H
heidi28
Ziyaretçi
- Konu Sahibi fxixndxixkiçim
-
cnm aynı sorunu geçen sene ben yaşadım fakat bebeğimi 28+2haftalıkta plesentanın erken ayrılması nedeniyle kaybettim benimkide öndeydi ve rahimi kapatmıyordu ayrıca kanamamda yoktu aniden kanamam boşandı ve kaybettim amacım seni korkutmak değil cnm kendine dikkat et rabim bebeğini sana bağışlasın.Merhaba arkadaşlar
bugün itibariyle tam 26 haftalık gebeyim ve bebeğim tam 1 kg.
geçen haftaki ayrıntılı ultrasonda plasentanın biraz aşağıda olduğu gözlemlendi...rahimkanalına yakın ama kanalı hiçbirşekilde örtmüyor..böyle bi sorun yaşayan var mı aranızda>?
bu sebeple erken doğuran var mı?
benim kanamam ya da kasılmam yok şu an..dr um sezeryan olacaksın muhtemelen,başka bi tehlikemiz şu an yok ama ilşki falan yasak dedi.
bi de bana NİDİLAT diye bi ilaç verdi...bunu kullanan var mı?
Allah hepimizin yavrularını bizlere bağışlasın....
cnm aynı sorunu geçen sene ben yaşadım fakat bebeğimi 28+2haftalıkta plesentanın erken ayrılması nedeniyle kaybettim benimkide öndeydi ve rahimi kapatmıyordu ayrıca kanamamda yoktu aniden kanamam boşandı ve kaybettim amacım seni korkutmak değil cnm kendine dikkat et rabim bebeğini sana bağışlasın.
Hanımlar plesentanın önde olmasıyla aşağıda olması aynı şey mi? banada dr um plesenta önde dedi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?