El Sanatları Plastiği boyama-kaplama hakkında fikirlerinizi istiyorum:)

C

ccerence

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi ccerence
kızlar şu yogurt kutuları varya ben elimin altına tezgaha çöp kutusu olarak koyuyorum onu ama dışını dogal olarak begenmiyorum şakkıdı dışını boyamak ya da kaplamak istiyorum tabi suya dayanıklı olmalı...ne tür boya ya da kaplama kullanabilirim yardımcı olabilir misiniz boyalara hakkında bilgim yok...
aslında baktım porselen bişeylere falan ama 35ytl civarı çok şık şeyler ben kendim yapmak istiyorum...

yardımlarınızı bekliyorum.teşeşkürlerrr...

• Konu Sahibi ccerence
canim kenarlarini mutfak dolap icin kulanilan yapiskanli kagitlar var onlari yapistir cok guzel oluyo hemde kolay silebiliyosunda,bende cok kovami onunla susledim

• Konu Sahibi ccerence
canim kenarlarini mutfak dolap icin kulanilan yapiskanli kagitlar var onlari yapistir cok guzel oluyo hemde kolay silebiliyosunda,bende cok kovami onunla susledim

evet canım ben çok begeniyorum onları çeşit çeşit çok güzeller...onu ben de düşündüm ama ama temizligi (yıkama) konusunda tereddütte kaldım...hatta büyük mutfak kovam için de düşünüyorum bunu ama öyle mi diyorsun onunla mı yapıyım ... temizlik vs. sengözlerimebaksanab

a.s.

• Konu Sahibi ccerence
----güncelleme---

acaba üzerine su bazlı vernik gibi bişey atabilir miyiz bu kaplama kagıtlarının???

hem böylece yıkanırda

• Konu Sahibi ccerence
kızlar ilk önce transfer tutkalı sürün kuruyunca hobi marketlerden alacağınız akrilik ahşap boyası ile boyayın,daha sonra sprey ,vernikle üç kat olarak vernikleyin.

• Konu Sahibi ccerence
Cerence,bu konuda bir kaç bildiğim teknik var,en basit olarak, bildiğimiz aliminyum folyoyu baya büyük parça koparıyoruz(kovayı saracak kadar)elimizde top şeklinde buruşturuyoruz,yırtılmamasına dikkat et.daha sonra buruşturduğumuz folyoyu nazikçe açıyoruz,kutuya transfer tutkalı sürüyoruz(bu tutkal çok çabuk kuruduğu için yarım yarım yapabiliriz)kutuya faolyoyo yapıştırıyoruz.tamamen kuruyunca üzerine likit ayakkabı boyası uyguluyoruz elimizde bulunan eski bir bez parçasıyla boyanın fazlalığını alıyoruz,kuruyunca su bazlı sprey vernikle vernikliyoruz,eeee verniğimizde kuruduysa sıra süslemeye geldi.üzerine yassı nazar boncuklarıylaherhangi bir tema oluşturarak yada tamamen serbest serpiştirmelerle silikon ile yapıştırabiliriz yada ahşap malzemesi satan yerlerde ufak balık yada çiçek gibi polyester malzemeler var bunlarla süsleme yapabiliriz,yada bildiğimiz buzdolabı süsleri varya(gopsil)onlardan silikonla yapıştırabiliriz,eee kolay gelsin artık

• Konu Sahibi ccerence
arkadaşlar ahşap boyamada kullanılan su bazlı ya da akrilik boyalar ile önce plastik kutu boyanır, sonra üzerine ister peçete, ister transfer kağıtları kullanarak desen yapılır ve üzerine en son olarak sprey vernik uygulanır. ben plastik için uygulayacağımı söyleyince en uygun boyayı verdiler, alacağınız yere sorun onlar yönlendirirler, kolay gelsin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…