• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta previa

Ben giymistim pijama sikinti yasamadim yine alicam bakalim...

zirt pirt fitildir, kontroldur ben gecelkle rahat ettim. kanamam da coktu sık sık wc. ben ilk gun kalktm ama egilmekte zorluk cektim hatta ilk gun egilemedim ki sezeryanimin rahat gectigini dusunmustum hep.bu nedenle ben giyinememistim. bakalim bu sefer ben de nasil olcam. insallah ben de giyinebilecek kadar iyi olurum.bi de benim kasiklarim nerdeyse gobegime kadar morarmisti. cok zorlamisim. bu sefer cengaverlik yapmiycam, yatcam.

sağol tatlım.

canım benim güzel gönüllü arkadaşım.evet hiç soru sormama gerek kalmadı.durumumun derecesini öğrendikten sonra gitmem belki daha iyi oldu diye düşünüyorum.birden mesaneyi,yapışmayı ondan duysam çok paniklerdim.şimdi her şeyin farkında olarak gittim ve bana çok güven verdi.bu konuda süper olduğunu zeynep kamile gittiğimde ordaki doktorlar da söyledi.çok çok zor ameliyatları bedava yapmış.özverili ve insanı önemsiyor olması güzel.normal hamilelere pek bakmıyor.ciddi durumlar işi.dün bebekle ilgili şeyler sordum.ben bebklerle ilgilenmiyor,görüyorsun yaşlılar,kanser hastaları geliyor dedi.kilosuna baktı o kadar.zaten odak noktam plesanta her yerde.:)
evde geçireceğim için 20 günü sıkıntı olmaz sanırım.kontrollerde taşırız.:))
ateş hoca bu tarafta cadde bostanda.göztepe medical parkda hocaymış.ama benim ameliyatı başka hastanede yapacak.tam fiyat mı bilmiyorum.kendisi konuşmadı bu konuyu,sekreteri söyledi.kan ayarlamaya başlamalıyız gerçekten.
Allah her türlü komplimandan korusun hepimizi ameliyatta ve sonrasında.

sezaryen kesiğinden kesmeyecek.dikey olarak göbeğin üstünden ve altından kesiyor,videoda da görmüştürsün.
bir bebek doğuracağım her yerim parça pinçik olacak.

iki günde bile acıtıyor.Allah kolaylık verir inşaALLAH.gecelik alayım diyorum bende.

çok şekerler ve kullanışlı.ben de bakayım.güle giysin kuzun.

tamam canım.ben de düşünmüştüm telefonlarımızı alalım diye.kames de önde gidenlerden.ablamın cebini de veririm.

ben ikisinde de giymiştim ama bu farklı.zaten kesik de karnımdan dikey olacak.pijama acıtır.

damarları nasıl bağladğını ve kesiği nerden açtığını gördün mü canım?
rahmi de çok özenle çıkardı.akreatayı biraz farklı yaptı pek anlamadım.orda bir şey vardı mesanemiydi onunla uğraştılar epey.
kafamızdaki ameliyat fobisi öyle büyük ki gerçeklerini izlemek hafifletiyor.

all annesi nazli kuzularimiz usumesinler... Dedigim gibi cok kullanisli yumusacik....
Ayy size hayranim valla ben o videolari izleyemem kabus gorurum...

zirt pirt fitildir, kontroldur ben gecelkle rahat ettim. kanamam da coktu sık sık wc. ben ilk gun kalktm ama egilmekte zorluk cektim hatta ilk gun egilemedim ki sezeryanimin rahat gectigini dusunmustum hep.bu nedenle ben giyinememistim. bakalim bu sefer ben de nasil olcam. insallah ben de giyinebilecek kadar iyi olurum.bi de benim kasiklarim nerdeyse gobegime kadar morarmisti. cok zorlamisim. bu sefer cengaverlik yapmiycam, yatcam.

Canim bilmiyorum bende sezeryan oldum dogru fitildi vs ama gecelikle rahat Edemem pijamalarim belden ayarlamaliydi zaten orda beni giydirirken sordular hep nerden buldun bunlari hem rahat hem cok guzeller demislerdi simdi bulamiyorum oylesini cok rahat etmistim....

all annesi nazli kuzularimiz usumesinler... Dedigim gibi cok kullanisli yumusacik....
Ayy size hayranim valla ben o videolari izleyemem kabus gorurum...

videolarda pek rahatsız edici birşey yok canım ben de herşeyi izleyemem,iğne yapılırken ya da kan aldırırken bakamam,dikiş atılırken de bakamam ama organ ameliyatlarına bakabilirim insan vücudu mu ne olduğu pek belli değil çünkü.
yalnız o ameliyatın benzerinin bize de olacağı düşüncesi biraz ürkünç:32:

bu arada zamanında bazılarınızı facede ekledim kkdan 4-5 arkadaşım var ama zaman geçtikçe hafızam da rezalet olduğu için rumuzlarınızla isimlerinizi karıştıryorum çok özür dilerim bunu için.demin filize arzu dedim mesela özür dilerim filizcim salaklığımı affet.ben de kimler ekli ,fburakçım sen var mısın bende?

ben de kendi normal sezeryanimi zor izlemistim. asla izlemem.
cidden ates hoca nerde. tum hocalari bitirmeden karar vermeyeyim. surda kaldi 3-4 haftam :D hoca olur, perinotolog olur. 10 taneden 8'i ne derse onu yapariz...

imza: evhamli paranoyak

asudçum netten biraz araştırdım ateş hocayı,sitesi var,facede de var,oradan sayfasını beğenebilirsin videolar orada.ben başkalarınınkini izlerim de asıl kendiminkini izleyemem sen daha zorunu yapmışsın:1:
ateş hoca yeditepede hocalık yapıyor,karşıda muayenehanesi var ve göztepe medical parkta da çalışıyor.adam bu işin kompetanı olmuş alanında bayağı iyi.bana tanımadan güven telkin ett.yakında olsa hiç düşünmeden giderim.ama uzakta da olsa ilerleyen haftalara göre ona gitmeyi düşünebilirim.bu kararsızlıktan nefret ediyorum ama:44:

akreata totalistin ilerisi canım olmaz sende.korkunç değil.özellikle kendimle ilgili olana baktım bir de totaliste.süper yaptı.altındaki yorumlar da güzeldi.
nasıl bakıyorum bilmiyorum ama kötü şeyler duya duya tuhaflaştım galiba.:27:

sağol tatlım ya süper oldu.hiç aklıma gelmemişti.hemen bakıyorum.

amin bitanem.

hayırlısıyla,sağlık,sıhhatle atlatmayı nasip etsin Rabbim.sonrasına da kolaylıklar verir inşaALLAH.
inşikakın ilk üç ayeti canım.
ben bir dua daha okuyorum,yazayım.
sümmes sebiyle yesserah sümme ametehü agberah.

hemen hemen aynı günlerde doğacaklar.senin ki 38 haftalık mı oluyor?
biz de bu kadar erken demeseydi hoca 27 eylül istiyorduk.nişan günümüz.38.haftamız da 25 eylüldü,2 gün sonrası olsun demiştik.
40.haftamız da 9 ekim.bir aydan daha erken doğacak gibi.

artık bebeğin kıyafetlerinin yıkanıp hazırlanması lazım.acil bir durumda hazır değiller.
ben sezaryende pijama giymiştim öncekilerde ama şimdi 20 gün sondayla yaşayacağım için pijama kullanabilir miyim sizce kızlar?yoksa gecelik mi bakayım?
ben zaten artık ne bu hafta ne ay hesabını analr oldum sadede bıldıgım su an 34.haftam bıtıyor.eylulun 1- 3 gıbıde 37 dolmus olup 38e gırmıs olucam .bebek ıcın rısk tamamen kalkmıs olucak ınsallah .tabı bırsey olursa allahtan bılemeyız.
bu arda bende pijamamı gecelık mı klonusunda kararsızım.yenı dogum yapan arkdasım sezeryanda pijama al dedı cok usudum ben narkozdan dolayı gecelık ıyıce usutur dedı bır tek o aklıma takıldı ama sankı gecelık daha rahat olur gıbı me gelıyorkı sondayla gecelık daha rahattı ama
Benim mi beceriksizliğim tuttu acaba, morhipoda arnetta gecelik yok, mayo var :)

yok canım bende ılk baktıgımda sayfa acılmamıstı bıraz.mayolardan fln sonra asagıda lohusa sabahlıklar var onun altında

kızlar demin ben de Ateş hocanın previa ameliyatlarını izledim.helal olsun adama.belki ilerleyen zamanlarda ona görünürüm.

dağcı bacım bu adam nerelerde çalışıyor ve sen ne kadar verdin?belliki alaında bayağı uzman.ve bu ameliyatları paylaşması bence çok iyi çok merak ediyordum geçen sene bana ne yaptıklarını az çok öğrenmiş oldum..
benım tansıyonum cıktı .face gıordım baktım prevıa falan dıyor senın paylastıgnı sonra gordum su an hıc ıyı degılım.ben gıremıycem sanırım bu amelıyata.nerelere kacsam saklansam.tek gecrıdıgım operayon kurtaj ondanda bebegemın acısından korku yasamadım.brıde kzıalr cok onemlı ama ben bu amlıyat ıcın sankı doktoruma guvenmıyorum yapamıycak gıbıme gelıyor.yanı hocada gelıcek dıyor o adam bende daha cok guven telkın ediyor.yanı doktorum dunya kadar sezeryan yapmıs bu amelıyatı yapmamıs ama sezeryanı bıle nasıl yapıoyor acaba sorusu takılmaya basladı aklıma .bayan dıye mı yasıyorum bu sorunu.
rıza hocada banada gelmene gerek baska yere gıtme kendı doktoruna devam et demıstı.cok kafam karıstı.korkularım rttı sanırım dogum yaklastıkca .yanı suurum tamamen yerınde o amelıyathaneye gıremıycem doktorum zaten odada uyutup ole alıcak benı sanırım korktugumu bılıyor cunku hatta ekıbı bıle sonra alıcam ılk benı ve anestezı uzmanı nı goruceksın dedı .
ay benım acıl tatıle ıhtıyacım var sanırım sıyırdım kızlar sız bana bakmayın

videolarda pek rahatsız edici birşey yok canım ben de herşeyi izleyemem,iğne yapılırken ya da kan aldırırken bakamam,dikiş atılırken de bakamam ama organ ameliyatlarına bakabilirim insan vücudu mu ne olduğu pek belli değil çünkü.
yalnız o ameliyatın benzerinin bize de olacağı düşüncesi biraz ürkünç:32:

bu arada zamanında bazılarınızı facede ekledim kkdan 4-5 arkadaşım var ama zaman geçtikçe hafızam da rezalet olduğu için rumuzlarınızla isimlerinizi karıştıryorum çok özür dilerim bunu için.demin filize arzu dedim mesela özür dilerim filizcim salaklığımı affet.ben de kimler ekli ,fburakçım sen var mısın bende?
Ahh canim ben gecen izliyim dedim tam kesi yapilcakti dayanamadim kapattim.....

Yok canim ekli degilsin bende yaziyim pm ile adresimi ekle benide..

benım tansıyonum cıktı .face gıordım baktım prevıa falan dıyor senın paylastıgnı sonra gordum su an hıc ıyı degılım.ben gıremıycem sanırım bu amelıyata.nerelere kacsam saklansam.tek gecrıdıgım operayon kurtaj ondanda bebegemın acısından korku yasamadım.brıde kzıalr cok onemlı ama ben bu amlıyat ıcın sankı doktoruma guvenmıyorum yapamıycak gıbıme gelıyor.yanı hocada gelıcek dıyor o adam bende daha cok guven telkın ediyor.yanı doktorum dunya kadar sezeryan yapmıs bu amelıyatı yapmamıs ama sezeryanı bıle nasıl yapıoyor acaba sorusu takılmaya basladı aklıma .bayan dıye mı yasıyorum bu sorunu.
rıza hocada banada gelmene gerek baska yere gıtme kendı doktoruna devam et demıstı.cok kafam karıstı.korkularım rttı sanırım dogum yaklastıkca .yanı suurum tamamen yerınde o amelıyathaneye gıremıycem doktorum zaten odada uyutup ole alıcak benı sanırım korktugumu bılıyor cunku hatta ekıbı bıle sonra alıcam ılk benı ve anestezı uzmanı nı goruceksın dedı .
ay benım acıl tatıle ıhtıyacım var sanırım sıyırdım kızlar sız bana bakmayın

Canım sayenizde şimdi hem ateş beyin ameliyat videolarına hem de başka sitelerde sezeryan ameliyatlarını seyrettim, korkacak bir şey yok. Adamlar işi biliyor, ameliyattan çok oyun oynar gibiler, rahatlar. Ne yaptıklarını biliyorlar. Onlar bu ameliyatları kaç yüz kere yapıyorlar, sen içini rahat tut. Doktorunada söylersin hastaneye yatar yatmaz uyutsunlar seni, beklerken boşu boşuna gerilmezsin. Evet ameliyatın diğer doğumlara göre zor ama uzmanların elinde olacaksın, sen ameliyattan çok bebeğine odaklan, belki sakinleşmene faydası olur. Biz de senin için dua edelim, rahat bir ameliyat geçir diye. Eğer korkuyorsan böyle videolara sakın ama sakın bakma canım :19::19: gereksiz bir davranış, boşu boşuna kendini korkutmuş olursun.

Canim bilmiyorum bende sezeryan oldum dogru fitildi vs ama gecelikle rahat Edemem pijamalarim belden ayarlamaliydi zaten orda beni giydirirken sordular hep nerden buldun bunlari hem rahat hem cok guzeller demislerdi simdi bulamiyorum oylesini cok rahat etmistim....

ben bugun havuzlunhanda en alt katta gordum. biri aliyodu. anlatiyolaardi. belden ayarlaniyo felan diye.

kızlar ben ateş hocanın deneyimini görerek inanmak istediğim için izledim.yoksa iki sezaryen oldum hiç içim elverip bakamadım şimdiye kadar.ama şu anki durumumda hayti endişem vardı ve kendimi zorlayıp izledim.bir tanesini tırsarak izledikten sonra alıştım.çünki en ileri seviye riskle gireceğim bir ameliyat var önümde.ben de doktordan rica edeyim erken uyutsun.
kames tatlım sen herşeyi ilk kez yaşayacaksın.izleme hiç bir şey.ben ilk sezaryanıma bacaklarım titreyerek girdim,çok korkmuştum.40 dakika sonra çıktım,bebeğim odamdaydı.bu kadar basit bir şeye olağanüstü korku hissetmiştim.
şu an sadece dua ediyorum her türlü zorluk için.mecbur girip bebeklerimizi doğuracağız.Allah yardımcımız olur inşaALLAH.

ateş hocayla anlaştım eşim maddi tarafı nasıl halledecek hiç sormuyorum.hiç bir şeyi düşünmek ya da endişe duymak istemiyorum.

kızlar ben ateş hocanın deneyimini görerek inanmak istediğim için izledim.yoksa iki sezaryen oldum hiç içim elverip bakamadım şimdiye kadar.ama şu anki durumumda hayti endişem vardı ve kendimi zorlayıp izledim.bir tanesini tırsarak izledikten sonra alıştım.çünki en ileri seviye riskle gireceğim bir ameliyat var önümde.ben de doktordan rica edeyim erken uyutsun.
kames tatlım sen herşeyi ilk kez yaşayacaksın.izleme hiç bir şey.ben ilk sezaryanıma bacaklarım titreyerek girdim,çok korkmuştum.40 dakika sonra çıktım,bebeğim odamdaydı.bu kadar basit bir şeye olağanüstü korku hissetmiştim.
şu an sadece dua ediyorum her türlü zorluk için.mecbur girip bebeklerimizi doğuracağız.Allah yardımcımız olur inşaALLAH.

ateş hocayla anlaştım eşim maddi tarafı nasıl halledecek hiç sormuyorum.hiç bir şeyi düşünmek ya da endişe duymak istemiyorum.

aynen canım sen işin maddi kısmını hiç düşünme,bunlar eşine ait sorumluluklar artık.ayrıca Allah büyüktür tek sorun para kısmı olsun.
hemen uyutulmaya gelince o biraz zor canım.bebek narkozdan etkilenmesin diye son anda uyutuyorlar unuttun mu?bayılmanla bebeği çıkarmaları arasında 5dk var yok.:32:

aynen canım sen işin maddi kısmını hiç düşünme,bunlar eşine ait sorumluluklar artık.ayrıca Allah büyüktür tek sorun para kısmı olsun.
hemen uyutulmaya gelince o biraz zor canım.bebek narkozdan etkilenmesin diye son anda uyutuyorlar unuttun mu?bayılmanla bebeği çıkarmaları arasında 5dk var yok.:32:

unutmadım da belki bir ayrıcalık tanırla demiştim.:63:

ben bugun havuzlunhanda en alt katta gordum. biri aliyodu. anlatiyolaardi. belden ayarlaniyo felan diye.

Orayada gitmek farz oldu bana.. bide onlarin belide yuksek biraz hem hamilelikte hem dogum sonrasi tahat oluyor... Insallah orda vardir da alirim... Evdede giyebilcem bisey olsun kisin gecelik giyemem ben...

Canım inşallah hem sen hem de kames güzel, sorunsuz ameliyat geçirip bebklerinizi sağlıcakla kucaklarınıza alıp, bizlerle fotoğraflarınızı paylaşacaksınız. Sonra buraya gelen yeni arkadaşları teselli edeceksiniz, benim ameliyatım zordu, korkuyordum ama siz hiç korkmayın, korkacak bir şey yok falan filan diye :) Az kaldı doğumlarınıza, inşallah zaman sizin için biraz daha hızlı geçer, bebeğinizi kucağınıza almanız göz açıp kapaması gibi gelir size.

Bu arada hassas bünyeli olan hamişler bence bu videoları seyretmesin kızlar, kendinize boşu boşuna eziyet etmiş olursunuz.

Sen benden cok yasicaksin valla aynisini diyecektim bende..
Sezeryanda bide uyutmadan sterilizasyonu bile yapiyolar biz gibi bebek narkozdan etkilenmesin diye... 5 dk bebegi cikartiyolar sonra rahimi temizliyolar sonra kapatiyolar 45 dk suruyor normalde benim dr 30 dk halledi veriyo...

Back
X