç kalmadan zorlanmadan yorulmadan verdim. senin yöntemin nedir? açıklar mısın?
hızlı kılo vermek dogru degılmıs cnm ortalama ayda 2 kılo vermen gerekıyormus dıyetısyenımın yalacısıyım cunku hızla verdıgın kıloları sonra aynı hızlıda gerı alabılıyormussun.ve bır anda vucudun sıstemınde dengesızlıge yol acıyormus.
5 ayda 8 kilo az ama cokk saglıklıı.. hedeflenenn saglıklı verimm ayda 1.5 _2 kg cünküüü. coklk kilolularda sadece 10 kg lalarr falan gidiyor. tebrikk ediiyorumm tatlımmm.. kiloyu geri almamanda yavas yavass ve saglıklı vermendennn.. ii bikinilerrr sanaa:82::82::81::81::81::81::81:
teşekkür ederim tatlım
Şimdiii bikaç sorum olcak
Kaç yaşındasın?
Platesi nerde yaptın ev ortamında mı?
Bide ne kadar su içtin günde? ben kesinlikle 3 bardaktan fazla içemiorum almıo midem çok zor gelio zorla su içmek
22 yasındayım cnm.platesı ev ortamında yaptım cnm sabahları ebru şallıyla beraber tatlım yanlız su cok onemlı vucudunde yedıgın bır cok seyı cozunup çalışabılmesı ıcın suya ıhtıyacı var ,selüliti azaltanda su mesela bır de tuzu az kullan,gunde ortalama 1.5 lıtre su ıcsen oda yeterlı olabılır sen gunde 8 su bardagı su ıcmeye calıs
Kola hastasıyım,susadığımda kolaya saldırıorum.
Bu huyumu bırakmam lazım ya.
Su önemli cidden.
168 boyum 55 kilom selülit problemim yok sadece göbek sorunum var
Onu da halledicez bakalım senin yaptıklarını da uygulayım.
Plates topun,lastiğin falan vardır heralde?
Ben de alıcam da ona göre
Su önemli cidden.
Kola hastasıyım,susadığımda kolaya saldırıorum.
Su önemli cidden.
kola yerine maden suyu içmeye başlarsan zamanla alışıyorsun ve canın hiç kola çekmiyor. ben öyle yapıyorum :)
kola yerine maden suyu içmeye başlarsan zamanla alışıyorsun ve canın hiç kola çekmiyor. ben öyle yapıyorum :)
Lisedeyken bende öyleydim okulda kola almıodum dolaba koymuolardı sıcaktı,mecburen maden suyu alıodum
Bisüre sonra alışıosun cidden.ama tekrar döndüm kolaya maleseff.
evet cnm plates topumla lastiğim var en karın kaslarını calıstıran hareketler yap gobegın ıcın daha ıyı sonuc alıyorsun ben ole yaptım bır de aman cnm koladan uzak herseyıyle zarar bende senın gıbı kolayı cok severdım ama 6 aydır ne kola,fata,gazoz ıcınde asıt olan hıc bısı ıcmedım ve suan hıc cekıcı gelmıyor damak tadın bır sure sonra alısıyor ben artık onlar yerıne meyve suyu,ayran,sade soda,çay,yeşil çay felan ıcıtorum yıne su ıcmeyede devam tabı sende demısssın su gercekten her zaman cok onemlıKola hastasıyım,susadığımda kolaya saldırıorum.
Su önemli cidden.
anladım cnm teşkrler
hızlı kılo vermek dogru degılmıs cnm ortalama ayda 2 kılo vermen gerekıyormus dıyetısyenımın yalacısıyım cunku hızla verdıgın kıloları sonra aynı hızlıda gerı alabılıyormussun.ve bır anda vucudun sıstemınde dengesızlıge yol acıyormus.
bende ortalama aylık 3-4 kg verdim. aç kalmadım spor yaptım günlük en az 1 saat. (yürüyüş ağırlıklı) 1 ayda millet 10 kg veriyor şok diyetler vs. umarım verdiğin kiloda kalırsın.. Sağlığına dikkat et 47 kg gözüme çok az geldi
aylık 1.5 kilo gibi bir kilo gitmiş.ideal .demekki haytında ufak değişimler yeterliymiş..özelliklede akşamları az yemek erken yemek ..ona bile dikkat ederek ve bol su içmek aylık 2 kilo kadar zaten gidiyor..paylaşımın için saol.kilo vermek zor değil zarar veren şeyleri tespit edip gerekeni yapınca sonuç ortada..:))
anladım cnm teşkrler
bende ortalama aylık 3-4 kg verdim. aç kalmadım spor yaptım günlük en az 1 saat. (yürüyüş ağırlıklı) 1 ayda millet 10 kg veriyor şok diyetler vs. umarım verdiğin kiloda kalırsın.. Sağlığına dikkat et 47 kg gözüme çok az geldi
cnm umarım aynı kıloda kalırım,yanlız şöyle birşey var püf nokta aynı kıloda kalmama sebeb onceden kılo vermek ıcın ogunlerımı ac kalmıyacak sekılde yıyordum aralarda abartmadan meyve kuru yemıs yedım.şimdi tek fark aynı sekılde hersey fakat bıraz daha tam doyana kadar yıyorum tıka basa degıl tabıkı tabagın dıbınde suda kalmıs deyıp hıc bırseyın dıbını bulmuyorum,cnm tatlı ceker saat 5 den once ya dondurma yada sütlü tatlılar tuketıyorum.7 den sonra agır hıcbırsey yemıyorum asıtlı ıcıcek yok artık fazla plateste yapamaıyorum vaktım olmuyor kursa gıttıgım ıcın 1 aydır aynıyım suanlık gayet ıyı artık zaten alıskanlık oldu sızdede oyle olur bellı bı duzene gırdım artık 7 den sonra bısı ıstesemde yıyemıyorum cnm cekmıyor vucut bız ne verırısek bır sure sonra ona alısıyor galıba
aylık 1.5 kilo gibi bir kilo gitmiş.ideal .demekki haytında ufak değişimler yeterliymiş..özelliklede akşamları az yemek erken yemek ..ona bile dikkat ederek ve bol su içmek aylık 2 kilo kadar zaten gidiyor..paylaşımın için saol.kilo vermek zor değil zarar veren şeyleri tespit edip gerekeni yapınca sonuç ortada..:))
evet cnm cok doğru bır yere degındın hayatında zararlı olan ne varsa cıkar yeme alıskanlıgını yenı bı duzene sok gerısı kendılıgınden gelıyor bıraz dıkkat sadece
cnm umarım aynı kıloda kalırım,yanlız şöyle birşey var püf nokta aynı kıloda kalmama sebeb onceden kılo vermek ıcın ogunlerımı ac kalmıyacak sekılde yıyordum aralarda abartmadan meyve kuru yemıs yedım.şimdi tek fark aynı sekılde hersey fakat bıraz daha tam doyana kadar yıyorum tıka basa degıl tabıkı tabagın dıbınde suda kalmıs deyıp hıc bırseyın dıbını bulmuyorum,cnm tatlı ceker saat 5 den once ya dondurma yada sütlü tatlılar tuketıyorum.7 den sonra agır hıcbırsey yemıyorum asıtlı ıcıcek yok artık fazla plateste yapamaıyorum vaktım olmuyor kursa gıttıgım ıcın 1 aydır aynıyım suanlık gayet ıyı artık zaten alıskanlık oldu sızdede oyle olur bellı bı duzene gırdım artık 7 den sonra bısı ıstesemde yıyemıyorum cnm cekmıyor vucut bız ne verırısek bır sure sonra ona alısıyor galıba
alkol ve asitli içekleri kullanmıyorum cnm zaten... bi sade soda içiyorum... bol su tüketiyorum ve dediğin gibi tabağın dibini görmüyorum bende artık bende genelde sütlü tatlıları tercih ediyorum.. arada sırada ama bu ara çok tatlı yemedim.. ilk zamanlar çok zorlandım ama seninde dediğin gibi vucut alışıyor.. şuan hiç zorlanmıyorum.. yani hayat tarzım değişti. istesemde cnm istemiyor...