Plasenta previa

Seni çok ii anliyorum.ins bizde alicaz bebeklerimizi kucagimiza. Yat dinlen hiç kalkmamaya çalış.
Birde çalışıyorum.cumaya kadar raporlu yum. Heyet raporu almam lazım
Sınıf öğretmeniyim çocuklar da ziyan olucak.heyet raporunu verirler heralde devlet hastanesine hiç gitmedim yarında oraya gidicem bakalım hayırlısı.ben tam okumadım sizde ne sıkıntı yaratıyor benzer mi

Birde çalışıyorum.cumaya kadar raporlu yum. Heyet raporu almam lazım
Sınıf öğretmeniyim çocuklar da ziyan olucak.heyet raporunu verirler heralde devlet hastanesine hiç gitmedim yarında oraya gidicem bakalım hayırlısı.ben tam okumadım sizde ne sıkıntı yaratıyor benzer mi
Kanama sikayetiyle dr a gittim. Plesanta previa oldunu öğrendim. Kasiklarimda baskı hissediyorum. Şu an dünden beri yatıyorum. Dua ediyorum sağlıkla plesantamiz yukarı ciksin diye. Daha 11 haftaligiz.

Kanama sikayetiyle dr a gittim. Plesanta previa oldunu öğrendim. Kasiklarimda baskı hissediyorum. Şu an dünden beri yatıyorum. Dua ediyorum sağlıkla plesantamiz yukarı ciksin diye. Daha 11 haftaligiz.
Umarım çıkar bana da bir doktor çıkar bir doktor çıkmaz dedi .vallahi şaşırdım.kanamanız fazla mı yoksa sildikçe mi geliyor.

Aynen benmde öyle sildikçe açık kırmızı çok şükür akan bi kan değil.tamamen kapatıyo dedi.ama cuma günü kendi doktoruma gidicem. Onun dediklerine daha çok güveniyorum. İnş.aynı şeyleri söylemez.
Progestan kullaniyormusun. Sende ne zaman dan beri geliyor bu kanama. Ins. Bebeklerimiz Hayirlisyla bizle kalırlar. Birde çok kötü yorumlar okudum burada moralim bozuldu. Yapisiklik tan filan bahsediyorlar

Progestan kullaniyormusun. Sende ne zaman dan beri geliyor bu kanama. Ins. Bebeklerimiz Hayirlisyla bizle kalırlar. Birde çok kötü yorumlar okudum burada moralim bozuldu. Yapisiklik tan filan bahsediyorlar
Kullanıyorum ilki 8.haftada geldi bi süre devam etti.ama sabahları lekelenme oluyodu sadece.progestanı 100 sabah 100 akşam kullandım.şimdi ise bi haftadır var..perşem be ve bugün gün boyu ne zaman silsem görüyorum .artık psikolojim bozuldu. Progestanı da iki katına çıkardık.yorumlarda herkes gebeliği tamamlamış gözüküyor.bende çok korkuyorum. Çok şükür bebeğimin sağlığında bişey yok.kıpırdıyo sürekli.allahım yardım etsin

Kızlar Allah hepimize şifa versin öncelikle banada gebeliğimin 13 .haftası nda plesanta previara marjinal teşhisi kondu bu durumda birde Serklaj ameliyatı geçirdim şuan 23.haftadayım hep yatıyorum doktor um kalkmak yok dedi çok şükür en son kontrole gittiğimde plesanta birazda olsa yukarı çıkmış tı içim biraz ferahladı Yatmammı çözüm oldu bilmiyorum inşallah doğuma kadar hepimizinki olması gereken yerine çıkar

Merhaba Hnmlar bende plesenta previa total olduğumdan 4 gün önce sezeryan ile oğlumu dünyaya getirdim öncesinde mr çekip acreata olup olmadığına bakıldı yani Rahime yapışmışmı diye çekildi çok şükür bişey çıkmadı ve plesenta tamamen rahimi kapattığından ve kan kaybetme korkusundan Dr çok fazla risk almadan doğumu gercekleştirdi çok şükür bende bebeğimde iyiyiz sadece ameliyat kesi yerim biraz büyük sancı fazla ama Rabbime şükrediyorum herkese hayırlı doğumlar diliyorum herkes hayırlısıyla bebeklerini dünyaya getirsin inşallah

Kızlar bana çok dua edin ne olur...Bir haftadır yatiyorumm. Previa totalisim.Allahım hayırlı ve sağlıklı doğumlar versin.

Allah yardımcımız olsun canım ..Ben de 8 haftalikken lekelenme şikayeti ile gittim dr a o gun düşük tehlikesi dedi. .o gun bu gündür yatıyorum. .12. Haftada previa teşhisi konuldu ve Dr . Um doğuma kadar istirahat verdi. Ya her ayağa kalktigimda lekelenme oluyor ama cok sık tuvalete gidiyorum.Doktorum her kontrole gittiğimde azıcık yukarı çıkmış diyor ama pek inandırıcı gelmedi çünkü lekelenme yoğunlaştı.. Acaba burdaki herkesin sürekli lekenme oldu mu?

the_teachaost: 43214140 .!.:
Allah yardımcımız olsun canım ..Ben de 8 haftalikken lekelenme şikayeti ile gittim dr a o gun düşük tehlikesi dedi. .o gun bu gündür yatıyorum. .12. Haftada previa teşhisi konuldu ve Dr . Um doğuma kadar istirahat verdi. Ya her ayağa kalktigimda lekelenme oluyor ama cok sık tuvalete gidiyorum.Doktorum her kontrole gittiğimde azıcık yukarı çıkmış diyor ama pek inandırıcı gelmedi çünkü lekelenme yoğunlaştı.. Acaba burdaki herkesin sürekli lekenme oldu mu?
Haziranda 10-12 haftalikken birden çok geldi kanama.O zaman iki hafta yatmistm.Sonra 30 haftalıkken de gelince sürekli yatmam gerektiğini söyledi doktorum.Ara lekelenmeler olmadı.Sizin hangi türü previanin?Gönlümüzüferah tututalım.Dua edelim.Ben kitap okuyotum bol bol.Az zamanımız var doğuma.Bu günler geçecek İnşallah.

İdrara çikmak iyi.Tutma sakin.Enfeksiyon olmasın maazallah.Öğretmenimiz galiba.Meslektaşız.Rapor aldim. Doğum izni alacağım yakında.Bir de kan uyuşmazligi var bizde.Rogam iğnesi atilacakmisim.Kanaması olanlara yapiyorlarmis.

Arkadaslar ogluma hamile iken plesenta previa marginalis vardi suan hamileyim 9+3 ayni sey 2. Gebelikte yasanirmi yasayan varmi acaba

UOTE="minikPrensim, post: 43221854, member: 219643"]Arkadaslar ogluma hamile iken plesenta previa marginalis vardi suan hamileyim 9+3 ayni sey 2. Gebelikte yasanirmi yasayan varmi acaba[/QUOTE]
Canım, illa olacak diye bir şey yok.1. de benim yoktu,2.de oldu.Doktorun a durumu anlat.Ona göre muayene etsin.Allah sağlıklı ve hayırlı doğum nasip eylesin.

Haziranda 10-12 haftalikken birden çok geldi kanama.O zaman iki hafta yatmistm.Sonra 30 haftalıkken de gelince sürekli yatmam gerektiğini söyledi doktorum.Ara lekelenmeler olmadı.Sizin hangi türü previanin?Gönlümüzüferah tututalım.Dua edelim.Ben kitap okuyotum bol bol.Az zamanımız var doğuma.Bu günler geçecek İnşallah.
Arkadaslar ogluma hamile iken plesenta previa marginalis vardi suan hamileyim 9+3 ayni sey 2. Gebelikte yasanirmi yasayan varmi acaba

İdrara çikmak iyi.Tutma sakin.Enfeksiyon olmasın maazallah.Öğretmenimiz galiba.Meslektaşız.Rapor aldim. Doğum izni alacağım yakında.Bir de kan uyuşmazligi var bizde.Rogam iğnesi atilacakmisim.Kanaması olanlara yapiyorlarmis.

Evet hocam ben de öğretmenim.Dr ilk gittiğimizde total demişti sonrakinde marjinal dedi.Ama benim anlamadigim lekelenmenin devam etmesi. Her ayağa kalktığımda... :( Hani yukarı çıkıyor olsa leke kanama olmaz diye düşünüyorum.Bir de sadece ayda bir görmek istiyor .Kanamaları normal görüyor. Üniversite hastanesine gitsem yatirirlar diye korkuyorum çünkü 4 yaşında bir kızım var onu da görmeden yapamam.Ne yapmalıyım bilmiyorum ..Sizin doğum özel hastanede mi olacak ?

Evetben de öğretmenim.Dr ilk gittiğimizde total demişti sonrakinde marjinal dedi.Ama benim anlamadigim lekelenmenin devam etmesi. Her ayağa kalktığımda... :KK43: Hani yukarı çıkıyor olsa leke kanama olmaz diye düşünüyorum.Bir de sadece ayda bir görmek istiyor .Kanamaları normal görüyor. Üniversite hastanesine gitsem yatirirlar diye korkuyorum çünkü 4 yaşında bir kızım var onu da görmeden yapamam.Ne yapmalıyım bilmiyorum ..Sizin doğum özel hastanede mi olacak ?
Başka bir doktora da gidebilirsin içinin rahat etmesi için.Lekelenme

[QUOTEost: 43240850, member: 635751"]Başka bir doktora da gidebilirsin içinin rahat etmesi için.Lekelenme[/QUOTE]
Lekelenme olmasin diye ilaç verdi mi? Ben hiç kalkmiyorum.Annem bakıyorsağ oolsun. Senin de varsa bakanin öyle yap.Benim özelde olacak hayırlısıyla.Üniversite hastanesine gitmedim.2,5 saat uzaklıkta bize.Uzak geliyor.Allah aratmasin.Benim de 8 yaşındayken kızımvar.Yaşim 32.AAllahım hepimize sağlık versin.

Back