- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #2.161
bunun üstüne ne yazılır bu saate bilemedim canım .. herşeyin hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah.. rahimin alınma durumuna sanırım alıştıkta mesane durumu biraz ilk şok yarattı bende mesaneyedemi sarmış nasıl bi illet bu ya ... 15 gün sondayla gezmek kulağa pek hoş gelmiyo gerçi ama bebeklerimiz için nelere katlanıyoruz...hayırlı sabahlar kızlar.akşam ateş hocaya gittim.çıkışta ablamdaydık.geç olunca yazamadım size.
alıntıyla yazacaktım site sorun çıkardı.
ateş hocaya epey stresle gittim.durumumu söyledim.akreata olduğumu vs....
hem alttan,hem üstten bakmam lazım dedi.alttan diyince ben çok panik oldum.olmaması gerekiyor,kanam olur diye.sekreteri endişelenme hoca işini biliyor.böyle çok hasta geliyor vs.dedi.rahim yolunu görmem lazım dedi.neyse korktuğum gibi olmadı ve kısacık sürdü.
sonra plesantaya ve mesaneye baktı.plesanta sola doğru yapışmış.sağda bir damar var sadece onu bağlarız dedi.mesaneyi de ortadan geçmiş.ameliyatta rahim ve mesanenin yarısı alınacak dedi.ameliyattan sonra 20 gün sondayla kalacağımı da söyledi.ameliyattan çok korktuğumu söyledim.hiç korkma,çok güzel geçecek,seni yoğun bakıma sokmadan çıkaracağız inşaALLAH dedi.sekreteri de sürekli aynı şekilde rahatlattı.aslında oldukça zor bir ameliyatta hoca panik yapmıyor.
özel bir hastane söyledi,orda yapacak.bana yakın hastaneleri istemedi,hastaya sürekli gidip gelmem için yakın hastane olsun dedi.maaliyeti 8-10 milyar arası olacakmış.
bebeğim arkası dönüktü yüzünü göremedim yine.hocaaya genelde kanser hastaları geliyor.onkolojide baya başarısı var.yaşlı bir teyze de gelmişti.düşündüm o yaşta başıma dert olacaksa rahim gitsin.)) sanki başka seçeneğim var gibi?
kan seviyemi sordu.eğer düşükse iğne vereyim,bir ay içinde toplayalım dedi.
en önemli kısma geleyim.bebeğimi 35.haftada 3 eylülde almak istiyor.15 gün sonra kontrol var.eğer öncesinde Allah korusun bir sıkıntı olmazsa tekrar sezaryen günün konuşuruz dedi.ciğer geliştirici yazdı.bugün 2 yarın 2 tane yaptır dedi.ikisini dün yaptırdım.eğer bir kanama olursa durudurmaya çalışırız ama ameliyata alırız mecburen dedi.bebek ciğer geliştirici olusa % 50 yaşama şansı artar,beyin kanaması geçirmez,küvözde daha kısa süre kalır dedi.
kanama olursa medical parka gel,oranın hocasıyım dedi.evinin,cebini ve sekreteri kendi telefonunu verdi.inşaALLAH kanamasız gelirsin.yoksa bir litre kan kaybedersin yolda.bir de ameliyatta yoğun bakıma gireceğimi söyledi.
pepuke yeni yaşın hayırlı olsun.sağlık,sıhhatle,oğlun, kızın ve eşinle bir ömür yaşa canım.
mersenne aldığın her şeyi mutlulukla kullanın sen ve bebişin.
rabbim evlatlarımıza güzel yazılar yazsın inşallah onlar sağlıklı sıhhatli olsunlar biz bi şekilde bişeylere katlana biliyoruz çünkü anneyiz bizim için öncelik onlar ...