- Konu Sahibi gunesim1311
Forumda gormuştum ama bulamadım...satmak ısteyen varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Forumda gormuştum ama bulamadım...satmak ısteyen varmı
bende var istersen mavi renk ve 2 gün kullanıldı benim çocuğumküçük kullanamadık
istersen satabilirim fiyatını sen belirle istersen ben araştırma yapmadım hediye idi. şuan şişirilmiş halde kargoya vermek için havasının indirilmesi gerekiyor tekrar şişirebilecek misinizSatıyormusunuz pekı fıyat nedır
bende var istersen mavi renk ve 2 gün kullanıldı benim çocuğumküçük kullanamadık
pilates eşeği kaç yaşa kadar kullanılıyor
Sizin yazınızı görüp, nedir acaba diye netten bakındim biraz ve bilinen bir siteden satın aldımForumda gormuştum ama bulamadım...satmak ısteyen varmı
Sizin yazınızı görüp, nedir acaba diye netten bakındim biraz ve bilinen bir siteden satın aldım
Eğer ikinci el bulamazsanız ,sıfır ürün kargo dahil uygun fiyata aldım . Tabi sizin fiyat skalaniz nedir bilmiyorum ama aklınızda bulunsun diye yazıyorum.
Umarim istediğiniz gibi bulabilirsiniz.
Sizin yazınızı görüp, nedir acaba diye netten bakındim biraz ve bilinen bir siteden satın aldım
Eğer ikinci el bulamazsanız ,sıfır ürün kargo dahil uygun fiyata aldım . Tabi sizin fiyat skalaniz nedir bilmiyorum ama aklınızda bulunsun diye yazıyorum.
Ben kızıma 3 ay kadar önce almıştım çok seviyor bugün misafirim vardı 3 yaşında çocuğu olan onun çocuğuda çok severek bindi bazen kızımı güldürmek için bende biniyorum taşıyor benide
benim çocuğumda 2 aşında ama çok hareketli br türlü binmeyi öğretemedik sürekli düşüyo kanepenin üzerine çıkıyo orda bnmeye çalışıyor belki biirazz daha büyüse öğrenir herhalde :) sallanan atımız var onu çok seviyo fazladan duruyo işte:)Canım benim oglumada dayısı 1 yaş doğum günün de hediye etmişti kullanmiyordu simdi 2 yaşını geçiyor bi görsen nasıl seviyo tavsan gibi evin bi ucundan öbür ucuna zıp zıp zıplayarak eğleniyor iyikide almış dayımız.bence bekle satmak icin erken. simdi arayan arkasa da ayıp olacak ama kusura bakma canım:26:
pazardaki oyuncak satan satıcılarda oluyor arkadaşlar .
Bende arıyorum eşşekdenn ne kadar acaba fiyatı
Benim aldığım da ağır plastik kokuyordu . Yeni üretilmiş olmasına bağladım .Aldigim siteye iade edebilirdim ama gerek duymadim.Biraz şişirip güzelde sildim . Bir sorun kalmadı .Birşey daha sormak istiyorum. Ben de bi siteden aldım pilates eseği. Çok ağır kokuyor. Seninki de öylemi
Benim aldığım da ağır plastik kokuyordu . Yeni üretilmiş olmasına bağladım .Aldigim siteye iade edebilirdim ama gerek duymadim.Biraz şişirip güzelde sildim . Bir sorun kalmadı .
Çok rahatsız ettiyse iade edebilirsin.
Bugün geldi. Ben de yıkadım falan ama hala kokuyor biraz. Bakalım belki zamanla geçer. Teşekkür ederim ilgin için:)