Öcelikle ilginize teşekkürler. Sorum şu ki benim ailemde meme kanseri geçmişi var, annem meme kanseriydi. Bu durumda benim silikon düşünmem diğer kişilere göre dahamı risklidir?
drasistan benim bir sorum daha olacak. burnu yanlardan daraltmak riskli ve zor bir işlem midir? riskli ise ne gibi riskleri var? görüştüğüm hiç bir dr daraltmaya yanaşmamıştı. benim dr.um ise ayrı bir alem ki kendisi daraltcagını söylemişti ameliyattan önce ama daraltmamı sanırımş. burnum yine aynı genişliğinde duruyor. ya da tek tarafını daraltmış çünkü tek taraf dokununca acıyor. başka bir dr dışardan bir burna bakarak daraltılıp daraltılmadıgını anlayabilir mi? teşekkürler.
merhaba . dual plane hakkındakı yorumlarınızı merak edıyorum ..
merhaba,mayıs ayında burun ve göğüs ameliyatı olucam.doktorum ikisinin 3-4 saat sürüceğini söyledi.zaten aşırı bir ameliyat korkum var birde bu süreyi duyunca iyce tedirgin oldum.2 sinin aynı anda yapılması sonrasında çok fazla ağrım olurmu sizce?
teşekkürler
merhaba daha önce dudak dolgusu yaptrmıştım şimdi eskisi kadar ceasretli değilim yabancı bir madde istemiyorum kesinlikle.. kendi yağımla yaptırmayı düşünüyorum kimi yaptıranlar hiç kalmadığını söylüyor.. nette ise bir kısmının kaldığı yazıor.. iyice kafam karıştı( ömür boyu kalıcı olucaksa 2 yada 3 kez yaptırırım ama boşuna uğraşmak istemiorum ( kendi yağımızın yaklaşık 100 de kaçı kalıyor ve kaçıncı işlemden sonra ömür boyu kalıcı oluyor?? yoksa başkalarını dedği gibi kalıcı olmuyor mu ve dr lar neden bu yöntemi yapmaya fazla yanaşmıor çok soru sordum ama bnm için çok önmli teşekkürler
merhaba benıdme 1 sorum olacak ..meme protezi ameliyatı oldum ve sonuc beni mutlu etmedi herşeyıyle çok dogal çok güzel oldu lakin boyutu ufak doktorumda sorun olmadını düşünüyorum çünkü istedigim ölçüyü ona cok ii anlatamadıgımı düşünüyorum.. yeniden ameliyat mumkunmu acaba ve ilki gibi benı sancılı agrılı bir süreçmi bekler...kasaltı oldum ben ve cok agrım oldu 2 3 gun 1 haftada yatıp kalkarken zorlandım. şimdiden çok tşkler..
Merhaba,
Eğer büyüklüğünü kendinize takıntı yapacak kadar sorun etmiyorsanız yeniden ameliyat olmayın derim.. Çünkü yine anestezi alacaksınız ve ilk ameliyat kadar olmasa da ağrılarınız olacak.. Aynı süreci hemen hemen yeniden yaşayacaksınız.. Maliyeti de cabası.. Siz bilirsiniz ama ben olsam şu anki durumumla mutlu olmaya çalışırdım. Ne olursa olsun operasyon önceki halinizden iyidir sanırım..
Sağlıklı günler..
merhaba drasistan ben karın germe ve silikon ameliyatı yaptırıcam silikon için yeterli göğüs dokum var yani dr öyle söyledi kasüstüne uygun olduğunu söyledi fakat bana göre çok az benim sorum şu ki kasüstü ellendiğinde anlaşılır mı kasüstüne konan silikonlar dokunulduğunda hissedilir mi ya da içinde bişey olduğu anlaşılır mı
slm drasistan
kardeşim şuanda 16 yaşında yaza 17 olucak burnunun görüntüsünü kafasına takmış durumda ve bu yaz ameliyat olmak istiyo sizce bu yaşta ameliyat olabilirmi
drasistan, öncelikle buradan verdiğin pratikte yaşanmış örneklerin ve akılcı önerilerin için teşekkür ederiz. benim sana sorum şu: burun ameliyatı olmak istiyorum, ameliyat tarihinden evvel kaç gün önce sigarayı bırakmış olmamız gerekiyor. ameliyatın iyileşme sürecinde ( ameliyattan önce bırakmış olmasına rağmen ) ; günde 1 paket sigara içenle, 2-3 tane içen arasında fark oluyormu. cevabın için teşekkürler şimdiden..sağlıkla kal.
mrb cnm..yaklaşık 3 ay önce estetik olmama çok az kalmışken fikir değiştirdim..çünkü genelde burun estetigi olan kişilerde gözler elmacık kemikler dudaklar herbiyer yüze dair çok farklılaşıyorr..ben sadece kemik egriligi var onun değişmesini istiyorum çok hafif bi işlem gerekiyor ama yinede güvenemedim...sizcede böylemmi acaba gerçekten insan farklı birimi oluyor estetikten sonraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?