• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta rahim ağzına yakın

Sevimlikedi2323

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
59
15
88
26
Merhaba kızlar,
Ben 19 haftalık hamileyim. Geçen hafta randevum vardı doktorum bebeğin kafası aşağıda olduğunu ve plesenta rahime çok yakın olduğunu söyledi. 4 hafta ilişki yasak ve dinlenmemi istedi. Aranızda bunları yaşan oldumu. İçime korku girdi ya duzelmezse diye.

Merhaba kızlar,
Ben 19 haftalık hamileyim. Geçen hafta randevum vardı doktorum bebeğin kafası aşağıda olduğunu ve plesenta rahime çok yakın olduğunu söyledi. 4 hafta ilişki yasak ve dinlenmemi istedi. Aranızda bunları yaşan oldumu. İçime korku girdi ya duzelmezse diye.
Banada dün dr söyledim bende 14 haftalık hamileyim çok korkuyorum

Kızlar geçmiş olsun b9l.bol.dinlenim.benimde öyleydi.ve doktorum 24. Haftaya kadar yukarı çıkacağını büyüdükçe yerleşeceğini söylemişti.oylede de oldu hiç korkmayın dinlenin bol sıvı aln

İnş öyle olur internete baktım ruhum karadı
Asla internete inanma ben mahvoldum.her yazılama inandım.simdi ki Aklım olsa bakıp kızımı strese sokmazdım.bide söyle düşün eğer allah onu sana verdiyse ve yiyecek ekmeği içecek suyu varsa gelir dünyaya ben 5 sene sonra tüp bebek ile kızımı aldım kucağına.ama afedersin 35 haftalık doğdu tuvalete bile gidemedim.ama şükür doğdu sağlıklı.inslala hayirlica sende kucağına alirsin nerdeyse yolu yarilamissin

Merhaba kızlar,
Hiç internetten okuma internette başın ağrısa kansersin yani benimde 31 de plesanta döndü aşağı öyle sezaryan girmek zorunda kaldım ve riskliydi ameliyatım ama hiç bişey olmadı herşey yolunda gitti ve ben hiç dinlenmiyordm bile 36. Haftama kadarda çalıştım kafana takma hiç

Kızlar geçmiş olsun b9l.bol.dinlenim.benimde öyleydi.ve doktorum 24. Haftaya kadar yukarı çıkacağını büyüdükçe yerleşeceğini söylemişti.oylede de oldu hiç korkmayın dinlenin bol sıvı aln
İnş öyle olur internete baktım ruhum
Asla internete inanma ben mahvoldum.her yazılama inandım.simdi ki Aklım olsa bakıp kızımı strese sokmazdım.bide söyle düşün eğer allah onu sana verdiyse ve yiyecek ekmeği içecek suyu varsa gelir dünyaya ben 5 sene sonra tüp bebek ile kızımı aldım kucağına.ama afedersin 35 haftalık doğdu tuvalete bile gidemedim.ama şükür doğdu sağlıklı.inslala hayirlica sende kucağına alirsin nerdeyse yolu yarilamissin
inş ya bende tüp bebekle hamile kaldım 22 yıl sonra ama dünden beri çok kötüyüm çok zor. Çok

ben gebe olduğumu öğrendiğimden bu yana plesenta aşagıda dedi doktorum.
dikkat etmemi kendimi yormamamı zamnala yukarı geleceğini söyledi.
gecen detaylı ultrosona gittim ordaki doktorda platansa aşagıda dedi.
şuan daha bir sıkıntı yaşamadım... inşallah yaşamam. yaşamayız...

İnş öyle olur internete baktım ruhum

inş ya bende tüp bebekle hamile kaldım 22 yıl sonra ama dünden beri çok kötüyüm çok zor. Çok
Birşey olmaz Allahım izni ile ınslalah canım rabbim nasip edecekse birşey bahane olur

Banada dün dr söyledim bende 14 haftalık hamileyim çok korkuyorum
Selam canım şuan 24+4 haftalık hamileyim.
22. Haftam da gittigimde düzelmisti çok şükür. Inşallah seninde düzelir kafaya takma bol bol dinlen ağır kaldırma. Bende İnternete bakıyordum çok korkuyordum hiç duzelmicek sanıyordum ama çok şükür düzeldi darısı başına. Rabbim sag salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🌸 A

Bende 14 haftalık hamileyim benimde hem bebek asagda hem plesanta rahim ağzına yakın ☹️ bide kesenin çevresinde kanama alanı var ☹️ düşük riskim var diye uzanıyorm sürekli

Bende 14 haftalık hamileyim benimde hem bebek asagda hem plesanta rahim ağzına yakın ☹️ bide kesenin çevresinde kanama alanı var ☹️ düşük riskim var diye uzanıyorm sürekli
9. Haftada bende yaşadım ve çok zordu hiç bir şekilde kendini zorlama gerekirse yat 9 ay ben 35 hafta 2 gün doğum yaptım.ve sürekli yattım kese kenarı kanamam vardı 3 tane tabiki belli olmaz sizinki geçebilir herşey allahtan

9. Haftada bende yaşadım ve çok zordu hiç bir şekilde kendini zorlama gerekirse yat 9 ay ben 35 hafta 2 gün doğum yaptım.ve sürekli yattım kese kenarı kanamam vardı 3 tane tabiki belli olmaz sizinki geçebilir herşey allahtan
1 aydır uzanıyorm canım sadece arada bı kalkıyorum annemgildeym bazen akşamları evime geçiyorum ama ne zmn gecicek hiç bilmiyorum çok korkuyorum bebeğime yada bana bisy olcak diye

Doğumu nasıl yaptınız plesanta önde olunca mecburen sezeryan diyolar ☹️
9. Haftada bende yaşadım ve çok zordu hiç bir şekilde kendini zorlama gerekirse yat 9 ay ben 35 hafta 2 gün doğum yaptım.ve sürekli yattım kese kenarı kanamam vardı 3 tane tabiki belli olmaz sizinki geçebilir herşey alla

Doğumu nasıl yaptınız plesanta önde olunca mecburen sezeryan diyolar ☹️
Erken doğum olduğu için necbiren sezeryan oldu.yok canım o yukarı çıkıyor yerini bosaltiyor bizim akrabamızın da öyleydi sonra kendiliğinden geçti normal doğum yaoti

1 aydır uzanıyorm canım sadece arada bı kalkıyorum annemgildeym bazen akşamları evime geçiyorum ama ne zmn gecicek hiç bilmiyorum çok korkuyorum bebeğime yada bana bisy olcak diye
Ikimize de bisey olmaz Allahım izni ile duanı et bekle rabbim nasip edecekse birşey bahane olur.bten öyle bir kanama ile gittim ki doktora kesin düştü dedim.esim de yoktu.aglayarak aradım bebek gitti diye ama yaşadı çok şükür

Ikimize de bisey olmaz Allahım izni ile duanı et bekle rabbim nasip edecekse birşey bahane olur.bten öyle bir kanama ile gittim ki doktora kesin düştü dedim.esim de yoktu.aglayarak aradım bebek gitti diye ama yaşadı çok şükür
Çok şükür canım sen sağlıkla bebisine kavusmusssun insallah bende kavusurum Allah kısmet etmişse nefes vermişse gelcek insallah sürekli dua ediyorum Allah kimseyi Darda koymasın 🤲🤲

Çok şükür canım sen sağlıkla bebisine kavusmusssun insallah bende kavusurum Allah kısmet etmişse nefes vermişse gelcek insallah sürekli dua ediyorum Allah kimseyi Darda koymasın 🤲🤲
Amin canım bende dua ederim ınslalah kavuşursun sağ salim yavruna

Merhaba kızlar,
Dün bende öğrendim rahîm ağzına yakın dedi ilk bebeğimde de aynısı olmuştu son iki ayım sürekli kanama yüzünden hastaneler de yattım çok şükür sağlıkla kucağıma aldım umarım sizinde öyle olur

Back
X