• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta previa

kızlarrr eyvahhhh ki ne eyvahhhhhhhhhhhhhhhhh..

benim oğlanın huylar bir değiştiki sormayın :((
bebek gelicek falan dedik tabi havalara uçtu ama ne biliyim sanki 2 gündür tuhaflaştı...
evdekilerle kavga ediyo o benim bebeğim diyo bide bi tuhaf durumlardayız ..

bitaraftan bi kıskançlık var alttan alttan ..

beni kimseyle konuşturmuyor ..

dün dışarda tanıdıklara rastladık sürkli onla lafla bunla lafla paşa zadem bastı yaygarayı konuşma kimseyle diye :((
bi huy değiştirdi bi hırçınlaştı napcam ben ya ? :(((:4::4::4:

Bu mesaji ben ne zaman yazmisim diycem, benim oglan diye yazmis olmasan. :) bu daha ne ki canim. Korktugun kadar var walla. Biz iyice sasirdik. Onumuzdeki ay psikologa gidicez. Simdi bebek hic durmuyo cunku. Onu bir sure birakmam lazim. Dikkat et gece isemeler felan da baslayabiliyor. Bizim basladi. 2.5 yasindan beri beni gece kalditrirdi, cis diye. 1.5 aydir yataga :( biz biraz serttik aman diim he de gec ogluna.

Bu mesaji ben ne zaman yazmisim diycem, benim oglan diye yazmis olmasan. :) bu daha ne ki canim. Korktugun kadar var walla. Biz iyice sasirdik. Onumuzdeki ay psikologa gidicez. Simdi bebek hic durmuyo cunku. Onu bir sure birakmam lazim. Dikkat et gece isemeler felan da baslayabiliyor. Bizim basladi. 2.5 yasindan beri beni gece kalditrirdi, cis diye. 1.5 aydir yataga :( biz biraz serttik aman diim he de gec ogluna.

Sabiha paktuna keskin diye bir çocuk nöroloğu var tvde görmüşsünüzdür.kardeş kıskançlıkları için çok güzel çözüm önerileri veriyor bir araştırın.bebeği emzirirken çocuğunuzu bir ip yada kurdeleyle kendinize bağlayın aranızda bir bağ olsun diyor.bebek le ilgilenirken aynı anda çocuğunuzla da konuşun biraz bebeğin acizliğinden ve çocuğunuzun daha güçlü olmasından bahsedip onu övün diyor.bunları hatırlıyorum.sinir bozucu ve yorucu haller ama yine de bana sevimli geliyor çocuk işte hislerini bir şekilde belli edecek.iki yüzlülük yapıp duygularını açığa vurmayıp bebekle yalnız kaldığında ona zarar vermesinden iyidir.:27:

Sabiha paktuna keskin diye bir çocuk nöroloğu var tvde görmüşsünüzdür.kardeş kıskançlıkları için çok güzel çözüm önerileri veriyor bir araştırın.bebeği emzirirken çocuğunuzu bir ip yada kurdeleyle kendinize bağlayın aranızda bir bağ olsun diyor.bebek le ilgilenirken aynı anda çocuğunuzla da konuşun biraz bebeğin acizliğinden ve çocuğunuzun daha güçlü olmasından bahsedip onu övün diyor.bunları hatırlıyorum.sinir bozucu ve yorucu haller ama yine de bana sevimli geliyor çocuk işte hislerini bir şekilde belli edecek.iki yüzlülük yapıp duygularını açığa vurmayıp bebekle yalnız kaldığında ona zarar vermesinden iyidir.:27:

4 tane kıtabını aldım.pratikte guzel, uygularken basariz. Nelerden bahsetmedim mi. Eski dvd lerini izlettim, resimleri gosterdim. Kiskancak diye resim cekmiyoruz. Defnemin 1 milyon tane resmi var, kucugumun 10 tane. Yazik zavalli kaldi. Ama olmuyo.

kızlar merhaba,herkes iyi çok şükür.:)

pepuke çok şükür canım 32leri gördün.hayırlısıyla bebeğini de kucağına alacaksın.Allah yardım ediyor canım.olumlu şeylerle meşgul ol.başka yapacak bir şey de yok zaten.geriye dönüp bakınca insan ne boyutta bir sıkıntı yaşadığını ancak görebiliyor.benim en güzel zamanım son 2 haftamdı ki kısa sürdü.çok şükür geçti,bitti.3 hafta sonra sen de böyle düşüneceksin.kendine gelip,herşeyin normal olduğuna alışmam uzun sürdü tabiki.:)

fburak büyük çocuk olayı ayrı bir dert.benim ikisi de değişti.büyük kızım bir haftada 2 kilo verdi.küçükle ilgilenirken onun daha büyük strese girdiğini görememişiz.şimdi telafi etmeye çalışıyoruz.oğlum da sözümü dinlememeye başladı.bayramdan sonra kreşe gidecek.

asud Allah kolaylık versin.ben 2 tane çektirdim.

Bu mesaji ben ne zaman yazmisim diycem, benim oglan diye yazmis olmasan. :) bu daha ne ki canim. Korktugun kadar var walla. Biz iyice sasirdik. Onumuzdeki ay psikologa gidicez. Simdi bebek hic durmuyo cunku. Onu bir sure birakmam lazim. Dikkat et gece isemeler felan da baslayabiliyor. Bizim basladi. 2.5 yasindan beri beni gece kalditrirdi, cis diye. 1.5 aydir yataga :( biz biraz serttik aman diim he de gec ogluna.[/QUOTEN]

Ah canim ben ozaman yatagina hasta bezi sereyim yatagi batirmadan onlemini alayim...

Ben sezeryan olayindan dolayi biraz dengeyi zor kurarim gibi geliyor ilk zamanlar... Biraz toparlansam onu kucaklayip onla ilgilenecek sekilde olsam ne yapacagimi ax cok biliyirumda onlari o sezeryanli halimle nasil yaparim bilemiyorum....
Poh pohlarim askumbebegim vs opucuk getir bilmem ne tarzinda ama kucagima oturmak isterse sarilmak isterse sarilinca saga sola sallayip savurma huyu var...o dikis yerlerimin cekicegi var... benle yatmak isticek nasil basedecegim bilmiyorum... En az 20 gun lazim bunlara yetmem icin...
Allah yardimcimiz olsun valla Ben suan sizi yeni anlamaya basladim...

Bide kizlar Pazartesi hastaneye giderken yolda karnim cok agridi kendimi zor attim wc ye bir bozulmus midem oyle boyle degil... Bugun farkettim azcik aciyirdu ogunden beri Ellen baktim sislik olmus ordan...
Sizce dr'uma gitsemmi hemen acaba suan icin yapilcak bisey varmidir... Offf oda okadar uzakta ki nasil gidicem bide bosa gitmis olurmuyum acaba? Daha kotu olnasindan korkuyorum onunda agrisi bir beter oluyor...

Bugun 20 lik disimi cektircem cok tirsiyorum yaa. Cektirmekten degilde sonrasinda minoset agrisini kesmez diye.

Canim dikisli olmsyacaksa okadar korkma Benin dikis vardi gomuk diye kesmis cikartmislardi Ben onda nonpartisan kullandin o kadar agrimadi...

Meme olayı süpermiş, çok güldüm :52::52::52:Demek ki benden hiç süt gelmeyecek :52::52:Canım vallahi söylediğin şeyler aynı yeğenimde olduğu gibi. O benim bebeğim falan demesi sırf kıskançlığını belli etmemek için, yeğenim de öyleydi. Bizim yanımızda canım kardeşim, birtanem.... Biz yokken vay zavallı kız kardeşine :( Dediğin gibi 2 ay önce falan konuşmuştuk bunları, hissetmişin demek ki :) Annesi küçük yeğenime bir şey alırken büyük yeğenim kardeşime bunu alalım anne çok güzel derdi, 5 dk. sonra da kendisine çok gereksiz şeyler alınmasını isterdi, alınmazsa "kardeşime alıyorsun ama" v.s. deyip küserdi. Sezeryan sonrası gerçekten zor olacak senin için. Bir uzman pedagogdan yardım almak gerekebilir canım. Çünkü bu dönemde büyük çocuğa dikkat edilmezse huyu suyu karakteri kalıcı olarak değişiyor.Allah sana kolaylık versin canım yaa. İnşallah bu zor dönemi ailecek kolayca atlatırsınız. Gerçi babanın yapacağı hiç birşey yok ne yazık ki, yapsa bile fayda etmez, çünkü illaki anne ilgisi istiyor büyük çocuk.

ahh canim hissetmemmi zaten ilgimin yeterli olamayacagini sezeryan sonrasini bilfigim icin erkenden bu derde dustum ve yanilmadigimi goruyorum... Daha bebek gelmeden basladik... dun bana bir suru gereksiz sey aldirmaya calisti surekli dedimki param yok dediki bebek icin vardi paran ama.. bebek sekeri aldimya ona dondurma aldim eritti atti.. burger den n biseyler istedi yok oyincak yok bilnemne... Baktim olmuyor birini ikisini aldim sonra param bitti dedim...

Biriyle konussam konusma diye yerlere atiyo kendini... Bebek dogmadan daha bide dogup gelince dahami kotu olcak bilemiyorum...

kızlar merhaba,herkes iyi çok şükür.:)

pepuke çok şükür canım 32leri gördün.hayırlısıyla bebeğini de kucağına alacaksın.Allah yardım ediyor canım.olumlu şeylerle meşgul ol.başka yapacak bir şey de yok zaten.geriye dönüp bakınca insan ne boyutta bir sıkıntı yaşadığını ancak görebiliyor.benim en güzel zamanım son 2 haftamdı ki kısa sürdü.çok şükür geçti,bitti.3 hafta sonra sen de böyle düşüneceksin.kendine gelip,herşeyin normal olduğuna alışmam uzun sürdü tabiki.:)

fburak büyük çocuk olayı ayrı bir dert.benim ikisi de değişti.büyük kızım bir haftada 2 kilo verdi.küçükle ilgilenirken onun daha büyük strese girdiğini görememişiz.şimdi telafi etmeye çalışıyoruz.oğlum da sözümü dinlememeye başladı.bayramdan sonra kreşe gidecek.

asud Allah kolaylık versin.ben 2 tane çektirdim.

Allah yardimcimiz olsun... Sen suan en azindan sezeryan olayinin en kotu gunlerini atlattin canim ... Makin biliyorsun yatmak bi dert kalkmak ayri bir dert yururken gobegi tuta tuta iki kat iki buklum yuru... O halde bebek emzir gazini cikart buyuk bebek bi tataftan ustune ustune atlasin... Ayyyyy kabus gibi dusuncesi bile... Nasil kalkicam altindan bilemiyorum....

Fatih'imin boynu bukulse icim yanar dusundukce suan gozlerim doluyor inan agladim aglicam o derece....

Rabbim kimseyi caresiz birakmasin artik elimden geleni yapicam biraz paralancam sanirim... Hayirlisi olsun bakalim meler olacak daha suan boyleysek tahmin bile edemiyirum...

Canim dikisli olmsyacaksa okadar korkma Benin dikis vardi gomuk diye kesmis cikartmislardi Ben onda nonpartisan kullandin o kadar agrimadi...

Canim cok cekmisin cidden. Dikisli dikissiz bisey demedi. Bugun gittim geri yolladi. Antibiyotik bitsin dedi. Nonpartisan ne canim?
Minoset kesmez agriyi o kadar dedi. Baska agri kesicide kullanamiycam. Bu kotu zaten.
Senin oglan daha ciddi baslamis canim. Benimki de kiskancliga felan baslamisti da sonrasinda artti. Hergecen gun daha kotu oluyo sanki. Bana bazi seyleri soyleyemiyo icine atiyo daha kotu.
Benimlevyatmak istiyo surekli. Bide kolu kirilmisti ya o zaman hep benle yatmisti mecburen,uzerine yatmasin diye. Simdi baba hep onla yatiyo ama bazi geceler beni istiyo cok agliyo.
Bebegi tum gun emzirince tabi, benimle ilgilenmiyosun diye agliyo.
Simdi hasta anasinifina da gitmedi. Esimde baldirinda kasini yirtmis evde. Kafayi yiycem. Selinde ingada inga.

Canim cok cekmisin cidden. Dikisli dikissiz bisey demedi. Bugun gittim geri yolladi. Antibiyotik bitsin dedi. Nonpartisan ne canim?
Minoset kesmez agriyi o kadar dedi. Baska agri kesicide kullanamiycam. Bu kotu zaten.
Senin oglan daha ciddi baslamis canim. Benimki de kiskancliga felan baslamisti da sonrasinda artti. Hergecen gun daha kotu oluyo sanki. Bana bazi seyleri soyleyemiyo icine atiyo daha kotu.
Benimlevyatmak istiyo surekli. Bide kolu kirilmisti ya o zaman hep benle yatmisti mecburen,uzerine yatmasin diye. Simdi baba hep onla yatiyo ama bazi geceler beni istiyo cok agliyo.
Bebegi tum gun emzirince tabi, benimle ilgilenmiyosun diye agliyo.
Simdi hasta anasinifina da gitmedi. Esimde baldirinda kasini yirtmis evde. Kafayi yiycem. Selinde ingada inga.

Gomukse canim cekmiyolar ameliyatla alicaz diyolar zaten... Bende nonpartisan ne bilmiyorum benim tel degistirerek yazmis farketmedim duzeltirdim.. minoset ile atlattim demistim canim.. onu degistirmis kafasina gore..

Cekme etme konusuna gelince diyorum ya cok talihliyimdir Ben ottan bottan ne varsa gelir beni bulur...

Simdikte totom agriyor belli hemoroid basliyor sislik var ...
Yarin bi dr u arayim bakalim ne dicek..

Gomukse canim cekmiyolar ameliyatla alicaz diyolar zaten... Bende nonpartisan ne bilmiyorum benim tel degistirerek yazmis farketmedim duzeltirdim.. minoset ile atlattim demistim canim.. onu degistirmis kafasina gore..

Cekme etme konusuna gelince diyorum ya cok talihliyimdir Ben ottan bottan ne varsa gelir beni bulur...

Simdikte totom agriyor belli hemoroid basliyor sislik var ...
Yarin bi dr u arayim bakalim ne dicek..

Dikkat ettiyswn o sislik mevzusuna yorum yapmadim. sonucunu sorucam. Allah korusun insallah degildir. de ne olabilir.?

Dikkat ettiyswn o sislik mevzusuna yorum yapmadim. sonucunu sorucam. Allah korusun insallah degildir. de ne olabilir.?

Bilmiyorumki canim aciyor Pazartesi gununden beri... Elledim sislik var acisida gecmedi bi turlu... Dr 'umda fulyada uzak bana.. arayim diyorum yarin konusayim bakim nedicek gelmi dicek krem falanmi onercek... Malum hamilelik var dogum sonrasi hic gidemem 2 ay kadar zor yani.. buda daha azarsa hic durulmaz...
Isin yoksa bunuda cek simdi...

Bilmiyorumki canim aciyor Pazartesi gununden beri... Elledim sislik var acisida gecmedi bi turlu... Dr 'umda fulyada uzak bana.. arayim diyorum yarin konusayim bakim nedicek gelmi dicek krem falanmi onercek... Malum hamilelik var dogum sonrasi hic gidemem 2 ay kadar zor yani.. buda daha azarsa hic durulmaz...
Isin yoksa bunuda cek simdi...

Benim 15 yillik,biraktigim doktorum da fulyadaydi. b.u.l.e.n f.a.k.a ayni olmasin :-)
Dogum sonrasi zor.cozulse guzel olur

Benim 15 yillik,biraktigim doktorum da fulyadaydi. b.u.l.e.n f.a.k.a ayni olmasin :-)
Dogum sonrasi zor.cozulse guzel olur

Yok canim kadioglu hast. Tugrul kadioglu benim dr...
Ben ilktede cok cektim bu meretten okadar basit bi yontemle kurtuldum ama suanki durumumda ne yapilir bilemiyorum... En dogrusu arayip sormak galiba gecici bi durum olsa gecerdi aciyor hala anlasilan gecmicek...

Benim doktorum da Bülent Faka'ydı.Kendisinin ismini bir yerlerde görğnce çok mutlu oluyorum çünkü ben çok memnun kalmıştım.Oğluma sağlıkla kavuşmamda çoook büyük etkisi var.
Fburak bahsettiğin şey hemoroide benziyor.Bende yıllardır vardır ve ihç rahatsız etmezdi.2 gün önce şiddetli bir ağrı başladı ve dün de inanılmaz kanamayla hastaneye gittim.Yolun başındayken kurtulmaya bak.İnşallah çabuk iyileşir.

Allah yardimcimiz olsun... Sen suan en azindan sezeryan olayinin en kotu gunlerini atlattin canim ... Makin biliyorsun yatmak bi dert kalkmak ayri bir dert yururken gobegi tuta tuta iki kat iki buklum yuru... O halde bebek emzir gazini cikart buyuk bebek bi tataftan ustune ustune atlasin... Ayyyyy kabus gibi dusuncesi bile... Nasil kalkicam altindan bilemiyorum....

Fatih'imin boynu bukulse icim yanar dusundukce suan gozlerim doluyor inan agladim aglicam o derece....

Rabbim kimseyi caresiz birakmasin artik elimden geleni yapicam biraz paralancam sanirim... Hayirlisi olsun bakalim meler olacak daha suan boyleysek tahmin bile edemiyirum...

sezaryenden sonrası evet zor.:14:o halde bebekle uğraşmak ayrı bir şey.bir de büyük çocukları idare etmeye çalışmak..........
oğlum doğumdan önce çok yardımcıydı bana.kalkarken hemen koşup elimi tutardı.karnıma ağrır diye dokunmazdı.sonra da dikkatliydi ama arada kızıp vurduğu oldu.kardeşini sürekli öpüp ellemek istiyor.ilk zaman çok küçük mkrop kapmasın diye pek izin vermedim ama şimdi çok müdahale etmek istemiyorum.daha yoğunlaşıyor engelleyince.uyurken uyandırması can sıkıcı ama yapacak bir şey yok.çok manidar sitemleri oluyor.çabuk küsüyor,vs,vs.............
ablamız da hep onu kucağına alıyorsun gibi sitemlerde bulunuyor.onu pohpohla bunu okşa,öp diğerini doyur............ geçiyor günüm.

mihrimah da kucağa alıştı galiba.uyanık olduğu her an ağlıyor.akşam alt komşumun doğum gününe gittim.iki saat inmedi.sıcaktan terden bunalttı beni.
Allah sabır veriyor sanırım,hamileyken bebek sesi duyunca içim daralırdı.:44:

Benim doktorum da Bülent Faka'ydı.Kendisinin ismini bir yerlerde görğnce çok mutlu oluyorum çünkü ben çok memnun kalmıştım.Oğluma sağlıkla kavuşmamda çoook büyük etkisi var.
Fburak bahsettiğin şey hemoroide benziyor.Bende yıllardır vardır ve ihç rahatsız etmezdi.2 gün önce şiddetli bir ağrı başladı ve dün de inanılmaz kanamayla hastaneye gittim.Yolun başındayken kurtulmaya bak.İnşallah çabuk iyileşir.
Bulent faka k. Dogumcumu yanlis anlasilma olmus duzeltiyim benim bahsettigim Dr genel cerrahimdi... Ilk dogumumdan sonra hemoroidden sklero terapy oldum ben bahsettim Dr'a anal fissurde vardi ondanda dikis atildi...

Daha once bu konuyu burda cok konustuk bende Asud un bildigi bi konu olunca okadar detaya girmemistim...

Sorun surdaki Ben sali gunu birde sezeryanla dogum yapcam oyle bir zamanda basima gelmis olmasi... Napcami sadirdim valla... Arayacam yarin bakalim ne dicek...

sezaryenden sonrası evet zor.:14:o halde bebekle uğraşmak ayrı bir şey.bir de büyük çocukları idare etmeye çalışmak..........
oğlum doğumdan önce çok yardımcıydı bana.kalkarken hemen koşup elimi tutardı.karnıma ağrır diye dokunmazdı.sonra da dikkatliydi ama arada kızıp vurduğu oldu.kardeşini sürekli öpüp ellemek istiyor.ilk zaman çok küçük mkrop kapmasın diye pek izin vermedim ama şimdi çok müdahale etmek istemiyorum.daha yoğunlaşıyor engelleyince.uyurken uyandırması can sıkıcı ama yapacak bir şey yok.çok manidar sitemleri oluyor.çabuk küsüyor,vs,vs.............
ablamız da hep onu kucağına alıyorsun gibi sitemlerde bulunuyor.onu pohpohla bunu okşa,öp diğerini doyur............ geçiyor günüm.

mihrimah da kucağa alıştı galiba.uyanık olduğu her an ağlıyor.akşam alt komşumun doğum gününe gittim.iki saat inmedi.sıcaktan terden bunalttı beni.
Allah sabır veriyor sanırım,hamileyken bebek sesi duyunca içim daralırdı.:44:

Ayy senin derdin daha cok cifte kavrulmus.. Ben bir tane trip cekicem sende 2 tane var... Allah yar ve yardimcin olsun...

Back
X