plasenta yaşlanması

Merhaba arkadaşlar...

Benim de şu an 40. haftam başladı.. Dün randevum vardı ve bir şok yaşadım, son 2 hafta da bebeğim hiç kilo almamış.... Sebebinin plasenta yaşlanması olduğunu söyledi doktor.... Eğer cumartesi gününe kadar kendisi gelmezse sunni sancı ile normal doğum yoluna gidecekmişiz..

Çok üzüldüm, çünkü aylardır onun için besleniyorum, kendim çok kilo aldım ama hiç rejime girmedim, normal ve de onun için faydalı olan ne varsa yedim... Son aylarda çok daha hızlı büyüyecek diye düşünürken, 8. ayda bir hafta geriden gelmeye başlamıştı kilosu, şimdi son iki hafta da hiç kilo almamış... Plasentam yaşlandığı için beslenemiyormuş... Umarım sadece küçük bir bebektir, sağlığında başka bir problem olmaz umarım... Dua ediyorum...

Bende aynı durum oldu 36 haftalık hamileyım doktorum plasentanın kireclendıgını soyledı bırazda suyu azalmıs kilosu da 2200 de kaldı ve zayıf dogacak dedı ama bunun dısındakı nst, kan akımı… Vs. Hersey normal dedı 38 haftaya gelınce sezeryanla alacaz dedı ama ben korkuyorum o haftaya kadar bebegıme bı sey olur mu saglıgını etkıler mı dogdugunda normal saglıklı bı bebekten farkı olur mu ne yapmam gerekıyo bılmıyorum cok uzuluyorum lütfen bana yardımcı olun

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynısı oldu

Iyı günler bende 35 haftalık hamileyım doktorum plasentanın kireclendıgını soyledı bırazda suyu azalmıs kilosu da 2200 de kaldı ve zayıf dogacak dedı ama bunun dısındakı nst, kan akımı… Vs. Hersey normal dedı 38 haftaya gelınce sezeryanla alacaz dedı ama ben korkuyorum o haftaya kadar bebegıme bı sey olur mu saglıgını etkıler mı dogdugunda normal saglıklı bı bebekten farkı olur mu ne yapmam gerekıyo bılmıyorum cok uzuluyorum lütfen bana yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…