Su içiyorum devamlıbol sıvı tüket çorba falan akşama acile git imkanın varsa
Gerçekten mi panik yaptım yaMerak etmeyin tuvalete çıktığınızda yuttuysanız oda çıkar
Evham yapmayın boşuna hiç bisey olmaz.Gerçekten mi panik yaptım ya
Mide asidiniz o plastik eritir.mrak etmeyinGerçekten mi panik yaptım ya
arkadaşlar işteyim izin alamıyorum öğle yemeğinde plastik çatalla yemek yedim baktım çatalın üç kısmından biri yok ne yapcm ben tam emin değilim ama mideme girmiş olabilir
Plastiği zaten vücudumuza alıyoruz,ne yazık ki anne sütünde dahi mikro parçacak plastiğe rastlandı. Akut olarak bir sorun olacağını sanmıyorum çatalın ama bu şekilde yaşamaya devam etmenin uzun vadede sonuçlarını göreceğizarkadaşlar işteyim izin alamıyorum öğle yemeğinde plastik çatalla yemek yedim baktım çatalın üç kısmından biri yok ne yapcm ben tam emin değilim ama mideme girmiş olabilir
Ben size bir acile gidip görünmenizi öneririm balık kılçığından bile ameliyat olan insanlar var Allah korusun eğer farklı bir yöntem varsa belki kolay bir şekilde çıkarırlar ama sindirim sistemi onu sindiremeyebilir bağırsaklarınıza bir yere batarsa daha kötü durumlara yol açabilir bence buraya yazmak yerine bir uzmana görününarkadaşlar işteyim izin alamıyorum öğle yemeğinde plastik çatalla yemek yedim baktım çatalın üç kısmından biri yok ne yapcm ben tam emin değilim ama mideme girmiş olabilir
İşteyim çıkamıyorum umarım bişey olmazBen size bir acile gidip görünmenizi öneririm balık kılçığından bile ameliyat olan insanlar var Allah korusun eğer farklı bir yöntem varsa belki kolay bir şekilde çıkarırlar ama sindirim sistemi onu sindiremeyebilir bağırsaklarınıza bir yere batarsa daha kötü durumlara yol açabilir bence buraya yazmak yerine bir uzmana görünün
Ne yaptınız? Merak ettimİşteyim çıkamıyorum umarım bişey olmaz