- Konu Sahibi Kupakizi84
Merhaba sağlıkla doğsun inşallah. Ablam geçirdi plesanta rahim ağzını kapatmış eski sezaryen dikişlerine yapışmıştı. Devlette 7. Ayına kadar hep kontrol oluyordu doktoru hiç uyarmamıştı, aşırı kanama ile öğrendik o akşam ambulans ile hastahaneye yetiştirmişlerdi. Devlet hastahanesi doktoru çok kötü şeyler söylemişti. Normalde hastanın durumu hasta yakınına söylenir ama ablama bakan doktor ablama söylemiş yüzde yüz masada kalırsın Nasıl bir doktordu onu bende çözemedim. ablamda sizin gibi ben öleceğim çocuğuma ne olacak diye diye bir deri bir kemik kaldı. Ablamınki çok ilerlediği için biz riske atmak istemedik Ankara'da Polat dursun hoca ile konuştum durumu anlatım çocuğu varmı evet bir tane var dedim en kötü ihtimal rahmini alırım dedi, sorun değil ablam iyi olsun yeter dedim. Memleketten özel ambulans ile Ankara'ya götürdü ailem,eşi cimri olduğu için hiç birşeye karışmadı hep devlet hastanesi olsun dedi,olmaz riske atamayız dedik ozamanlar Polat dursun hoca da sezaryen oldu rahmini aldılar. Ablamın bebeği yaşamadı genetik hastalıktan dolayı vefat etti bu durum ile alakası yoktu. Size tavsiyem bol bol dinlenin uzanın korkmayın şanslısınız erken fark etmiş doktorunuz. Geçen hafta bir arkadaşım sizin ile aynı durumu yaşadı onunki de kanama ile öğrendi sezaryen oldu şimdi kendisine bebeğide gayet sağlıklılar