plasentali kremler/kapsuller hakkinda

UyuyanGuzel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
4.068
683
bir Cin saglik dukkaninda yani kurutulmus bitki, kendi yaptiklari ilaclarin/yaglarin/kremlerin satildigi bir dukkanda plasenta kremine rastladim...
daha once duymustum ama hic yakindan gormek nasip olmamisti...
17-18 cdn dolarina satilan plasenta kremi buldum ama kutunun uzerinde 60 capsuls yaziyordu sanirim kapsul halinde bir seydi...
bir de aloeverali, avokadolu, kopekbaligi karaciger yagli ve koyun plasentali vs. plasenta kapsulu buldum...
icindekiler kismini okudugum kadariyla aloeverali avokadolu plasenta kapsulleri bitki ozluydu 3 cdn dolarina satiliyordu (icinde e/a vs vitaminleri, uzum cekirdegi yagi bilmem ne bir ton bitkisel sey vardi)...
koyun plasentali ve kopekbaligi karaciger yagli (yani squalenli) olanlar ise 17-18 dolar civarindaydi...
tum bu urunler USA urunuydu...

hic bu tur urun kullananlar oldu mu? yani plasentali urunler?
internetten arastirdigim kadariyla plasentali kremler cok iyiymis, bir doktorun roportajini buldum pito plasentali(yani bitki ozlu oluyormus) kremler kapsuller cok iyi diyor, pito plasentali dedigi benim buldugum bitki ozlu kapsuller midir bilemiyorum fakat oyle olsa bile 3 dolarlik bir kapsul ne kadar iyi olabilir ya da ne kadar ise yarayabilir?
yine bu doktorun dedigine gore bu kremler ve kapsuller cilt lekelerinin rengini aciyormus, kirisikliklara cok iyiymis ve cilt icin harika urunlermis...
maalesef nette cok fazla bilgi bulamadigim icin ve kullanmis olanlara rastlamadigim icin sizin goruslerinizi almak istedim kizlar...
plasentali urunler kullanan var mi ya da kullanan bir yakini olan var mi?
varsa tavsiye ediyor musunuz?
yan etkileri, zarari, yarari var mi? (mesela kopekbaligi karacigeri yagi kanser yapabiliyor diye bir seyler okudum...)
KISACA BU URUNLER HAKKINDA BILGISI OLANLAR LUTFEN YAZSINLAR COK MERAK EDIYORUM cunku plasentali bir kac baska urunun cok ovuldugunu okudum..

Hollywood unluleri mesela Eva Longaria plasentali krem kullaniyormus guzelligini ona borcluymus ama yine okudugum kadariyla unlulerin kullandigi plasentali urunlerde bebek plasentasi bile varmis :KK53: (bunlar cok pahali kremlermis...)

hadi kizlar anlatin bakalim neler duydunuz ya da yasadiniz :KK31: :93:

Son düzenleme:
kizlar hic duyan goren yok mu yahu bu plasentali urunleri :76: ?

ben bahsettigim yere bir daha yolum dusunce bitkisel olanindan almaya karar verdim, bi denicem :KK34:
hersey suruyoruz yuzumuze bir onu deniyim bakim ne olcak...

bilgisi ya da tecrubesi olanlar lutfen yazsin :KK31:

X