Plasenta previa

Benimde çıkmış Can'ım ben de çok sevindim ben o kanamayı yaşadığım için hala lavaboya girince panik oluyorum çok kötü etkiledi beni.benimde büyük ihtimal sezeryan olur.yatmanın çok faydası var boşver iş yapma yat serkajlı olduğun için Bebek ağırlaştıkça zarar vermesin.
Çok sevindim Can'ım çıktıysa sorun yok rahat nefes alabilirsin yine de çok yorma kendini haftalarımız aynı inşallah 37 leri görürüm dikişliyim ya hayırlısı hakkımızda

Kesinlikle kanama olmaması çok büyük şans olmasın inşallah o kanamanın psikolojisi çok kötü.tekme atsın sağlıklı olsunda karnımızın heryeri onların istedikleri gibi kullansınlar az bi zamanları kaldı :)

Kahve delisi kendi doktoruma gittim bugun. malesef plasenta ayni yerinde duruyormus. bebek cok iyi dedi 800 gr olmus. ay sonu izmirde prof da kontrolum var. bakalim artik

Kahve delisi kendi doktoruma gittim bugun. malesef plasenta ayni yerinde duruyormus. bebek cok iyi dedi 800 gr olmus. ay sonu izmirde prof da kontrolum var. bakalim artik
Olsun Can'ım üzülme bu şekildede sağlıklı doğum yapan çok sonuçta.kim geleceğin Prof. Namık Demir mi?

Olsun Can'ım üzülme bu şekildede sağlıklı doğum yapan çok sonuçta.kim geleceğin Prof. Namık Demir mi?

Mert Kazandı. Ege üniversitesi fakat kararsızım. Bu durumda nerde doğum yapmak lazım bilemiyorum. Geçici olarak izmire yerleşmem gerekiyor ama kızım var biliyorsun. üstelik ailenin erkekleri çalışıyor. Allak bullak oldum valla.

Mert Kazandı. Ege üniversitesi fakat kararsızım. Bu durumda nerde doğum yapmak lazım bilemiyorum. Geçici olarak izmire yerleşmem gerekiyor ama kızım var biliyorsun. üstelik ailenin erkekleri çalışıyor. Allak bullak oldum valla.
Normalde nerde yaşıyorsun izmire yakın mı? Ben İzmir'de yaşıyorum.bence kontrole geldiğin Zaman sor Mert beye normal bir hastanede yapabilirmiyim doğumumu diye.eğer burda yapman gerekirsede bi tarih verir sana gelirsiniz.kızını emanet edeceğin kimse yokmu?

Normalde nerde yaşıyorsun izmire yakın mı? Ben İzmir'de yaşıyorum.bence kontrole geldiğin Zaman sor Mert beye normal bir hastanede yapabilirmiyim doğumumu diye.eğer burda yapman gerekirsede bi tarih verir sana gelirsiniz.kızını emanet edeceğin kimse yokmu?
Marmariste yasiyorum canim. Sorduk biz marmariste bu dogum icin yeterli alt yapi oldugunu dusunmuyorum dedi. Aslinda kalacak yer de var fakat hem esim hem babam malum sezondayiz calisiyorlar. Oraya gelebilmemiz en erken eylul sonu gibi anca olur. Kizimi kendimden ayiramam zaten gelirsek de hep birlikte gelicez. Hic bilmedigimiz hic yasamadigimiz bir yer korkutuyor iste insani. Tabi bir de oldu da eylulden once buralarda dogum olursa buyuk sorun biliyorsun. Doktorum kendine guveniyor elimden gelen herseyi yaparim ama kuvoz olmamasi malesed belimizi bukuyor dedi bugun. O da 30 dan sonra izmiri tavsiye ediyor. Bu arada Mert hocaya dogumu yaptirir misini demistik gecen kontrolde yonlendiririm demisti. Fakultede baska birine yonlendirecek bence.

Arkadaşlar 35. Haftada başıma gelmişti kismi plasenta previa bugün kontrolüm vardi doktorum normal doğumu bir deneyelim istersen dedi ama ben istemediğimi söyledim 26 Ağustos sabah 8 de sezaryan olacağım bir yandan sevincliyim bir yandan çok tedirginim dualarinizi bekliyorum

Arkadaşlar 35. Haftada başıma gelmişti kismi plasenta previa bugün kontrolüm vardi doktorum normal doğumu bir deneyelim istersen dedi ama ben istemediğimi söyledim 26 Ağustos sabah 8 de sezaryan olacağım bir yandan sevincliyim bir yandan çok tedirginim dualarinizi bekliyorum
Allah yardımcın olsun sağ salim bebeğine kavuşmanı diliyorum aminnn

Merhaba arkadaşlar. Bende 34+3gunluk hamileyim. Plasenta previat totalis olduğumu 29.hafta da kanama ile öğrendim. Dört gün hastanede yattım hastaneden cikincada da yatmaya devam ettim sadece tugay için kalktım. Bu haftama kadar dir daha olmadı kanama. Haftaya (35+4) dogumum olacak inşallah... Allah hepimizin yardımcısı olsun

Amin canım
Merhaba arkadaşlar. Bende 34+3gunluk hamileyim. Plasenta previat totalis olduğumu 29.hafta da kanama ile öğrendim. Dört gün hastanede yattım hastaneden cikincada da yatmaya devam ettim sadece tugay için kalktım. Bu haftama kadar dir daha olmadı kanama. Haftaya (35+4) dogumum olacak inşallah... Allah hepimizin yardımcısı olsun
amin Can'ım cümlemizin , 35+4 güzel bir hafta bebeğin küveze girmez ciğerlerim gelişmiştir Rabbim bize de o haftaları görmeyi nasip eder inşallah amin

Allah yardimcin olsun. Sag salim kucagina alirsin insallah. Sana saglikli dogumlar bize de 35 leri gormeyi kismet etsin allahim.

Benim ilk dogumumda 35 + 5 te oldu. 29 a kadar hic kanaman olmamasi ne guzel. Hayirli dogumlar insallah sana

Amiiinn inşallah bana da çok uzak geliyor du bu haftaları görebilmek oyle böyle geçiyor zaman. Ciğer geliştirici iğne filan da yapıldı. Bende sağlıklı bir şekilde cikarim inşallah doğumdan.

Marmariste yasiyorum canim. Sorduk biz marmariste bu dogum icin yeterli alt yapi oldugunu dusunmuyorum dedi. Aslinda kalacak yer de var fakat hem esim hem babam malum sezondayiz calisiyorlar. Oraya gelebilmemiz en erken eylul sonu gibi anca olur. Kizimi kendimden ayiramam zaten gelirsek de hep birlikte gelicez. Hic bilmedigimiz hic yasamadigimiz bir yer korkutuyor iste insani. Tabi bir de oldu da eylulden once buralarda dogum olursa buyuk sorun biliyorsun. Doktorum kendine guveniyor elimden gelen herseyi yaparim ama kuvoz olmamasi malesed belimizi bukuyor dedi bugun. O da 30 dan sonra izmiri tavsiye ediyor. Bu arada Mert hocaya dogumu yaptirir misini demistik gecen kontrolde yonlendiririm demisti. Fakultede baska birine yonlendirecek bence.
Mert beye kontrole geldiğinde ne yapman gerektiğini sorup konuşursun o seni durumuna göre yönlendirir.üzülme herşey yoluna girer Allah yardım eder inşallah.zaten sezeryan olacağı için bi tarih verir sana o gün gelir doğumunu yapar 2günde dönersin evine.kent hastanesindede çok iyi Prof var istersen Orayada gidersin Mert bey içine sinmezse aklında olsun canım

Allah yardimcin olsun. Sag salim kucagina alirsin insallah. Sana saglikli dogumlar bize de 35 leri gormeyi kismet etsin allahim.
Sağol canım Allah herkesin sifasini versin bol bol yatın en iyisi dinlenmek yoksa benim agrilarim ve kasılmalarım oluyordu herkes bebisini saglikla kucağına almayı nasip etsin Allah

merhaba kızlar,
bende yeni öğrendim plesanta tam rahime yapısıkmıs belkı yukarı cıkar dedı doktor ama 18 haftadır cıkmadı tam duzeldı rısklı hamılelıgımı atlattım balayısını yasayacagım derken bunu ogrendım sımdı cok korkuyorum oncesındede 3 tane düşük yapmıstım zaten :( sımdı bızı neler beklıyor ???

merhaba kızlar,
bende yeni öğrendim plesanta tam rahime yapısıkmıs belkı yukarı cıkar dedı doktor ama 18 haftadır cıkmadı tam duzeldı rısklı hamılelıgımı atlattım balayısını yasayacagım derken bunu ogrendım sımdı cok korkuyorum oncesındede 3 tane düşük yapmıstım zaten :KK43: sımdı bızı neler beklıyor ???
Bol bol yat keyif yap kötü bişey beklediğini sanmıyorum inşallah Zaman'ında sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına

Back