- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
-
- Konu Sahibi Fitbirbusra
Çok memnun kalacaksin olvukerini nit et mutlaka vr sakin şaşma. İnanılmaz sonuçlar alirsin.teşekkür ederim bugün başladım pilatese sağol :) dediğin gibi imiş
aletli pilates bursada zor bulunuyor bulununca da ya çok pahalı yada çok uzak oluyor maalesefMerhabalar , Pilates Reformer yani aletli yapıldığında Mat egzersizinden 3 kat daha hızlı geri dönüş sağlıyor; malum sabırsızlanıp acil sonucu görmek isteyen bi bayanların o nedenle tercihi.. hele bir de yakınlarda bir arkadaşınızı görüyorsanız 10-20 ders yapmış birinin normal bir insan vücüdündan oldukça farklı göründüğünü hemen anlayıveriyorsunuz.. atletik bir duruş çıkıyor ortaya.. omurgayı saran kasların kuvvetlenip sizi yükseltmesiyle daha dik çivi gibi bir duruşa sahip oluyorsunuz.. hem sıkı hem kuvvetli yani alımlı hoşş .. :)
benimde 10 kg vermem lazım :) diyetisyenle beraber vermeye başladım çok şükür 71.4 ten şuanda 68.8 e indim :) dünde plates yapmaya başladım ebrulinin videolardan takipleBen yapmak istiyorum artık 20 kiloya yakın kilo verdim sadece diyetledaha 10 kilom var biraz sıkılaşma zamanı geldi
bu konuda sana kesinlikle katılıyorum canım. bi defa madem para veriyoruz en azından aletli olsun ki değsi verdiğimiz paraya.selam kızlar, iradenize güveniyorsanz -ben güvenemiyorumsalona yazılmanıza hiç gerek yok bi mat ve 2 küçük dambılla pilatese başlayabilirsiniz. eğer bir salona yazılacaksanız da aletli pilates imkanı veren salonları terch edin en azından harcadığınız zamana ve paranıza değsin