- Konu Sahibi fxixndxixkiçim
-
umarım sende yeniden bebeğini alırsın kucağına biz de sonuna kadar dayanırız :)))arkadaşlar bendede piesenta öndeydi.ben aşırı kanama geçirip hastaneye kaldırılduğım 26.haftamda öğrendim.Allahtan kanamam durdu ve 2 gece hastanede yattıktan sonra taburcu oldum.ama hiç kalkmamak şartıyla.yatmaktan sıkıldığım 2.haftadan sonra sancılarım başladı.önce idrar yolunda enfeksiyon olabilir dendi.ama olan şuydu devamlı kanama olduğu için mikrop kapmışım.yüksek seviyedeki mikroptan bebeğimde etkilenmişti.acil sezaryana alındım ama bu sefer birşey daha çıktı çift rahim varmış.bebeğim sıkışmış karnımda.benim erken doğum yapmamda plensentanında ,rahim şekil bozukluğuda etkiledi.ama sadece biri etkilemişse onu bilmiyorum işte.doğum yapana kadar yatan ve sağlıkla bebeklerini kucaklarına alanlarda var.
arkadaşlar bendede piesenta öndeydi.ben aşırı kanama geçirip hastaneye kaldırılduğım 26.haftamda öğrendim.Allahtan kanamam durdu ve 2 gece hastanede yattıktan sonra taburcu oldum.ama hiç kalkmamak şartıyla.yatmaktan sıkıldığım 2.haftadan sonra sancılarım başladı.önce idrar yolunda enfeksiyon olabilir dendi.ama olan şuydu devamlı kanama olduğu için mikrop kapmışım.yüksek seviyedeki mikroptan bebeğimde etkilenmişti.acil sezaryana alındım ama bu sefer birşey daha çıktı çift rahim varmış.bebeğim sıkışmış karnımda.benim erken doğum yapmamda plensentanında ,rahim şekil bozukluğuda etkiledi.ama sadece biri etkilemişse onu bilmiyorum işte.doğum yapana kadar yatan ve sağlıkla bebeklerini kucaklarına alanlarda var.
arkadaşlar bedede plesenta öndeydi ve plesenta tamamiyle doğum kanalını kapatmıştı.
25 haftalıkken bir gece çok şiddetli bir kanama geçirdim ama ne kanama bütün banyo kan içinde kalmıştı.
hemen hastaneye gittik doktor plesentanın bir kısmının rahim duvarından ayrıldığını söylemişti 3 gün hastanede kaldım.taburcu olurken doktor kesinlikle kalkmamamı söyledi.eve geldik sürekli kıpırdamadan yattım.sürekli yattığım halde 31 haftamda yine çok yoğun bir kanama geçirdim bu sefer 13 gün hastanede kaldım.daha sonra 37 haftalıkken sabah beşte çok yoğun bir kanama tekrar oldu hastaneye gittik hemen doktor bebeğin kalp atışları durmak üzere dedi ve apar topar acil ameliyathaneye indirdiler yaklaşık 3 saat sürdü sezeryanım.ve bebeğimi allaha şükür sağlıklı bir şekilde kucağıma verdi rabbim.çok zor günler yaşadım hamileliğimde ben hiç kıpırdamadan yattım.doktorlar patlamaya hazır bomba gibisin derlerdi muayene esnasında doktorlar birbirlerine hiç böyle bir şey gördünüzmü diye konuşurlardı.çok şükür ben atlattım Allah bütün hamile olanların bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
amin inşallah :))kanamasız mı geçirdin bahsetsene biraz :))bu konuyu ilk başlatan bendim.. fındıkiçim nikiyle..
şu an oğlum 2 buçuk yaşında .. Allahıma şükğr ben onu kucağıma aldım, inşallah sizler de alırsınız..
amin güzelim yaa ..benim hiç kanamam olmadı bu zamana kadar bundan sonra olur diye çok korkuyyorumilk 4 ay kadar kanamam oldu. günde bkaç kez damla damla.. sonra kesildi.
9 ay boyunca ilişki yasaktı, çok yorulmak da tabii..
genelde yattım diyebilirim..
sıkıntılı bi süreçti, ama sonu güzeldi..
inşallah sizlerin de öyle olur, sakın korkmayın,içinizi ferah tutun..
arkadaşlar ben de 15 haftalık hamileyim daha çok erken,
ilişkiden sonra 1-2 damla kan geldi
doktora gittim plesanta birazcık önde 15 gün ilişkiye girme dedi,
15 günden sonra kontrole gel, ayrıntılı ultrosana girilecekmiş.
benim hiç kanamam olmadı dediğim gibi sadece ilişkiden sonra 1-2 damla kan geldi
plesanta daha da öne gelebilir mi???
sonradan sizin dediğiniz gibi kanamalar falan olabilir mi arkadaşlar???
kanamlarınız kaçıncı hafta başlamıştı ????
teşekkür ederim cevabın için inşallah yukarı çıkar.
Bu çok ayakta kalmayla alakalı bişey mi peki ???
ya ben öğretmenim ve hep ayaktayım, işten sonra eve gel mutfak, temizlik
mümkün mü ayakta uzun süre kalamamak((
İnş. kötü bişeler olmaz.
Allah herkese bebeğini sorunsuz, sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasib etsin,
kolay doğum nasib etsin inş.
benimde plesenta öndeydi ama 30 haftada tekrar yukarı çıktı dinlendim sadece kanama riski vardı ama olmadı Allah hepinizi ve bebeklerinizi korusun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?