- 15 Mart 2023
- 87
- 33
- 25
-
- Konu Sahibi yogurtpuding
Evet zaten yasakladı uzun yürüyüşlere vs ara verdik. Ağrı şikayetiniz olmuş muyduBenim de basima gelmisti, kanama olmadi ama doktor ultrasonda farketti. 20.haftada genelde yukari cikiyor demisti. Cikti sorun yasamadim hic ama bu surecte cok hareketli olmak, cinsel iliski onerilmiyor bilginiz olsun.
Yok hic agrim olmamisti.Evet zaten yasakladı uzun yürüyüşlere vs ara verdik. Ağrı şikayetiniz olmuş muydu
Bnmkisi 20li haftalarda çıkmıştı.Plasenta rahim ağzına 1,5 cm uzağındaymış dün ufak bir kanama ile gidince öğrendim. İğne ve fitil verdi doktorum hemen, zamanla yukarı çıkacaktır dedi ama tedirgin oldum 17+1 deyim şuan başına gelenler yukarı çıktı mı plasenta?
Tek çaresi dinlenmek sanırımBende şuan 16+5 im. 14. Haftada benim de aşağıda göründü ağrılarım olmuştu o hafta. Doktor plesentanın aşağıda olmasını ağrı yapar demişti. Bol dinleneceksin kendini yormıcaksın dedi ekstra magnezyum ilacıda ekledi ağrılara iyi gelir die.. 24. Haftaya kadar yukarıya çıkar dedi. Merak etme biraz daha dinlen çıkar inşallah yukarı
Evet maalesef hatta yatarken ayaklarını biraz yukarı kaldır bazen iyi geliyormuşTek çaresi dinlenmek sanırım
Kuzenimin plesenta direk rahim ağzını kapatmıştı doğuma kadar öyleydi hep bildim bileli kanaması vardı. Çok şükür sağlıklı bi dopum yaptıTek çaresi dinlenmek sanırım
Benim çıkmadı doğurana kadar aşağıdaydı. 2 kere çok hafif lekelenme şeklinde, bir kere yoğun kanama yaşadım. Yoğun kanamada 1 gece hastanede yattım 34 haftalıktı. Ciğer geliştirici yaptılar kanama durmazsa doğmak zorunda kalır diye. Kanama durdu, 38 haftalıkken planlı sezaryen ile sağlıkla doğurdum. Korkma bebek için. Sadece sen ani hareketten, uzun süre ayakta kalmaktan ve ağır kaldırmaktan koru kendini.Plasenta rahim ağzına 1,5 cm uzağındaymış dün ufak bir kanama ile gidince öğrendim. İğne ve fitil verdi doktorum hemen, zamanla yukarı çıkacaktır dedi ama tedirgin oldum 17+1 deyim şuan başına gelenler yukarı çıktı mı plasenta?
Sürekli yatmak insana kendini hasta hissettiriyor zaten çalışmıyorum rutin hayatıma devam etsem bir sıkıntı olmaz heraldeBenim çıkmadı doğurana kadar aşağıdaydı. 2 kere çok hafif lekelenme şeklinde, bir kere yoğun kanama yaşadım. Yoğun kanamada 1 gece hastanede yattım 34 haftalıktı. Ciğer geliştirici yaptılar kanama durmazsa doğmak zorunda kalır diye. Kanama durdu, 38 haftalıkken planlı sezaryen ile sağlıkla doğurdum. Korkma bebek için. Sadece sen ani hareketten, uzun süre ayakta kalmaktan ve ağır kaldırmaktan koru kendini.
Yok surekli yatma zaten doktorun özellikle oyle demediyse. Normal rutinde devam et, yumuşak hareketlerle yaşamaya çalış sadece. Ani hareket demek bebeğin de ani hareket etmesi ve plesantaya ani baskı yapması demek. Umarım yukarı çıkar tabi ama çıkmazsa da sağlıkla doğuyor bebek için rahat olsunSürekli yatmak insana kendini hasta hissettiriyor zaten çalışmıyorum rutin hayatıma devam etsem bir sıkıntı olmaz heralde
Teşekkür ederim içimi rahatlattınızYok surekli yatma zaten doktorun özellikle oyle demediyse. Normal rutinde devam et, yumuşak hareketlerle yaşamaya çalış sadece. Ani hareket demek bebeğin de ani hareket etmesi ve plesantaya ani baskı yapması demek. Umarım yukarı çıkar tabi ama çıkmazsa da sağlıkla doğuyor bebek için rahat olsun