Plastik yuttum

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.908
3.713
arkadaşlar işteyim izin alamıyorum öğle yemeğinde plastik çatalla yemek yedim baktım çatalın üç kısmından biri yok ne yapcm ben tam emin değilim ama mideme girmiş olabilir

arkadaşlar işteyim izin alamıyorum öğle yemeğinde plastik çatalla yemek yedim baktım çatalın üç kısmından biri yok ne yapcm ben tam emin değilim ama mideme girmiş olabilir

Hiçbirşey olmaz korkmayın.
Bol bol sıvı tüketin sadece.

Plastiği zaten vücudumuza alıyoruz,ne yazık ki anne sütünde dahi mikro parçacak plastiğe rastlandı. Akut olarak bir sorun olacağını sanmıyorum çatalın ama bu şekilde yaşamaya devam etmenin uzun vadede sonuçlarını göreceğiz

Ben size bir acile gidip görünmenizi öneririm balık kılçığından bile ameliyat olan insanlar var Allah korusun eğer farklı bir yöntem varsa belki kolay bir şekilde çıkarırlar ama sindirim sistemi onu sindiremeyebilir bağırsaklarınıza bir yere batarsa daha kötü durumlara yol açabilir bence buraya yazmak yerine bir uzmana görünün

İşteyim çıkamıyorum umarım bişey olmaz

Geçmiş olsun bebeğim oplum bebekken ısırdı çatalı ağzından çekeyim derken pastasını alacağım sandı yutuverdi. Hastaneye götürdük. Hemen film çektiler bir yete takılmış mı diye ama neyseki takılma yoktu. Doktorda mide asili eritir onu korkmayın demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…