- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.721
evet yüksek.. plesenta oluştuğunda belli oluyor.. benim geçengün baya ağrım oldu dr baktı plesenta yerinde yerleşmiş çok şükür.. tabiki bir kere oldu diye hepside öyle olacak diye birşey yok dedi ama tabiki olma ihtimali yüksekmiş.. neyseki bu gebeliğimde yok çok şükür.. ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde kabus dolu günlerime geri döneceğim diye çok korktum...İkincidede previa olma riskj yuksekmi yani insallah sizde öyle olmaz acaba en erken kaçinci haftada bellli oluyo
Bi sorun olmamasina cok sevindim ben yavruma bi kardes cok istiyorum ama ayni zamandada cok korkuyorum suan hamile degilim seneye dusunuyorum ama simdiden stresi korkusu basiyo boyle icimi ferahlatcak arastirmalara girisiyorum bendeevet yüksek.. plesenta oluştuğunda belli oluyor.. benim geçengün baya ağrım oldu dr baktı plesenta yerinde yerleşmiş çok şükür.. tabiki bir kere oldu diye hepside öyle olacak diye birşey yok dedi ama tabiki olma ihtimali yüksekmiş.. neyseki bu gebeliğimde yok çok şükür.. ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde kabus dolu günlerime geri döneceğim diye çok korktum...
çok şükür rabbime öyle bi sorunum yok ... rabbim kimseye yaşatmasın ..
buradaki bütün previalarında rabbim yardımcısı olsun.. inşallah sorunsuz bir şekilde bu dönemi atlatırsınız...
öncelikle çok dikkat etmek gerekiyor gerisi Allaha (cc) emanet..
İnsan ister istemez korkuyor kolay birşey değil ama şuan okadar rahatladımki anlatamam.. sanki bikez öyle oldu diye hep öyle olacakmış gibi geliyor insana.. birdaha aynı şeyleri yaşamak istemiyor insan ..Bi sorun olmamasina cok sevindim ben yavruma bi kardes cok istiyorum ama ayni zamandada cok korkuyorum suan hamile degilim seneye dusunuyorum ama simdiden stresi korkusu basiyo boyle icimi ferahlatcak arastirmalara girisiyorum bende
Ben 16. Haftada kontrolde öğrendim başka bişey demedi doktor takip edicem Dedi sadece.. Şuan 18. Haftaydım kontrolüm 20. Haftada çok şükür lekelenme kanama yok İnşallh yukarı çıkmıştır diye umud ediyorum.. Elimden geldiğince dikkat ediyorum bende çok yormamaya çalıyorum kendimi günlük işlerimi yavaşta olsa yapıyorum birde 20 aylık oğlum var henüz bana çok ihtiyacı olan çok kucaklamamaya çaşıyorum ama işte yinede yoruyo biraz maalesef ailemden uzaktayım yardımcı olucak kimsemde yok.. Allah bir kolaylık verir umarım benimde sizler gibi düzelir.. Buarada biraz okudum bu Plesenta durumu genelde erkek bebeklerde oluyo demişsiniz benimde kısmet olursa İnşallh yine oğlum olucak.
Slm Canım sorduğun için teşekkürler.. Kontrolüm yarına İnşallh düzelmiştir diye umud ediyorum..Selam,
20.haftada kontrolüm vardı demiştin. Gidebildin mi? Ne durumdasın merak ettim?
Slm Canım sorduğun için teşekkürler.. Kontrolüm yarına İnşallh düzelmiştir diye umud ediyorum..
Ayy cok tesekkur ederim insallahhh.. Bana cesaret oluyo boyle okuyuncaİnsan ister istemez korkuyor kolay birşey değil ama şuan okadar rahatladımki anlatamam.. sanki bikez öyle oldu diye hep öyle olacakmış gibi geliyor insana.. birdaha aynı şeyleri yaşamak istemiyor insan ..
Umarım sizinde hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelik süreciniz olur..
Slm Canım sorduğun için teşekkürler.. Kontrolüm yarına İnşallh düzelmiştir diye umud ediyorum..
Çok teşekkür ederim Canım.. Geldim kontrolden toparlamış yukarı çıkmış Dedi doktor çok mutluyum :) Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler ve sağlıklı evlatlar versin inişallhHadi hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
Çok teşekkür ederim Canım.. Geldim kontrolden toparlamış yukarı çıkmış Dedi doktor çok mutluyum :) Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler ve sağlıklı evlatlar versin inişallh
Çok teşekkür ederim Canım.. Geldim kontrolden toparlamış yukarı çıkmış Dedi doktor çok mutluyum :) Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler ve sağlıklı evlatlar versin inişallh
Maşallah çok iyi yinede dikkatli olmakta fayda var gözünüz aydin darısı bizlere inşallah
İnşallah sizinde çıkar yukarı içinizi ferah tutun. Herangi bi kanama lekelenme yaşadınızmı hiç? 26. Haftaya kadar normalmiş asıl bu haftadan sonra önemli plsentanın yeri Dedi benim doktorum.Maşallah çok iyi yinede dikkatli olmakta fayda var gözünüz aydin darısı bizlere inşallah
Sağol Canım İnşallh sağlıkla gelsin kuzular.. Az kalmış senin Allah yardımcın olsun kızmı erkekmi Buarada.. Benim 2. Oğlum olucak İnşallh :)Oooo şahane bir haber çok ama çok sevindim inan ki. Hadi artık bundan sonra rahatça geçir gebeliğini. Gözün aydın olsunSağlıcakla gelsinler inşallah sıpalar :)
İnşallah sizinde çıkar yukarı içinizi ferah tutun. Herangi bi kanama lekelenme yaşadınızmı hiç? 26. Haftaya kadar normalmiş asıl bu haftadan sonra önemli plsentanın yeri Dedi benim doktorum.
Benim ilk gebeliğim 41. Haftaya geldim ne sancı ne açılma nede Bebek kanala indi normal çok istememe rağmen mecburi Sezeryan oldum kısmet yani hiç belli olmuyo sağlıklı doğsunlarda normal Sezeryan farketmiyo bence.. Kaçıncı haftada sana aşşağıda Dedi vede tam kapatmışmı rahim ağzını.. Kendini çok yormamaya çalış dinlen bol bol hoş benim oğlum 21 aylık vede sürekli kucağımda çokta dikkat edemedim. Dua et bol bol İnşallh güzel haberler duyarsın sende..Inanin sezeryan felan hiç düşünmüyorum orasını bebeğim sağlıklı gelsinde kucağıma, bende kanama olmadı çok şükür ama vajina ağrısı çekiyorum mesela sandalyede oturunca ağrım oluyor bir iki dakika kitlenme kasılma oluyor inşallah herşey yolunda gider.
Sağol Canım İnşallh sağlıkla gelsin kuzular.. Az kalmış senin Allah yardımcın olsun kızmı erkekmi Buarada.. Benim 2. Oğlum olucak İnşallh :)
İçinizi ferah tutun nekadar sıkıntı yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor..Ayy cok tesekkur ederim insallahhh.. Bana cesaret oluyo boyle okuyunca
Mehaba hanımlar bende 18 haftalık hamleyim dün doktor kontrolüm vardı doktor plasenta ön duvarda rahim ağzına doğru uzanıyor dedi ilişki olmasa iyi olur diyor plasenta previamı acaba bende endiselendimAllah razı olsun. Evet 15 gün sonra izne çıkacağım inşallah. 19 Şubat sezaryen tarihimiz kısmet olursa
Benim 7 yaşında bir kızım var. Şimdi de bir oğlum olacak Allah nasip ederse. Oh ne güzel 2 erkek he sırtın yere gelmezHayırlı evlat olsunlar inşallahhhh
Mehaba hanımlar bende 18 haftalık hamleyim dün doktor kontrolüm vardı doktor plasenta ön duvarda rahim ağzına doğru uzanıyor dedi ilişki olmasa iyi olur diyor plasenta previamı acaba bende endiselendim
Benim ilk gebeliğim 41. Haftaya geldim ne sancı ne açılma nede Bebek kanala indi normal çok istememe rağmen mecburi Sezeryan oldum kısmet yani hiç belli olmuyo sağlıklı doğsunlarda normal Sezeryan farketmiyo bence.. Kaçıncı haftada sana aşşağıda Dedi vede tam kapatmışmı rahim ağzını.. Kendini çok yormamaya çalış dinlen bol bol hoş benim oğlum 21 aylık vede sürekli kucağımda çokta dikkat edemedim. Dua et bol bol İnşallh güzel haberler duyarsın sende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?