Plasenta previa

Oğlum olacak inşallah. Onlar için yatak istirahatina katlanmaya değer.
Inşallah Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin. .Benim de oğlum olacak.Dr sadece Progestan verdi 8. Haftadan beri Progestan kullanıyorum. Başka bir şey söylemedi 1 kere iğnesi yapıldı sadece. Benim su an bakacak kimsem yok .Bazı aksilkler oldu ne annem ne kayinvalidem gelemiyor maalesef

Slm çok geçmiş olsun gözunuz aydin çok sevindim sizin adiniza ne zaman doğum yaptiniz. Prof Dr gürkan zorlu hangi hastanede doğum yaptiniz fiyatinida öğrenebilir miyim babada bebegin esi asyada arka kasimda bide rahim yapisik olabilir doğum zamabi belli olur dediler çok korkuyorum beni bilgilendirir deniz çok sevinirim TSK simdiden

Amin kardeşim cümlemiz için.Ben de kullandim progestan.1 kutu bitti sayilir.Kanama bitince biraktik.İğne de vuruldum.Başka kimse yoksa sen hicbir seyi önemseme artik.Temizlik,düzen bebeklerimizden önemli değil.İşe gidiyor musun? Previa totalis isen bırak , sonra benim gibi aniden bırakirsin.

Is olarak sadece yemek yapıyorum mecburen .Eşim hic beceremez .Ama dediğiniz gibi evin dağınıklığini falan takmiyorum .Esim de elinden geldigince yapmaya çalışıyor. Zaten dr previa olduğunu anladığı an yatak istirahati verdi ayağa kalkma dedi o günden beri heyet raporu veriyor yani yaklaşık 4 aydır yatıyorum. Keşke hic kalkmasamda kanama tamamen bitse. ..Neyse hayırlısı Allaha emanetiz bebeklerimiz de biz de ..Elimizden gelen yatip dua etmek .Ama burda okurken dikkatimi çekti bazıları istirahat halindeyken yogun kanama ile hastaneye gittiğinden bahsediyor bazıları çalışıyorum yakinda izne ayrılacağım diyor .Cok tuhaf geldi bana ben 8. Haftadan beri istirahatliyim yine de lekelenme var bir de çalışsam ne olur bilmem. ..

DerinDemirkaya içini ferah tut ,yavrucagın sana ıhtıyacı var

Kızlar merhaba,
Ben de 18+2 deyim ve plasenta previam var. Doktor herşeyi yasakladı. Şükür kanamam yok. Umarım plesantalar olması gereken yere çıkar ve biz de bu huzursuzluktan kurtuluruz.
Muayeneye gidip de plasenta previa dan kurtulduğunu öğrenenler haftasını paylaşsın lütfen.

selin7734

'32. hafta da mr şart
mr sonucu görmeden ameliyatları almıyorlar'
yapışıklığın olup olmadığını anlamak için

selin7734

'32. hafta da mr şart
mr sonucu görmeden ameliyatları almıyorlar'
yapışıklığın olup olmadığını anlamak için[ selin sen mr cektirdinmi bu mr adi ne bebeğe zarari varmi yokmu
canım ben çektirmedim ama derin arkadaşımız çektirecekti dr. gerek görmemiş ama yine de çektirmek istiyordu. bebeğe hiç bir zararı yokmuş. sen de mi previasın hangi hastaneye
gidiyorsun?

canım ben çektirmedim ama derin arkadaşımız çektirecekti dr. gerek görmemiş ama yine de çektirmek istiyordu. bebeğe hiç bir zararı yokmuş. sen de mi previasın hangi hastaneye
gidiyorsun?
Benim bebegin esi asyada ve arkada olduğu için rahime yapisip yapismadigi anlasilmiyor diye Dr bendende istedi iki hafta içinde cektirecem ben esenler avicennaya bide Maslak acibadem hastanesindeki perinatoloji Dr gittim perinatoloji Dr istedi mr

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/40989543/ canım çektir o zaman bak bu arkadaş da çektirmişti ,hem de onun dr.u dünyada bu konuyla alakalı başarılara imza atmış bir prof.,bebeğe hiç bir zararı yokmuş..

Merhba 16.haftada lekelenmeyle plasentamın aşağıda olduğunu öğrendim 18 haftadayım plasentam aşağıda halen kanamam yok hamd olsun bi haftadır yatıyorum rapor aldım fakat yinede haftada bir dışarı çıkmaya çalışıyorum arabaylada olsa bunalıyorum ankarafa hangi doktoru önerirsiniz

Merhaba arkadaslar Allah hepinize hayirli doğumlar nasip etsin bende bu hastaliktan muzdarip erken dogum yaptim size tavsiyem es yukari ciksa bile sakin sakin kendinizi yoracak birsey yapmayin hep dinlenin benim es yukari cikti dendigi gunun aksami olmustu ilk kanamam. Benim sorum ikinci hamileliğini yasayan varmi aranizda yani bu hastalik ilk bebekte olunca ikincidede oluyormu mutlaka tekrar ayni seyleri yasama ihtimali beni cok korkutuyo

Ben varim2012 de dogum yaptim.. suan bende bekliyorum vakalim tekrarlayacakmi o donemde burada yazistigimiz arkadaslarda vardi ilki olupta digerleride previa olanlar..

Doktorların bazıları yukarı çıkıyo normal gebeler gibi yürüyüş yapabilirsin diebiliyolar ama ben halen yavaş hareketlerle hareket ediyorum evden çıkmamaya çalışıyorum ev işi yapmıyorum 16. Haftada işimi bıraktım daha 22 haftalığız. Oturmak problem mi en azından oturarak işlerimizi yaparız? Siz ilk hamileliğinizi kaçıncı haftada doğum gerçekleşti ve normal miydi acaba?

Geçmiş olsun kaçıncı haftada nasıl bi doğum gerçekleştirdiniz inşallah bu bebeğinizde aynı tedirginlikleri yaşamazsınız
Ben varim2012 de dogum yaptim.. suan bende bekliyorum vakalim tekrarlayacakmi o donemde burada yazistigimiz arkadaslarda vardi ilki olupta digerleride previa olanlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…