- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.168
- 398
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #5.281
canım ATEŞ KARATEKE.prrofdur ve anadolu yakasında bir numaradır.onkolog aslında ama previada çok başarılı.pepukeyle benim ki çok ileri seviyeydi ve ancak onkologların yapabileceği bir ameliyattı.süper geçti.biz de çok korkuyorduk ama hocamız sağolsun hiç hissettirmedi.insan olarak da çok sıcak,güven veren bir doktordur.Allah ömrünü uzun etsin,sürekli duamızda.güven sorunum yok tabiki doktoruma ama sağlık işte biliyorsun bazı konularda farklı doktorlardan görüş almak gerekebiliyor. özellikle bu hamilelik zamanı. her şey Allahtan verende o alanda. belki annelik iç güdüsü sürekli diken üstünde oluyoruz ya bişey olursalarla geçiyor bir çoğunun hamileliği. sonrasıda farklı değil aslında kaç gece bebeğimin nefesini yoklamışımdır yaşıyor mu diye...kimdi sizin doktorunuz.
muayenehanesi caddebostanda.imkanın varsa bir görünmeni tavsiye ederim.NETTE AMELİYAT VİEDOLARI VAR.onları izleyince bana güven vermişti.telini mesajla isteyene veririm.daha tam tanı için erken ama ben de hiç değişiklik olmadı.plesanta dikişe yapışıktı,orda kaldı.
annelik bir nevi paronayaklık diyorum bir anne olarak.:)))insanın aklına her şey geliyor.bebeğin için endişelenme canım.kanama,sancı olsa da doktorlarımızın doğru müdehaleleriyle hepsini atlattık bizler de.
Teşekkürler canım. Allahım kimseye evlat acısı, evlat hasreti yaşatmasın. Allah büyük hamile kalıp kalamayacağımda daha belli değil. Bazen halada düşünüyorum ve korkudan erteliyorum. Hayırlısı. Üçüncü bebeğininde mi yaşadın plesenta previayı?
hayırlısı tabi ki canım.kısmette varsa öyle böyle Allah nasip eder.benim üçüncü hamileliğimdi canım.hiç ihtimal vermedim doğup,yaşayacağına.ta ki 30. haftaları görene dek.