- 5 Kasım 2014
- 211
- 60
- 43
- 42
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #6.681
Inşallah Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin. .Benim de oğlum olacak.Dr sadece Progestan verdi 8. Haftadan beri Progestan kullanıyorum. Başka bir şey söylemedi 1 kere iğnesi yapıldı sadece. Benim su an bakacak kimsem yok .Bazı aksilkler oldu ne annem ne kayinvalidem gelemiyor maalesefOğlum olacak inşallah. Onlar için yatak istirahatina katlanmaya değer.
Slm çok geçmiş olsun gözunuz aydin çok sevindim sizin adiniza ne zaman doğum yaptiniz. Prof Dr gürkan zorlu hangi hastanede doğum yaptiniz fiyatinida öğrenebilir miyim babada bebegin esi asyada arka kasimda bide rahim yapisik olabilir doğum zamabi belli olur dediler çok korkuyorum beni bilgilendirir deniz çok sevinirim TSK simdidenMerhaba,
Ben 16. Haftada plasenta previa totalis olduğumu öğrendim. Tüm risklerini de birbir yüzüme söyledi. Sonraso sıkıntı stres derken Prof Gürkan Zorlu yu bulduk ve harika bir sona ulaştırdı bizi. Bir sürü doktora gittik ve hepsi bu beni aşar dedi ilgilenmedi. Ama Gürkan Bey " bu benim işim sen rahat ol seneye bebeğinin doğum gününü kutlarız " dedi. Çok ilgili kendinden emin şahane bir doktor. Ameliyatım bir çok sorunsuz sezeryana göre bile daha güzel geçti. Doktorunuzu güzel seçerseniz sorun olacağını düşünmüyorhm. Herkese sağlıklı doğumlar
Amin kardeşim cümlemiz için.Ben de kullandim progestan.1 kutu bitti sayilir.Kanama bitince biraktik.İğne de vuruldum.Başka kimse yoksa sen hicbir seyi önemseme artik.Temizlik,düzen bebeklerimizden önemli değil.İşe gidiyor musun? Previa totalis isen bırak , sonra benim gibi aniden bırakirsin.the_tepost: 43242525 .!.:Inşallah Allah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin. .Benim de oğlum olacak.Dr sadece Progestan verdi 8. Haftadan beri Progestan kullanıyorum. Başka bir şey söylemedi 1 kere iğnesi yapıldı sadece. Benim su an bakacak kimsem yok .Bazı aksilkler oldu ne annem ne kayinvalidem gelemiyor maalesef
Is olarak sadece yemek yapıyorum mecburen .Eşim hic beceremez .Ama dediğiniz gibi evin dağınıklığini falan takmiyorum .Esim de elinden geldigince yapmaya çalışıyor. Zaten dr previa olduğunu anladığı an yatak istirahati verdi ayağa kalkma dedi o günden beri heyet raporu veriyor yani yaklaşık 4 aydır yatıyorum. Keşke hic kalkmasamda kanama tamamen bitse. ..Neyse hayırlısı Allaha emanetiz bebeklerimiz de biz de ..Elimizden gelen yatip dua etmek .Ama burda okurken dikkatimi çekti bazıları istirahat halindeyken yogun kanama ile hastaneye gittiğinden bahsediyor bazıları çalışıyorum yakinda izne ayrılacağım diyor .Cok tuhaf geldi bana ben 8. Haftadan beri istirahatliyim yine de lekelenme var bir de çalışsam ne olur bilmem. ..Amin kardeşim cümlemiz için.Ben de kullandim progestan.1 kutu bitti sayilir.Kanama bitince biraktik.İğne de vuruldum.Başka kimse yoksa sen hicbir seyi önemseme artik.Temizlik,düzen bebeklerimizden önemli değil.İşe gidiyor musun? Previa totalis isen bırak , sonra benim gibi aniden bırakirsin.
Canım benim en kotusu olduğu acreatadan da öte perkreate.ölümün yanından geçtim ama olmedim.en kotusuyle herşeyi yaşadım.ama ömrüm varmış demekki.rahminde alındı.geçen sene bu zamanlqr 16 gün sonra egeye yatmistim.nur topu gibi kızım var şimdi.iyiyiz çok şükür herşey geri de kaldı.allah bundan sonra dert üzüntü göstermesin.soracaklarin varsa sorabilirsiniz canım.senin yapisiklik var mi kaçıncı haftadasin.
Cnm bana 32. Haftada mr sart dendi...
Bikac dr birden soyledi
Izmirdeyim prof dr sefa kelekci gozetimindeyim...
Insaallah senin gibi 37. Haftayi saglikla bebegimle gorebilirim...
Ama az once baska bi drla konustim mr sonucunu gormeden bizim ameliyatları almiyorlar cok riskliyiz cunku
Radyasyon sıkıntısı yok biliyorum mr da...
Gerci haftan da ileride mutlaka tam teşekküllü bi hastanede dogum yapmalisin...
Bikac cerrah girmeli ameliyata
Anladım canım benim sağolasın uyarın için..bu konuyu da doktorumla görüşeceğim..selin7734
'32. hafta da mr şart
mr sonucu görmeden ameliyatları almıyorlar'
yapışıklığın olup olmadığını anlamak için
canım ben çektirmedim ama derin arkadaşımız çektirecekti dr. gerek görmemiş ama yine de çektirmek istiyordu. bebeğe hiç bir zararı yokmuş. sen de mi previasın hangi hastaneyeselin7734
'32. hafta da mr şart
mr sonucu görmeden ameliyatları almıyorlar'
yapışıklığın olup olmadığını anlamak için[ selin sen mr cektirdinmi bu mr adi ne bebeğe zarari varmi yokmu
Benim bebegin esi asyada ve arkada olduğu için rahime yapisip yapismadigi anlasilmiyor diye Dr bendende istedi iki hafta içinde cektirecem ben esenler avicennaya bide Maslak acibadem hastanesindeki perinatoloji Dr gittim perinatoloji Dr istedi mrcanım ben çektirmedim ama derin arkadaşımız çektirecekti dr. gerek görmemiş ama yine de çektirmek istiyordu. bebeğe hiç bir zararı yokmuş. sen de mi previasın hangi hastaneye
gidiyorsun?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/40989543/ canım çektir o zaman bak bu arkadaş da çektirmişti ,hem de onun dr.u dünyada bu konuyla alakalı başarılara imza atmış bir prof.,bebeğe hiç bir zararı yokmuş..Benim bebegin esi asyada ve arkada olduğu için rahime yapisip yapismadigi anlasilmiyor diye Dr bendende istedi iki hafta içinde cektirecem ben esenler avicennaya bide Maslak acibadem hastanesindeki perinatoloji Dr gittim perinatoloji Dr istedi mr
Ben varim2012 de dogum yaptim.. suan bende bekliyorum vakalim tekrarlayacakmi o donemde burada yazistigimiz arkadaslarda vardi ilki olupta digerleride previa olanlar..Merhaba arkadaslar Allah hepinize hayirli doğumlar nasip etsin bende bu hastaliktan muzdarip erken dogum yaptim size tavsiyem es yukari ciksa bile sakin sakin kendinizi yoracak birsey yapmayin hep dinlenin benim es yukari cikti dendigi gunun aksami olmustu ilk kanamam. Benim sorum ikinci hamileliğini yasayan varmi aranizda yani bu hastalik ilk bebekte olunca ikincidede oluyormu mutlaka tekrar ayni seyleri yasama ihtimali beni cok korkutuyo
Doktorların bazıları yukarı çıkıyo normal gebeler gibi yürüyüş yapabilirsin diebiliyolar ama ben halen yavaş hareketlerle hareket ediyorum evden çıkmamaya çalışıyorum ev işi yapmıyorum 16. Haftada işimi bıraktım daha 22 haftalığız. Oturmak problem mi en azından oturarak işlerimizi yaparız? Siz ilk hamileliğinizi kaçıncı haftada doğum gerçekleşti ve normal miydi acaba?Merhaba arkadaslar Allah hepinize hayirli doğumlar nasip etsin bende bu hastaliktan muzdarip erken dogum yaptim size tavsiyem es yukari ciksa bile sakin sakin kendinizi yoracak birsey yapmayin hep dinlenin benim es yukari cikti dendigi gunun aksami olmustu ilk kanamam. Benim sorum ikinci hamileliğini yasayan varmi aranizda yani bu hastalik ilk bebekte olunca ikincidede oluyormu mutlaka tekrar ayni seyleri yasama ihtimali beni cok korkutuyo
Ben varim2012 de dogum yaptim.. suan bende bekliyorum vakalim tekrarlayacakmi o donemde burada yazistigimiz arkadaslarda vardi ilki olupta digerleride previa olanlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?