plasentanın yaşlanması

M

meleğimsin

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi meleğimsin
arkadaşlar ben 35+4 günlük hamileyim bugün dr.daydım dr. plasentanın yaşlandığını söyledi normalda son haftalarda olurmuş ama benimki biraz erken olmuş sorun yok dedi ama siz bide gelin onu bana sorun kafam çok dalgın aptal gibi oldum dr. her an hazırlıklı olun doğuma dedi artık kontrolleri haftada bire indirdi yaa uff moralim çok bozuk kuzucum 2.700 gr olmuş acaba bu durum gelişimini filan etkiler mi?ne olur bilgisi olan birşeyler yazsın..:çok üzgünüm:

• Konu Sahibi meleğimsin
yaslanma ile ilgili bir bilgim yok ama zaten 36. haftaya girmek uzeresin, bir de bebeginin kilosu iyi, normalde 2500 civari problem olmuyor diye biliyorum, hatta 37. hafta dogumlarina da normal dogum diyorlar, bebegin gelisim durumuna gore de bu civarlarda dogan bebekleri kuveze filan da almiyorlar, bence endiselenmeyi gerektirecek birsey olsa hastanede yatmani isterdi zaten doktorun,
stres yapma, en onemlisi su son donemde senin moralini yuksek tutman, ama kendine de dikkat et, herhangi bir belirti olursa dogumla ilgili zaten hemen doktorunu ararsin...

• Konu Sahibi meleğimsin
tatlım plesanta yaşlanması normaldir. bildiğim kadarıyla . seninki biraz erken yaşlanmaya başlamış. plesantanın yaşlanması doğumun çok yakın olduğunu gösterir. plesantada kireçlenme başladığı zaman bebeği alırlar yada normal doğum yaparsın. endişelenecek birşey yok. benim bildiğim kadarıyla bu böyle.. ayrıca bebeğine hiçbir zararı yok... sağlıklı doğumlar...

• Konu Sahibi meleğimsin
endişelenecek bişey yok canım. bi arkadaşıma da öyle dedi doktor. ama acil doğum filan bişey olmadı. hatta kızın günü geçmeye bile başladı da sezeryanla aldılar.

• Konu Sahibi meleğimsin
çok teşekkürler arkadaşlar içimi rahatlattınız biraz ama işte insan birazcık bile olumsuz birşey duyunca hemen morali bozuluyor allah yavrularımızı bizlere bağışlasın..

• Konu Sahibi meleğimsin
canım plasenta yaşlanması herkesde olur doguma yakın zamanda bazılarında daha erken olur ama bu ılla erken dogum yapıcaksın anlamına gelmez ayrıca bebegıde hıcbırsekılde etkılemez hem senın haftanda kılond acok ıyı ben 37.1 de sezeryan olucam cunku normal sayıyor doktorlar ustelık bebeklerımın kılolsu bıle senden az
sıkma canını cok ıyı durumdasın

• Konu Sahibi meleğimsin
Canım benimde bildiğim kadarıyla plesanta yaşlanması doğumun yaklaştığını gösterir ve normaldir. Hem senin haftanda bebeğinin kilosu da gayet iyi çok şükür. Hiç sıkma canını a.s.

• Konu Sahibi meleğimsin
iyi ki varsınız kızlar ya nasıl rahatladı içim anlatamam rabbim hepimizin yavrularımıza kavuştuğumuz günleri de gösterir inşallah..

• Konu Sahibi meleğimsin
canım korkma demek isterdim ama diyemiycem.bence haftada bir doktora gidiyorsan hergün sağlık ocağına git bebeğin çks sine baktır.plesenta bebeği besleyen bişeydir biliyorsun.üstelik bebeğinin kilosuda normal kafanı takma allah yardımcın olsun.doğum yapınca haber ver öptüm seni

Canim bizim 2008 annelerinden naze ayni olayi yasamisti.Istersen ona ozel mesaj at sana geri doner.Cok uuzulmustuk o donem ama 2 ayri doktorun verdigi yanlis bilgi cikti sonucta.Acaba dr dogru teshis mi koydu

bende ılk gebelıgımde aynı seyı yasadım. dok plasentanın kıreclendıgını soyledı ,bebegım 37 haftaydı dogdugunda kalp atışları azaldı ve sezeyana alındım.oglum şimdi 3 yasını gectı cok sukur saglıklı
.şimdi yıne hamıleyım ve aynı sorunla karsı karsıyayım ama bunda cok endıselenıyorumm . bıran evvel dunyaya saglıklı gelmesını ıstıyorum Allah nasıp edrse

X