• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta previa

ayy sorma canım dogumhanenin icerindeydim olduğum yerde bebek bakım odasi vardi... Kapida dogum yapacakları bekleyenler vs... Benide içerde goren dogurcak saniyorda şaşkın bakıyor tabi üstüm başım giyinik oldundan...

Bide sezeryandan gelen bebekler vardi kuvozde kalanlar.. normal doğum dün cosmustu hastane... Yeni bebek doğdu ilk aglamasi vs şahit oldum ister istemez... Benim dr ameliyattaymis o doğum hanenin içinde 2 saat bekledik... Bi garip oldum inanki sürekli tüylerim diken diken oldu... Heyecan bastı anlican beni...
Dedigin gibi 36 da oldum şaka maka zamanda azaldı....
Ama erkenden heyecan başladı bende bi heves geldiki sorma...

Sizinde dogumlariniz şimdi dün gibi geliyor.. bir sürü sıkıntılar payladiyorduk daha dün gibi şimdi neredeyse 2 aylık olacaklar degilmi.. rabbim o gunleride bizlere nasip etsin insallah...

yeni doğan bir bebeğin ilk anlarına ben de şahit olmak isterdim.
doğumhaneye girecek kadar kendimi cesaretli göremiyorum.
sen de epey kalmışsın,heyecanlanman çok tabi.

evet canım ya yarın 40 ımız çıkıyor.bana en fazla 20 gün olmuş gibi geliyor.
Allah sağlık versin de sayılı günler gelip geçiyor.çok sıkıntılar yaşadık,paylaştık,destek olduk birbirimize.
pepuke 16lardaydı daha dün gibi 32 ye doğru yaklaşıyor maaşALLAH.
haftaya salı bizim normal doğum tarihimiz olacaktı.:) 40 haftamız o gün doluyor.

Allah sağlık versin de sayılı günler gelip geçiyor.çok sıkıntılar yaşadık,paylaştık,destek olduk birbirimize.
haftaya salı bizim normal doğum tarihimiz olacaktı.:) 40 haftamız o gün doluyor.

41kere maasallah :nazar:
Biz gene doktordaydik bugun.tartimiz iyi cok sukur. Ama ayakta soru varmis.ortasinda cukurluk var. hareket verdi. 1 ay sonra tekrar bakacak olmazsa ortepediye gidicez.canimiz sIkIldI tabi. Gunde en az 10 kere disa dogru gericez. Insallah duzelir. Allah beterinden korusun tabi de can aciyan yerde derler.

sorma canım baya bi maceralı oldu dün o yüzden :)) kuzende takılıyor bana gelmişken doğurtalım seni diye ... doğumhaneye hiç girmemiştim malum sezeryan olunca ameliyat haneye giriyoruz o ortamı biliyordum ama doğumhane ortamı çok tempolu bi ortam sürekli atraksiyon var yani...

bi tek bebeği küvözde olupta emzirmeye girenlere üzüldüm ya orda kapıda bekliyolar çağrılmak için falan :(( banada pratik oldu bi bakıma ne oluyo anlamış oldum orda ..travay odası diye biyer vardı orda travay odası yazıyordu sanırım sancı odası oraya aldılar bizi tabi diyoruz benim sancım tutumasın odadan etkilenip :) neyse kazasız belasız atlattık dünüde şükür...
canım sizin bebeişler 40 haftayı bekleyemediler malesef previa belası yüzünden .. yoksa bak senle yakın tarihlerde soğuracaktık peş peşe ...
neyseki büyüdüler 40 çıkıyor baya baya toparlanmıştır şimdi değilmi ?
darısı bizlerin başına canım ya bakalım biz neler yaşıcaz doğumda sonrasında ..

Biz gene doktordaydik bugun.tartimiz iyi cok sukur. Ama ayakta soru varmis.ortasinda cukurluk var. hareket verdi. 1 ay sonra tekrar bakacak olmazsa ortepediye gidicez.canimiz sIkIldI tabi. Gunde en az 10 kere disa dogru gericez. Insallah duzelir. Allah beterinden korusun tabi de can aciyan yerde derler.

aman maşallh desene sütün arttı gözün aydın canım :nazar::nazar::nazar::nazar:
ayağındaki sorun inşallh kısa sürede düzelir ... bence erken zamanda daha kolay çözülüyor o tarz problemler..

aman maşallh desene sütün arttı gözün aydın canım :nazar::nazar::nazar::nazar:
ayağındaki sorun inşallh kısa sürede düzelir ... bence erken zamanda daha kolay çözülüyor o tarz problemler..

Buna sukur dedik. Yediklerimi kim yese gelirdi heralde :) mamaya gecmeyelim daha devam dedi. Minumumdan dusmedik daha. dusmeden mama yok. Ayagi sinirlerimi bozdu. Gozum koluna kayiyo simdi. Bilegi de garip duruyo. Karindaki pozisyonundan dolayi olmus.

Buna sukur dedik. Yediklerimi kim yese gelirdi heralde :) mamaya gecmeyelim daha devam dedi. Minumumdan dusmedik daha. dusmeden mama yok. Ayagi sinirlerimi bozdu. Gozum koluna kayiyo simdi. Bilegi de garip duruyo. Karindaki pozisyonundan dolayi olmus.

hımmm beliğidemi canım ya bu tarz sorunlar bebeklik döneminde çözülüyor zaten farkedilmese ilerde hiç çözülmez.. üstüne düş aman ihmaletme canım .. inşallh bi sorun olmaz..

kilo alımı az sa bile demekki süt çoğalıyor canım öyle bi atak yaparki sonra sen bile şaşırırsın .. yemeye devam şişmeyede tabiki :)) ay bu bebişler bize amam kilo aldırıyo yavvv azcık kilo alsında mıncır her yerini onun sor bu kiloların hesabını :)):52::52:

hımmm beliğidemi canım ya bu tarz sorunlar bebeklik döneminde çözülüyor zaten farkedilmese ilerde hiç çözülmez.. üstüne düş aman ihmaletme canım .. inşallh bi sorun olmaz..

kilo alımı az sa bile demekki süt çoğalıyor canım öyle bi atak yaparki sonra sen bile şaşırırsın .. yemeye devam şişmeyede tabiki :)) ay bu bebişler bize amam kilo aldırıyo yavvv azcık kilo alsında mıncır her yerini onun sor bu kiloların hesabını :)):52::52:

ihmal eder miyim hic. O bir ay dedi de bakalim ben o kadar bekler miyim. Kizimin kolu kirildiginda goturdugum bi prof vardi acibademde. Zor duruyorum randevu almamak icin.
Walla ya. 10 gr alcaklar diye biz kac kilo aliyoruz di mi ama. Canlari sagolsun :D
Sismiyorum da aslinda aldiklarimi vermiyorum.
Unnadodan emzirme tshirtu aldim.hamile kiyafetleri sinirlerimi bozuyor. Normal kiyafetlerim de olmuyo tabi.insallah dogru gelid. Uzun kollu soyledim sutum kesilmese bari kis gelmeden :)

ihmal eder miyim hic. O bir ay dedi de bakalim ben o kadar bekler miyim. Kizimin kolu kirildiginda goturdugum bi prof vardi acibademde. Zor duruyorum randevu almamak icin.
Walla ya. 10 gr alcaklar diye biz kac kilo aliyoruz di mi ama. Canlari sagolsun :D
Sismiyorum da aslinda aldiklarimi vermiyorum.
Unnadodan emzirme tshirtu aldim.hamile kiyafetleri sinirlerimi bozuyor. Normal kiyafetlerim de olmuyo tabi.insallah dogru gelid. Uzun kollu soyledim sutum kesilmese bari kis gelmeden :)

iyi bi dr' a götürmek şart canım malum dr var dr cuk var...

aman annesi onların keyfi yerinde olsunda bi alalım kilocukları yeterki onlar iyi olsunlar..

bende bi bakıyım unnadoya neler var iyi aklıma getirdin... ben netten alış beriş yaptım baya baya hep güzel şeyler çıktı şansıma ya..

iyi bi dr' a götürmek şart canım malum dr var dr cuk var...

aman annesi onların keyfi yerinde olsunda bi alalım kilocukları yeterki onlar iyi olsunlar..

bende bi bakıyım unnadoya neler var iyi aklıma getirdin... ben netten alış beriş yaptım baya baya hep güzel şeyler çıktı şansıma ya..

Gecen diyodum ya 3 siparisim var bakalim diye.
E bebek yanlik korse yollamis. Degistirdiler.
Migros tereyagini erimis getirdi. Aradim yeniside ayni geldi. 3. De dolapta getirmeyi becerebildiler.
Ceyo da hafif yapistirici lekesi var ama ugrasmadim onunla.

Bakalim unnado bunu nasil yollar.
Ben de cok alirim netten ama boyle ugrasirim. Ben magazadan aldigimla da ugrasirim. Her elemtronigim bi degisir en basta. Fazla detayciyim ya buyuzden isim boyle gider benim.

Gecen diyodum ya 3 siparisim var bakalim diye.
E bebek yanlik korse yollamis. Degistirdiler.
Migros tereyagini erimis getirdi. Aradim yeniside ayni geldi. 3. De dolapta getirmeyi becerebildiler.
Ceyo da hafif yapistirici lekesi var ama ugrasmadim onunla.

Bakalim unnado bunu nasil yollar.
Ben de cok alirim netten ama boyle ugrasirim. Ben magazadan aldigimla da ugrasirim. Her elemtronigim bi degisir en basta. Fazla detayciyim ya buyuzden isim boyle gider benim.

ben unnadodanda aldım canım güzel geldi şansıma ... bitek oğluma zidayadan ayakkabı almıştım ayağı taraklı o olmamıştı onuda iade ettim ayakkabı güzeldi ama olmadı ...
cimcimebebe diye biyerden alış veriş yaptım bi solopet aldım onunda kahverengisi lacivert istemiştim kalmamış tel açtılar kahve olurmu diye peki dedim yolladılar baya bişeyler almıştım hepsi çok güzel geldi bi sıkıntı yaşamadım..

Merhaba. Dogum basladi, epidural anestezim yapıldı. Lst 'ye bağlı bekliyorum. Doğum inşallah sağ salim olur. Çıkınca görüşürüz.

Günaydın arkadaşlar. Artık hem evli hem mutlu hem çocukluyum, çok şükür ikimizde iyiyiz. Minik prensim yanımda uyuyor şimdi. Gece normal doğum için nst'ye bağlı doktorumu beklerken oğlumun kalp atışları yavaşladı. Mecburen sezaryene aldılar. İyi ki almışlar, kordon boynuna dolanmış meğer. Epidural anesteziyle dogumum oldu. O aglama sesi her acıya birebir ilaç gerçekten. Saat gece 02:46'da 3124gr'lık (masallah deyin:nazar: ) paşam dünyaya gözlerini açtı. Darısı bekleyenlere inşallah. Nasıl bir bünye varsa bende hiç doğum sancısı duymadım, ebeler hayretle bakıyor gelip giderken. Ama şimdi var biraz acı. Şimdi odamızdayız, 24 saati tamamlayıp çıkacağız nasipse.

Günaydın arkadaşlar. Artık hem evli hem mutlu hem çocukluyum, çok şükür ikimizde iyiyiz. Minik prensim yanımda uyuyor şimdi. Gece normal doğum için nst'ye bağlı doktorumu beklerken oğlumun kalp atışları yavaşladı. Mecburen sezaryene aldılar. İyi ki almışlar, kordon boynuna dolanmış meğer. Epidural anesteziyle dogumum oldu. O aglama sesi her acıya birebir ilaç gerçekten. Saat gece 02:46'da 3124gr'lık (masallah deyin:nazar: ) paşam dünyaya gözlerini açtı. Darısı bekleyenlere inşallah. Nasıl bir bünye varsa bende hiç doğum sancısı duymadım, ebeler hayretle bakıyor gelip giderken. Ama şimdi var biraz acı. Şimdi odamızdayız, 24 saati tamamlayıp çıkacağız nasipse.

:nazar: masallah. Sorunsuz gecirmen cok guzel. Yani sonunun sorunsuz gelmesi :) hayirli olsun.

:nazar: masallah. Sorunsuz gecirmen cok guzel. Yani sonunun sorunsuz gelmesi :) hayirli olsun.
Teşekkür ederim asudcum. Sadece ameliyat yeri acıyor, ayağa kalkınca geriliyor, yatarken iyiyim ben de bebeğim emmiyor ona canım sıkılıyor. Biberondan mamayı emiyor, göğsüm küçük geliyor; hem o hem ben yoruluyorum o yüzden.:5:

gözün aydin sonunda sağlıcakla bebegini kucagina almışsın....
Güle güle sağlıcakla büyütmek nasip olur insallah...

Sezeryan yeri kalkarken yururken bi müddet zorluyor Malesef ama gecicek Insallah...

Göğüs uclarinmi yok benim gibi gerçi suan var ama ilk bevegimde yoktu cokuktu uçları... Göğüs koruyucu slikonlar var onlardan al onlarla kolay emziriliyor ben 2 sene öyle emzirdim şimdi göğüs uçların artik çıktı emzirme sayesinde... Inşallah bu bevegimde sorun yasamicam bende ....

Teşekkür ederim asudcum. Sadece ameliyat yeri acıyor, ayağa kalkınca geriliyor, yatarken iyiyim ben de bebeğim emmiyor ona canım sıkılıyor. Biberondan mamayı emiyor, göğsüm küçük geliyor; hem o hem ben yoruluyorum o yüzden.:5:

Keske hemen biberon denemeseydin canim.biraz kilo veriyolar ama emiyolar. yani cogu.benimkide verdi bayaga once.sonra emdi.hala yirtiniyorum bakalim.
İnsallah emer. uclari bi dene bence de.

Pepuke' yi rüyamda gördüm doğum yapmış kız bebeği olmuş tu... Umarım bir vukaat yoktur herşey yolundadır...

Azraaadan hala haber yok sanırım hala eve cikamadilar...

kilo almasına sevindim canım.bundan sonra kendiliğinden devam eder.
ayağındaki problem zamanla kolayca düzelir inşaALLAH canım.
sorma canım baya bi maceralı oldu dün o yüzden :)) kuzende takılıyor bana gelmişken doğurtalım seni diye ... doğumhaneye hiç girmemiştim malum sezeryan olunca ameliyat haneye giriyoruz o ortamı biliyordum ama doğumhane ortamı çok tempolu bi ortam sürekli atraksiyon var yani...

bi tek bebeği küvözde olupta emzirmeye girenlere üzüldüm ya orda kapıda bekliyolar çağrılmak için falan :(( banada pratik oldu bi bakıma ne oluyo anlamış oldum orda ..travay odası diye biyer vardı orda travay odası yazıyordu sanırım sancı odası oraya aldılar bizi tabi diyoruz benim sancım tutumasın odadan etkilenip :) neyse kazasız belasız atlattık dünüde şükür...
canım sizin bebeişler 40 haftayı bekleyemediler malesef previa belası yüzünden .. yoksa bak senle yakın tarihlerde soğuracaktık peş peşe ...
neyseki büyüdüler 40 çıkıyor baya baya toparlanmıştır şimdi değilmi ?
darısı bizlerin başına canım ya bakalım biz neler yaşıcaz doğumda sonrasında ..
çok şükür teyzesi yeni doğan çocuklar gibi oldu.dün kırkımız bitti ya sanki rahatladım.
pikniğe gittik pıtırcığımla.arkadaşlarla da görüşmüş oldum.epey evde kalınca insan arkadaş ortamını özlüyor.açık hava da iyi geldi.:)
kızımın akranları yarın doğuyor.biz erken kavuştuk birbirimize.
kuzenin doğum mu yaptı?
Merhaba. Dogum basladi, epidural anestezim yapıldı. Lst 'ye bağlı bekliyorum. Doğum inşallah sağ salim olur. Çıkınca görüşürüz.
geçmiş olsun canım.
Pepuke' yi rüyamda gördüm doğum yapmış kız bebeği olmuş tu... Umarım bir vukaat yoktur herşey yolundadır...

Azraaadan hala haber yok sanırım hala eve cikamadilar...

pepukeyle dün görüştüm normaldi herşey.böyle de devam eder inşaALLAH.

Kizlar merhaba,
Sutum azaldi biraz canim cok sIkkIn. Ayagina uzuldum ondan heralde.

Pepuke slinglerden bahsetmisti. Biraz arastirdim babasling kullanan cok. Ben de siparis vermeyi dusunuyorum.en basta biraz zorlaniyolarmis ama alisinca rahatmis.kumas gibi olanlar bana bunaltici geldi biraz.

Insallah herkes iyidir.

kilo almasına sevindim canım.bundan sonra kendiliğinden devam eder.
ayağındaki problem zamanla kolayca düzelir inşaALLAH canım.

çok şükür teyzesi yeni doğan çocuklar gibi oldu.dün kırkımız bitti ya sanki rahatladım.
pikniğe gittik pıtırcığımla.arkadaşlarla da görüşmüş oldum.epey evde kalınca insan arkadaş ortamını özlüyor.açık hava da iyi geldi.:)
kızımın akranları yarın doğuyor.biz erken kavuştuk birbirimize.
kuzenin doğum mu yaptı?

geçmiş olsun canım.

pepukeyle dün görüştüm normaldi herşey.böyle de devam eder inşaALLAH.
Ohhh 40 ucurmaya piknigemi gittiniz? Eskiler öyle der ya 40 çıkmadan çıkmazlar 40 çıkınca gezmeye giderler adinada 40 uçuruma derler... Ne güzel olmuştur senin için okadar sıkıntinin arasında...
Şükür bu gunleride görmek nasip oldu darısı bize artık...

Canım kuzenin yara vardı rahim ağzında lokal abesteziyle o yakılacakti... Dr ameliyattaydi uzun sürdü bizi işlem o doğum catalinda yapılacağı için doğum haneye aldılar... Orda sancı odasında bekledik iğne yapmışlardi yatması gerekiyor dediler vs öyle yani...

Sonra o gün panikle nereye gittim farketmemisim benim durdukça kafama dank dedi... Bi ara 20 haftama gelmeden böyle oturup kalkarken du gibi akıntı geliyordu baya baya sividan tahlil için o doğum haneye girmiştim ebe almıştı sıvıyı test etmişti... Oraya ıkinci girişim o doğum catalina oturmuşlugumda var... Tabi ogunku telaşla panikle nereye götürüldügumu daha yeni farkettim... Inşallah bidahakine doğumda gitmek nasip olur... Tabi sezeryan olursam aneliyat hane yolları şart olcak..

Pepukenin iyi olmasına sevindim canım rüya iste benimki bide rüyamda ben hamile değilim hayrolsun diyelim canım tuhaf bi rüyaydi öyle...

Back
X