Plasenta previa

Merhaba kizlar bende 31 haftadayim yani kisa süre sonra 8.aya giricem erken dogumdu başından beri bu gune kadar kanamasiz geldik ama sekizinci ayda bisey olursa korkuyorum çünkü 8.ayda doğum cik riskli diyor herkes ve hatta bebisim icin yaşamaz bile diyen var bu konu hakkinda dusu ceniz ne sizlerin acaba
Benim oğlum 8.ayda doğdu çok şükür bi sorun yaşamadık gayet iyiyiz maşallah risk olacaksa 9.ayda bile olur takılma öyle şeylere

Merhaba kizlar bende 31 haftadayim yani kisa süre sonra 8.aya giricem erken dogumdu başından beri bu gune kadar kanamasiz geldik ama sekizinci ayda bisey olursa korkuyorum çünkü 8.ayda doğum cik riskli diyor herkes ve hatta bebisim icin yaşamaz bile diyen var bu konu hakkinda dusu ceniz ne sizlerin acaba
Yok öyle bir şey canım. 8 aylık doğan çocuk yaşamaz doğru bilinen yanlışlardan. Üzme kendini bence çok az kalmış. Bebekler 35. Haftada organ gelişimlerini tamamlıyormuş doktorum dedi.

Yok öyle bir şey canım. 8 aylık doğan çocuk yaşamaz doğru bilinen yanlışlardan. Üzme kendini bence çok az kalmış. Bebekler 35. Haftada organ gelişimlerini tamamlıyormuş doktorum dedi.
Evet biz 35.haftamızda doğduk küvezede girmedik çok şükür :) rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin P Prensim var

Yok cnm öyle biie eskiler yedi aylık yaşar sekiz yaşamaz dermiş ama hurafe benim oğlum yedi aylık doğdu bir ay küvezde kaldı sekiz aylık doğanşar en fazla bir hafta kaldı çıktılar benim doktorumda 32 yi atlatsan zorluk olmaz demişti

Kizlar dogumum sezeryan ile oldu dun. bebegim de bende iyiyiz. Rahimi malesef kurtaramadilar ama gram uzulmuyorum. 3 lltre kan kaybettim dogum esnasinda. Malesef plasenta mesane ve yumurtaliklara yapismis. Saglikla kucagima aldim, ikimizde iyiyiz ya onemli olan o. Allahim hepinizin yardimcisi olsun. Saglikla kucaklariniza alirsiniz insallah.

Kizlar dogumum sezeryan ile oldu dun. bebegim de bende iyiyiz. Rahimi malesef kurtaramadilar ama gram uzulmuyorum. 3 lltre kan kaybettim dogum esnasinda. Malesef plasenta mesane ve yumurtaliklara yapismis. Saglikla kucagima aldim, ikimizde iyiyiz ya onemli olan o. Allahim hepinizin yardimcisi olsun. Saglikla kucaklariniza alirsiniz insallah.
Can'ım çok geçmiş olsun kızınızda seninde sağlıkla kurtulmanıza çok sevindim çok şükür artık rahat rahat kızını büyütüp ilgilenebilirsin.

bende ara ara bakıyordum senden haber var mı diye. güle güle büyüt bebeğini. Allah şifa versin tez zamanda

Çok geçmiş olsun, ikiniz de iyisiniz çok şükür G gunesun . Kaç haftalık doğum yaptınız ve bebeğiniz kaç kilo doğdu?

Arkadaşlar benim santral plasenta ve herkesin farklı plasenta çeşitleri var benim merak ettiğim bide sezaryen olup kesin yerlerinin neresi olduğu yani nerden girip bebeği aldılar benim tam eski sezeryan yerinde olduğu için doktor yukarıdan giricez dedi ve hastanede kaç gün kaldıkları merak ediyorum doğum yapan arkadaş lar bilgi verirmisiniz kaçıncı haftada doğuma girdiniz bide

Gunesun çok geçmiş olsun. Seni çok merak ediyor dum, durumumuz aynıydı çünkü. Bencede rahmin kurtarılamamasina hiç üzülme, benim iki buçuk ay geçti artık tamamen iyilestim çok şükür. Peki mesane veya yumurtaliklarina bişey oldu mu. Bebeğini sağlıklı büyüt inşallah

Arkadaşlar benim santral plasenta ve herkesin farklı plasenta çeşitleri var benim merak ettiğim bide sezaryen olup kesin yerlerinin neresi olduğu yani nerden girip bebeği aldılar benim tam eski sezeryan yerinde olduğu için doktor yukarıdan giricez dedi ve hastanede kaç gün kaldıkları merak ediyorum doğum yapan arkadaş lar bilgi verirmisiniz kaçıncı haftada doğuma girdiniz bide
Canım ben plasenta previa totalis ve accreata tanısıyla girdim ameliyat a. Göbek altından dik kestiler. Ameliyat 4saat sürdü. Dördüncü gün beni taburcu ettiler.35+4 te ameliyat a girdim. Rahmim alındığı halde 4günde taburcu ettiler. Hiç sıkıntı etmeyin. Doğuma kadar sadece yatın.

Canım ben plasenta previa totalis ve accreata tanısıyla girdim ameliyat a. Göbek altından dik kestiler. Ameliyat 4saat sürdü. Dördüncü gün beni taburcu ettiler.35+4 te ameliyat a girdim. Rahmim alındığı halde 4günde taburcu ettiler. Hiç sıkıntı etmeyin. Doğuma kadar sadece yatın.

A adilosss ameliyattan sonra tamamen düzelip eski haline dönmen ne kadar sürdü? Benim de benzer şeyleri yaşama ihtimalim var ve çok merak ediyorum.

A adilosss ameliyattan sonra tamamen düzelip eski haline dönmen ne kadar sürdü? Benim de benzer şeyleri yaşama ihtimalim var ve çok merak ediyorum.
İlk üç gün kötü geçiyor, 10 güne kadar yürümekte zorlandım. 20 günlükken yalnız olduğum için ağır işler hariç evimin işini yapabilecek durumdaydim. Tabi 2 aya kadar sürekli göbek korsesi kullandım. Özellikle dik kesiklerde mutlaka kullanılmalı. Doktorum özellikle aldırdı. Normal sezeryan a göre ilk on gun daha ağır devamı benzer. İnşallah daha kolay olur doğum un umarım yasamazsin bunları...

[QUOTE="adilosss, post: 48829037, member: 7799yoğunİlk üç gün kötü geçiyor, 10 güne kadar yürümekte zorlandım. 20 günlükken yalnız olduğum için ağır işler hariç evimin işini yapabilecek durumdaydim. Tabi 2 aya kadar sürekli göbek korsesi kullandım. Özellikle dik kesiklerde mutlaka kullanılmalı. Doktorum özellikle aldırdı. Normal sezeryan a göre ilk on gun daha ağır devamı benzer. İnşallah daha kolay olur doğum un umarım yasamazsin bunları...[/QUOTE]
Merhaba peki bebis nasil di kac kilo dogdu ve yogundakim yada kuvez durumu oldumu ve son olarak sütun geldime hemen kusura bakma cok merak ediyor um oyuzden ayrıntılı soruyor um

[QUOTE="adilosss, post: 48829037, member: 7799yoğunİlk üç gün kötü geçiyor, 10 güne kadar yürümekte zorlandım. 20 günlükken yalnız olduğum için ağır işler hariç evimin işini yapabilecek durumdaydim. Tabi 2 aya kadar sürekli göbek korsesi kullandım. Özellikle dik kesiklerde mutlaka kullanılmalı. Doktorum özellikle aldırdı. Normal sezeryan a göre ilk on gun daha ağır devamı benzer. İnşallah daha kolay olur doğum un umarım yasamazsin bunları...
Merhaba peki bebis nasil di kac kilo dogdu ve yogundakim yada kuvez durumu oldumu ve son olarak sütun geldime hemen kusura bakma cok merak ediyor um oyuzden ayrıntılı soruyor um[/QUOTE]
2.750 doğdu bebeğim. Kuvez olmadı. Tetkikleri yapmak amacıyla yeni doğan yoğun bakıma aldılar bebeği, kan şekeri düşüklüğü oldu ondan dolayı biraz kaldı bebek yoğun bakımda. Ama çabuk atlattık. İlk gün süt verebilecek durumda değildim ama ertesi gün süt gelmeye başladı. Süt sagma makinesi kullandım, tavsiye ederim. Daha çabuk açıldı sanki. İlk doğum da daha zor gelmişti çünkü. Sorabilirsiniz sıkıntı yok fırsat buldukça yazarım.

Çok teşekkürOTE="adilosss, post: 48838394, member: 779982"]Merhaba peki bebis nasil di kac kilo dogdu ve yogundakim yada kuvez durumu oldumu ve son olarak sütun geldime hemen kusura bakma cok merak ediyor um oyuzden ayrıntılı soruyor um[/QUOTE]
2.750 doğdu bebeğim. Kuvez olmadı. Tetkikleri yapmak amacıyla yeni doğan yoğun bakıma aldılar bebeği, kan şekeri düşüklüğü oldu ondan dolayı biraz kaldı bebek yoğun bakımda. Ama çabuk atlattık. İlk gün süt verebilecek durumda değildim ama ertesi gün süt gelmeye başladı. Süt sagma makinesi kullandım, tavsiye ederim. Daha çabuk açıldı sanki. İlk doğum da daha zor gelmişti çünkü. Sorabilirsiniz sıkıntı yok fırsat buldukça yazarım.[/QUOTE]
Cok teşekkür ler

Can'ım çok geçmiş olsun kızınızda seninde sağlıkla kurtulmanıza çok sevindim çok şükür artık rahat rahat kızını büyütüp ilgilenebilirsin.
Tesekkur ederim kahve delisi. Doktorumla detayli konusamamistik. Taburcu olduk dun. Yumurtaliklara cok zarar verdigi icin malesef onlari da almislar. Erken menopozum yani. Direkten dondun diyor. Yasadigina sukretmeliyiz diyor

Back