Plates e davet ediyorum sizleri ey çıtır hatunlar :)

Fitbirbusra

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
2.760
304
Merhaba bayanlar :) ben plates ve dukana yine yeni yeniden baslayacagim geçen sene bayaaaa bi etkisini gördüm platesin simdi yanima yaver ariyorum var mı başlamak isteyen? Birde gecen yol hep TV fen eski programları izlerdim gecen gün hamilelik DVD si hariç hepsini bi DVD cide çektirdim onları yapicam. Toplam 6 DVD bölümü var yani pazar günlerini kendime ayirmak kaydiyla her gün yapmayi planliyorum :) sizce nasil olmali düzeni?

Kızlar yok mu kış gelişini değerlendirip yaglatindan kurtulmak incelemek isteyen????

Ben varımmmm :)) yarın bende başlıcam :)) ama yarım saat düşünüyorum günlük :)

Ben Salona yazildim orda yapiyorum.evde disipline edemiyorum kendimi.bir ay dolmadi ama farki hissediyorum.haftada uc gun yapiyorum..

ben de başlamayı düşünüyorum. Yıllardır erteliyordum ancak bu sene başlıyorum hazır okulunda son senesi geldi çok yoğun değilim. Yalnız dvd ler ile mi başlasam hoca eşliğinde mi yapsam kararsızım

selam kızlar ben nete ancak dönüş yapabildim ama hep burdayım konuyu açtıktan uzun zaman sonra şişmiş ( 70 kg ye kadar çıkmış ) bir halde yeniden diyete başladım şu aralar 68 lerde sürünüyorum ama platesime devam şöyle ki 2. haftasındayım diyetin ancak 1 haftadır düzene oturtmuş durumdayım platesimi. dvd ciye gittim 6 dvd yide çektirdim ( normalde 7 dvd var ben hamileler için olanı çektirmedim ) azıcık korsan oldu ama napiim banada yazık 6 dvd toplam 120 tl falan yapıyor kıyamam o kadar paraya şuanda çalışınca söz gidip orijinalini alıciiim :) var mı başlayan devam eden???

Merhaba bende pilates mi fitness mı arada kaldım kendim pilatesi yapmaya çalıştım ama pek beceremedim şimdi hoca eşliğinde yapmak istiyorum ama basen bölgem için fitness mı pilates mi yapsam

Pilates yapan hatunlar hangisi dersiniz?

Merhabalar , Pilates Reformer yani aletli yapıldığında Mat egzersizinden 3 kat daha hızlı geri dönüş sağlıyor; malum sabırsızlanıp acil sonucu görmek isteyen bi bayanların o nedenle tercihi.. hele bir de yakınlarda bir arkadaşınızı görüyorsanız 10-20 ders yapmış birinin normal bir insan vücüdündan oldukça farklı göründüğünü hemen anlayıveriyorsunuz.. atletik bir duruş çıkıyor ortaya.. omurgayı saran kasların kuvvetlenip sizi yükseltmesiyle daha dik çivi gibi bir duruşa sahip oluyorsunuz.. hem sıkı hem kuvvetli yani alımlı hoşş .. :)

aletli pilates bursada zor bulunuyor bulununca da ya çok pahalı yada çok uzak oluyor maalesef

Merhaba
bende bugün pilatese başlıycam.
umay villa ile yapıcam ben yine
2 dvd side var elimde en etkili olan pembeli morlu dvd si ile yapıcam
daha önce yine yapmıstım beyaz olanla sonra pembe olana geçtim
geçen ay sadece 1 hafta yaptım (günaşırı )
toplamda 3 kez
3 seferde bile karnımdaki sertliği hissettim eminim ki 1 ay günaşırı
yaptıgımda cok sey farkedicek yarın ölçüleri yazıcam buraya
kısaca 58 kiloyum 167 boy
ama tek problemim sezeryan göbeği gerek bacak kol basen sorunum yok
pantolon bedenim 26
58 kilo gibi durmuyorumda zaten
bel kütük gibi ama :)
incelmesi lazım resmini cekicem bugün
1 ay sonunda resmini ve ölçü farkını ekliycem

Ben yapmak istiyorum artık 20 kiloya yakın kilo verdim sadece diyetledaha 10 kilom var biraz sıkılaşma zamanı geldi

Ben yapmak istiyorum artık 20 kiloya yakın kilo verdim sadece diyetledaha 10 kilom var biraz sıkılaşma zamanı geldi
benimde 10 kg vermem lazım :) diyetisyenle beraber vermeye başladım çok şükür 71.4 ten şuanda 68.8 e indim :) dünde plates yapmaya başladım ebrulinin videolardan takiple

selam kızlar, iradenize güveniyorsanz -ben güvenemiyorum salona yazılmanıza hiç gerek yok bi mat ve 2 küçük dambılla pilatese başlayabilirsiniz. eğer bir salona yazılacaksanız da aletli pilates imkanı veren salonları terch edin en azından harcadığınız zamana ve paranıza değsin

bu konuda sana kesinlikle katılıyorum canım. bi defa madem para veriyoruz en azından aletli olsun ki değsi verdiğimiz paraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…