- Konu Sahibi fxixndxixkiçim
-
sağol bitanem..şu an 28+ 1 deyim..korkumdan yataktan çıkmıyorum neredeyse....canim cok gecmis olsun lutfen moralini bozma ve doktorun ne diyosa ona dikkat et bebisin seni uzmmez annesi
suan kac haftalik oldun canim
sağol bitanem..şu an 28+ 1 deyim..korkumdan yataktan çıkmıyorum neredeyse....
canım benim hic üzülme.. Bende aynı senin gibi problem vardı doktorum hep bir kanama tehlikesi olabileceğini söyledi ve her defasında tuvalete gidişte yüreğim hopluyordu. Ama cok şükür kanama olmadan atlatabildik Allah'ın izniyle. Calışıyor musun bilmiyorum ama bana doktorum hamileliğim boyunce hep rapor verdi ve hep yattım. Bırak ağır iş yapmayı dogru düzgün yürümedim bile. O derece kendimi herseyden kısıtladım sen de dikkat edersen bir problem olmaz. Ayrıca bana doktorum coraspirin 100 lük vermisti. Hic canını sıkma doktorun ne diyorsa yap. Ve en önemlisi de sürekli dua et. Bende bu yollardan gectim forumlarda kac kez yazdım bu sorunu yasayan var mı diye kimse yanıt vermedi. Seni o nedenle cok iyi anlıyorum hep ağladım durdum ama bak cok şükür bebeğim sağlıkla sıhhatle dünyaya geldi.Seninde öyle olacak. Kendine iyi bak canım.
canımmm,çok sağol cevabın için..gerçekten çok büyük umut oldun bana:)a.s.ben öğretmenim..aynen senin gibi sürekli raporluyum,evdeyim..arada kalkıp yemek yapmanın dışında hiç biiş yapmıyorum..ilişki falan zaten yok...4-5 günde bi azıcık dışarıda yürüyüş yapıp geliyorum,çok dikkat ediyorum...dediğin gibi,tuvalette her seferinde güm güm oluyo insanın yüreği..sezeryanla mı doğurdun canım? tam zamanında mı doğdu bebişin? ben de babyprin kullanıyorum 80 lik. bunun yanında magnezyum diasporal,calsiyum,kan hapım ve NİDİLAT ım da var..ha bi de ELEVİT..bi sürüilaç yani,nineler gibi..eski kadınlar nasıl doğurmuş hiç bilmiyorum valla.........canımm,tekrar tekrar sağolasın,Allah senden razı olsun bitanem...:asigim:
ne demek rica ederim canım ben cok üzüntü yasadım bu sorundan dolayı... Bence yemek bile yapma annen ya da sana bakabilecek birileri var ise. Onlar yapsın ve 4-5 günde azıcık yürüyüş yapıyorum demişsin canım onu da yapma. Yercekimi kanunu ne kadar ayakta kalırsan o kadar eşi rahime yakın olur. Doktorum bana bu sekilde bilgi vermisti. Hic kalkma demiyorum evde kısa yürüyüs yap kendince ama 2-3 dk. Bende sezeryan ile doğurdum zaten normal yapabilcek kadar cesur değilim. 38. haftanın hemen basında aldılar sezeryana plesanta yaslanmıs hemen almamız lazım dedi ve cok kücük doğdu. Simdi emmiyorda süt sağıp vermeye calısıyorum ama sütüm de yetersiz o nedenle de ek mamaya başladık. İnsallah toparlanır sağlıklı olur Allahım. Plesanta previa yani bizlere konan bu tanıda illa ki sezeryan olmak durumundayız. Haa bi de su var 36. haftaya kadar eşin yukarı cıkma olasılıgı da var. Bu da aklında olsun umutsuz olma. Bende elevit ictim onu zaten her hamileye veriyorlar bir farkımız Nidilat o nedir duymadım ama doktorun vermisse muhakkak yararı vardır. Baktın icine sinmiyor baska bir doktora daha git gözük canım. Yine birseyler sormak istersen mesaj atabilirsin görünce yanıtlarım canım. a.s.
ne demek rica ederim canım ben cok üzüntü yasadım bu sorundan dolayı... Bence yemek bile yapma annen ya da sana bakabilecek birileri var ise. Onlar yapsın ve 4-5 günde azıcık yürüyüş yapıyorum demişsin canım onu da yapma. Yercekimi kanunu ne kadar ayakta kalırsan o kadar eşi rahime yakın olur. Doktorum bana bu sekilde bilgi vermisti. Hic kalkma demiyorum evde kısa yürüyüs yap kendince ama 2-3 dk. Bende sezeryan ile doğurdum zaten normal yapabilcek kadar cesur değilim. 38. haftanın hemen basında aldılar sezeryana plesanta yaslanmıs hemen almamız lazım dedi ve cok kücük doğdu. Simdi emmiyorda süt sağıp vermeye calısıyorum ama sütüm de yetersiz o nedenle de ek mamaya başladık. İnsallah toparlanır sağlıklı olur Allahım. Plesanta previa yani bizlere konan bu tanıda illa ki sezeryan olmak durumundayız. Haa bi de su var 36. haftaya kadar eşin yukarı cıkma olasılıgı da var. Bu da aklında olsun umutsuz olma. Bende elevit ictim onu zaten her hamileye veriyorlar bir farkımız Nidilat o nedir duymadım ama doktorun vermisse muhakkak yararı vardır. Baktın icine sinmiyor baska bir doktora daha git gözük canım. Yine birseyler sormak istersen mesaj atabilirsin görünce yanıtlarım canım. a.s.
merhaba canım,,çokkk sağol ,iyiyim,yata yata idare etmeye çalışıyorum işte..cuma kontrolüm var..29+2 olduk bugün..34 e bi gelsek !
merhaba canım,,çokkk sağol ,iyiyim,yata yata idare etmeye çalışıyorum işte..cuma kontrolüm var..29+2 olduk bugün..34 e bi gelsek !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?