Bebek İkinci El Plates esegı satan vardı bulamıyorum

bende var istersen mavi renk ve 2 gün kullanıldı benim çocuğumküçük kullanamadık

Canım benim oglumada dayısı 1 yaş doğum günün de hediye etmişti kullanmiyordu simdi 2 yaşını geçiyor bi görsen nasıl seviyo tavsan gibi evin bi ucundan öbür ucuna zıp zıp zıplayarak eğleniyor iyikide almış dayımız.bence bekle satmak icin erken. simdi arayan arkasa da ayıp olacak ama kusura bakma canım:26:

Son düzenleme:
Forumda gormuştum ama bulamadım...satmak ısteyen varmı
Sizin yazınızı görüp, nedir acaba diye netten bakındim biraz ve bilinen bir siteden satın aldım :1:
Eğer ikinci el bulamazsanız ,sıfır ürün kargo dahil uygun fiyata aldım . Tabi sizin fiyat skalaniz nedir bilmiyorum ama aklınızda bulunsun diye yazıyorum.
Umarim istediğiniz gibi bulabilirsiniz.

Sizin yazınızı görüp, nedir acaba diye netten bakındim biraz ve bilinen bir siteden satın aldım :1:
Eğer ikinci el bulamazsanız ,sıfır ürün kargo dahil uygun fiyata aldım . Tabi sizin fiyat skalaniz nedir bilmiyorum ama aklınızda bulunsun diye yazıyorum.

Hangi siteden aldınız. Ve fiyatı ne kadardı? Ben de arıyorum ama bulamadım

Hangı sıteden aldın Cnm bende bulamadım

Ben kızıma 3 ay kadar önce almıştım çok seviyor bugün misafirim vardı 3 yaşında çocuğu olan onun çocuğuda çok severek bindi bazen kızımı güldürmek için bende biniyorum taşıyor benide:17::17::17:

çok teşekkür ederim canım benim ilgin ve duyarlılığın için bende binsem benide çekermiki ortalama 150 kilodayım::52:eşek patlamasın bak sonra

Canım benim oglumada dayısı 1 yaş doğum günün de hediye etmişti kullanmiyordu simdi 2 yaşını geçiyor bi görsen nasıl seviyo tavsan gibi evin bi ucundan öbür ucuna zıp zıp zıplayarak eğleniyor iyikide almış dayımız.bence bekle satmak icin erken. simdi arayan arkasa da ayıp olacak ama kusura bakma canım:26:
benim çocuğumda 2 aşında ama çok hareketli br türlü binmeyi öğretemedik sürekli düşüyo kanepenin üzerine çıkıyo orda bnmeye çalışıyor belki biirazz daha büyüse öğrenir herhalde :) sallanan atımız var onu çok seviyo fazladan duruyo işte:)

Birşey daha sormak istiyorum. Ben de bi siteden aldım pilates eseği. Çok ağır kokuyor. Seninki de öylemi

Birşey daha sormak istiyorum. Ben de bi siteden aldım pilates eseği. Çok ağır kokuyor. Seninki de öylemi
Benim aldığım da ağır plastik kokuyordu . Yeni üretilmiş olmasına bağladım .Aldigim siteye iade edebilirdim ama gerek duymadim.Biraz şişirip güzelde sildim . Bir sorun kalmadı .
Çok rahatsız ettiyse iade edebilirsin.

Benim aldığım da ağır plastik kokuyordu . Yeni üretilmiş olmasına bağladım .Aldigim siteye iade edebilirdim ama gerek duymadim.Biraz şişirip güzelde sildim . Bir sorun kalmadı .
Çok rahatsız ettiyse iade edebilirsin.

Bugün geldi. Ben de yıkadım falan ama hala kokuyor biraz. Bakalım belki zamanla geçer. Teşekkür ederim ilgin için:)

Back