- 22 Şubat 2010
- 1.552
- 44
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.941
günaydın hatunlar coşmuşunuz yine .. geriye dönük okuyamadım(
malesef dün gitiğim cemile sultan korusundaki iftar yemeğinde gıda zehirlenmesi yaşadım akşam eve dönerken önce araba tutu sandım ... eşimin arkadaşının anneside benim gibiydi sonra araçtan indim geçmiyo iyice kötü oldum hemen hastaneye gittik... meğerse zehirlenmişim bi ton serum yedim gece eve geldim tabi sabahın körü ayaktayım uyuyamadın(
benden haberler bukadarcık umarım sizlerde bişey yoktur herşey yolundadır ...
Bu arada tontisim çok iyiymiş teyzeleri.. 1 kilo 200 gramcik olmuşuz boyumuzda 37.5 cm.. maşallah subhanallah....
Seker değerlerim çok iyiymiş sabah acliklar sınırda dedi...
Suan Bebegin kilosunun sekerimle alakali olmadığını söyledi çünkü şekerim iyi gidiyormus...
Boyuda uzun dedi genetik kilosu boyu dedi...
Tombis suratinin fotosunu verdi bide uyukluyordu sebek usg den rahatsız oldu sanirim tam oldugu yere bi tekme atı verdi rahat birakin beni der gibi.... Abisine benzettim kuzumu..
kırk bin kere maaşallah Oğlunda 5 kg. cicarı doğmuştu sanırım değil mi, abisine çekmiş :) Kuzucuk şimdiden 37,5 cm. ise 9.ayda nerene sığdıracan onu merak ettim, benim bildiğim asıl bundan sonra boy uzuyor, seninki 60-70 cm. çıkar
maşallah canım bende şimdi bebek dolaştım geçenlerde söyşediğim tombiş bebeği mışıl mışıl uyuyordu yakışıklı şekerinde normale dönecek inşallah gözünaydın bebeğinede kocaman bir maşallahBu arada tontisim çok iyiymiş teyzeleri.. 1 kilo 200 gramcik olmuşuz boyumuzda 37.5 cm.. maşallah subhanallah....
Seker değerlerim çok iyiymiş sabah acliklar sınırda dedi...
Suan Bebegin kilosunun sekerimle alakali olmadığını söyledi çünkü şekerim iyi gidiyormus...
Boyuda uzun dedi genetik kilosu boyu dedi...
Tombis suratinin fotosunu verdi bide uyukluyordu sebek usg den rahatsız oldu sanirim tam oldugu yere bi tekme atı verdi rahat birakin beni der gibi.... Abisine benzettim kuzumu..
Selam canım,eşim son tıllarda rahatına çok düşkün oldu bir yastık başına,diğeri kolunun altina,oteki de bacaklarının arasina
Reflü falan yok çok şükür.biz de cam açık yatıyoruz sabaha karşı ben oturma odasına gidiyorum klimayı acıp yatıyorum.bakalım yastık pzt gelcek,kızım ve eşim şimdiden yastığima sulanmaya başladılar hiç heveslenmeyin dedimBence de 100tl azdeğil ama doğum sonrası da kullanılıyormuş.emzirirken falan.inşallah elimde patlamaz.
Bugün senin işin var.inşallah kendini çok yormazsin.şimdiden kolay gelsin canım.eminim mamaların çok lezzetli olacaktır.afiyet bal olsun yiyenlere.ben de bugün amcamın iftar davetine gidicem.son yıllarda moda oldu bizim ailede,kalabalık olduğumuz için ev yerine bir mekanda iftar veriliyor.iftar sahibi için zahmetsiz oluyor yorulmuyor.
Dün akşam da iftardan sonra arkadaşım ve çocuklarımızla kız kıza festival alanına gittik ama hava çok uyuzdu.nemden nefret ediyorum.kivir zıvır yiyip kuğulu parka gittik.kuğularla dolu havuzlu bir park.sahura eyübe gitmeye karar verdik ama ben sonra düşüp taşındım ve oyunbozanlık yapıp vazgeçtim.kendimi yormaktan korktum.biraz diken üstündeyim.kanamadan çok korkuyorum.
Yok canım abi 4 kilo 100 gr dı... Canım zaten erken alicak 7 kasim normal 10 ekim gibi düşünüyor inşallah... Valla bie cekmemis biz tifiliz abisinin masallahi var ona cekti sanirim...
Oy oy oymaşallah canımHerkese söyleme nazar mazar mazallah..şekerine de çok sevindim.dikkat etmeye devam et canım..bundan sonra mutlu mutlu geçir hamileliğini
Aman çok gečmiş olsun canım,zehirlenmek hamilelikte biraz riskli ama çok şükür sen ucuz atlatmışsın.
maşallah canım bende şimdi bebek dolaştım geçenlerde söyşediğim tombiş bebeği mışıl mışıl uyuyordu yakışıklı şekerinde normale dönecek inşallah gözünaydın bebeğinede kocaman bir maşallah
bende sürekli yastıkla yatıyorum canım bir sağa bir sola yastıkla dönüyorum uykularım çok kalitesiz zaten allah rahatlık versin gül güle kullan
eeee kaç hafatlık doğmuş oluyor ozaman niye çok erken alacak canım??:26::26::26::26:
canım cok gesmıs olsun.ıyı oldugununızada sevındım.paranla rezıl olmak bu oluyor ıste aradınız mı cemıle sultanı bence arayıp tepkı gosterın.tabıkı olan olmus amagünaydın hatunlar coşmuşunuz yine .. geriye dönük okuyamadım(
malesef dün gitiğim cemile sultan korusundaki iftar yemeğinde gıda zehirlenmesi yaşadım akşam eve dönerken önce araba tutu sandım ... eşimin arkadaşının anneside benim gibiydi sonra araçtan indim geçmiyo iyice kötü oldum hemen hastaneye gittik... meğerse zehirlenmişim bi ton serum yedim gece eve geldim tabi sabahın körü ayaktayım uyuyamadın(
Cok az yatiyolar bunda ama cok guzel. Yazik, biraz toparlaninca donemiyolar. KEnarlara da tutunup cok kolay dogruluyorlar. Az kullanmayi kabul ediyorsan al bence. Bayiliyorum bunlara.
canım cok gesmıs olsun.ıyı oldugununızada sevındım.paranla rezıl olmak bu oluyor ıste aradınız mı cemıle sultanı bence arayıp tepkı gosterın.tabıkı olan olmus ama
hatalarını bılsınler
ben bunu sadece yatak odam ıcın dusunuyorum hatta daha kucugnu bulursamda olur cunku odamda karyola koymaya yerım yok .kızım ıcın bos tuttugum bır odam var.orası ıcınde buyuyebılen karyolalı bebek oadası takımı alıcam .ılk 6-8 ay ıdare etse benı yeter.
Kizim kullandi buuyen yatak. simdi istemiyo. tekrar kuculup bebege yariycak. 80*180 oluyo geneli. ben ilkokulu bitittirir diyodum ama kucuk. kac sene kullanmayi planliyosun.genc odasi olarak kucuk bulduk. zaten begenmiyolar artik yerden bitmeler.
Kizim kullandi buuyen yatak. simdi istemiyo. tekrar kuculup bebege yariycak. 80*180 oluyo geneli. ben ilkokulu bitittirir diyodum ama kucuk. kac sene kullanmayi planliyosun.genc odasi olarak kucuk bulduk. zaten begenmiyolar artik yerden bitmeler.
mızlar ıcınızde hıc gıttıgıdıyordan alısverıs yapan var mı?cok guzel bebek hedıyeliklier ve suslerı var fıyatlarıda cok uygun .gormeden dokunmadan cok keyıfısz oluyor ama benım ıcın yapıcak bırsey yok
mızlar ıcınızde hıc gıttıgıdıyordan alısverıs yapan var mı?cok guzel bebek hedıyeliklier ve suslerı var fıyatlarıda cok uygun .gormeden dokunmadan cok keyıfısz oluyor ama benım ıcın yapıcak bırsey yok
canım dün nasıl geçti,çok yorulmuşsundur.Sağolasın canım, bugüne kadar hep demişimdir doğurmak kolay ama anne, babak olmak zor, inşallah o da olacak :) Közmatiğimi unutmuşum vallahi, iyiki hatırlattın, ben onu hep kestanede kullanıyordum, aklımdan çıkmışOmega hapımı hep alıyorum ama kızıma yetmiyor beynimden de çalıyor sanırsam Evet ya kız bebek olunca bir şey almamak imkansız, insanın gözü doymuyor, ama abartmamak lazım, daha çoooooook giydireceğiz :)
Terbiye olarak süt, soğan, bira kekik,tuz.karabiber yapacağım. Dediğin gibi yıkamam eti, ben hep zeytinyağlı terbiye yapardım ama bunu Özgür şef söylemiş bir de öyle yapayım dedim. Öpüyorum seni.
Yesinler onun memişlerini. Sıkma, elleşme annesi, acıyodur kesin şimdiBenim memeler küçük olduğu için (75-80) ben eskiden beri spor yarım atletlerden kullanırım canım, en rahatı onlar. Benimkilerin tek sorunu uçları çok çıkıyor, sanki hep soğukta kalmış gibi, börtlüyor kıyafetlerden o yüzden body gibi şeyler giydiğimde sevmesem de sütyen kullanıyorum. Dediğin gibi olmadı akşamdan közliyim canım, kararır, sulanır diye korkmuştum, rezil olmayayım diye :) Gerçi hoş eşimin kardeşi benim yemeklere bayıldı şimdiye kadar, 3 kere falan yemeğe gelmişlerdi. Ben de koyun etini hiç sevmem be canım, çok ağır geliyor bana da. Bonfile kısmını söylediğin iyi oldu, etten pek anlamam, eşime söyliyim bonfileden kuşbaşı yaptırsın.
Benim hünkarım (eşim oluyor): Eti yağsız suyu bırakıp çekene kadar harlı ateşte pişiriyorum, üstüne ince kıyılmış soğanları atıp kavuruyorum, sonra sivri biber atıp kavuruyorum, sonra tereyağı ekliyorum. Sonra domates, birazcıcık biber, birazcıcık domates salçası, tuz, karabiber, sıcak su.
Ben hiç kullanmadım canım, netten baktım ama o 100 lira bana çok geldi valla, bir daha kullanmayacağım sonuçta, sen iyi günlerde kullan canım. Şeker kaçamağı fazla yapma canım, sonra kilolardan moralin bozulur, aldığın kilo şu an gayet normal çünkü. Ben azıcık kaçamak yapsam en az 1,5 kilo alıyorum
Kızlar karpuz, kavun ve üzümden uzak durmaya çalışın, dozunu fazla kaçırmayın, inanılmaz kilo aldıran meyveler. Yiyecekseniz bol bol yeşil olan meyvelerden yiyin elma, armut gibi, Onlar daha az kilo aldırıyor. Bir de karpuz ve kavun acayip şişkinlik yapıyor.
Git tabii , için rahat olur en azından. Sonuçta hiç birimiz doktor değiliz, o yüzden pat diye herhangi bir doktora kötü ya da bilmiyor diyemeyiz, ama içinde en ufak şüphe olduğunda sonradan pişman olmamak için 2. bir doktora görünmekte fayda var. Çünkü her meslekte olduğu gibi doktorlar arasında da yetersiz olanlar ya da kötü olanlar var ve biz bunları ayırt edecek bilgiye sahip değiliz.
İyi günlerde kullan şekerim. Ben cam açık yatıyorum ve rüzgarlı olabiliyor o yüzden yazlık yorgan kullanıyorum ve onu aynı hamile yastıkları niyetine kullanıyorum, bacaklarımın arasına, kollarımın arasına alıyorum, rahat oluyor. Ya siz niye o kadar fazla yastıkta yatıyorsunuz, reflü sorununuz var mı? Genelde reflüsü olanlar rahat etmek için çok yüksek yastıkta yatar. Hatta doktorlar da öyle önerir zaten. Özellikle eşin 3 yastıkta yatıyormuş maaşallahGerçi bu kuştüyü, kaztüyü yastıklar çok çabuk sönüyor, incecik oluyor, öyle olduğunda ben de 2 tane tercih edebiliyorum ama 3 fazla geldi. Zeytinyağlı dolmamın içini hazırladım, sarma işi beni bekliyor, öpüyorum sizleri şekerler.Akşam girerim yine :)
çok geçmiş olsun olsun canım.Allah korumuş seni de bebeğini de.günaydın hatunlar coşmuşunuz yine .. geriye dönük okuyamadım(
canım dün nasıl geçti,çok yorulmuşsundur.
közmatik rahat oluyor ve temiz.ben de hünkar beğendiyi çok severim.bugün iftara davetliyiz,evde olsak yapardım.geçen perşembe ve cuma da iftarda evde değildik.aslında çok yorgundum ama insanları kırmak istemedim.cuma eve geldim ayaklarım ellerim nasıl şişmiş.akşama kadar da işte oturunca zaten bacaklarım çok şişiyor.
dün hep uzandım çok fenaydım.midem çok şişti.bebek de midem şişince aşağıya baskı yaptı.azcık ayağa kalksam çıkacak sandım.en zor günlerimden biriydi hamileleiğimin.korktum,daha şimdiden böyle sonrası nasıl olacak diye.bugün çok şükür iyiyim.sağlık olmazsa olmuyor ya.
çok geçmiş olsun olsun canım.Allah korumuş seni de bebeğini de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?