• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta previa

teşekkürler canım içim rahatladı biraz bunları duyunca...beımkıde su an arka solda duvarda yerleşmiş ama asagıdaymıs...bakalım haftaya tekrar gidecegım neler degısecek...

inşallah çıkar yukarıya .. yeri bence çok kötü değil abartmışlar senin durumunu biraz... sen bi git yavuz beye için rahatlar.. yanlız randevunu al önceden mutlaka çok yoğun oluyor ben geçen randevu alamayınca öyle gitim bakılamadan geri geldim :( çok çok acil durumlarda randevusuz bakıyor ozamanda orda asistanını arayıp haber veriyorsun yada çıkıp gidiyorsun.. ben kanamalarım olduğunda çıkıp gidiyordum öyle :)

evet yasak olmalı zaten de bize hiçbişey yasaklamamıştı 7 ay oldu daha yeni marjinal dedi onuda kendi ultrasonla baktı baktı genede ben göremedım dedi,4 boyutlu ultrason sonucuna göre söyledi...yoksa hala kendi ultrasonuyla baktıgında bi sorun görmediğini söylüyor...

valla belki hiç bişeyin yoktur :) neyse haftaya mutlaka yaz buraya merakederim şimdi .. umarım güzel haberlerle dönersin..

evet yasak olmalı zaten de bize hiçbişey yasaklamamıştı 7 ay oldu daha yeni marjinal dedi onuda kendi ultrasonla baktı baktı genede ben göremedım dedi,4 boyutlu ultrason sonucuna göre söyledi...yoksa hala kendi ultrasonuyla baktıgında bi sorun görmediğini söylüyor...

teşekkür ederim inşallah herşey yoluna girer herkes için...tamam son durumlarıda yazarım hemen :)

Her ultrasonda gorunur bu. nasil gorunmemis anlamadim. Senin dort boyutluyu yorumlayanda bi sorun var ya da bi inip cikti :) ben anlattiklarina gore herseyin yolunda oldugunu dusunuyorum. Normal ultrasonda bariz gorunuyodu benimsuratinin dibinde. Yapisik gibi. Benim doktorun ultrasonda renkli de gosterebiliyodu, dort boyutlu denen. Hic gormek istemezdim cunku plasenta daha net gorunurdu.
Iyi haberlerle bekliyoruz seni.

Merhaba kızlar sizler daha tecrübeli ve daha bilgilisiniz sanırım ben 18. haftamda doktora gittiğimde herşey yolunda fakat bebeğin eşi aşağıda dedi tam aşağıda da değil doğum kanalına yakın dedi tam yapışık değilmiş bende çok şükür kanama falan olmadı korkuyorum ben de acaba bebeğe bişey olur mu falan diye yukarı çıkmazsa normal doğum şansını kaybedersin dedi keşke bebeğim sağlıklı olsada ben sezeryan olurum yeter ki o iyi olsun

Merhaba kızlar sizler daha tecrübeli ve daha bilgilisiniz sanırım ben 18. haftamda doktora gittiğimde herşey yolunda fakat bebeğin eşi aşağıda dedi tam aşağıda da değil doğum kanalına yakın dedi tam yapışık değilmiş bende çok şükür kanama falan olmadı korkuyorum ben de acaba bebeğe bişey olur mu falan diye yukarı çıkmazsa normal doğum şansını kaybedersin dedi keşke bebeğim sağlıklı olsada ben sezeryan olurum yeter ki o iyi olsun

Daha cok erken. Yukari cikar insallah canim. Belirti, sıkıntıda yok. Tedbiri elden birakmadan bekliycen.

aynen benimde öyle oldu bende 28 haftadayım suan benım doktorum beni daha cok korkuttu yenı doktor arıyorum simdi ama senin doktorun iyi şeyler söylemiş doktorunu dinle kendini iyiye hazırla sonunu bekleyip görecegız sanırım,herkeste farklı şeyler oluyormuş yukarı çıkar daha erken senin.

Her ultrasonda gorunur bu. nasil gorunmemis anlamadim. Senin dort boyutluyu yorumlayanda bi sorun var ya da bi inip cikti :) ben anlattiklarina gore herseyin yolunda oldugunu dusunuyorum. Normal ultrasonda bariz gorunuyodu benimsuratinin dibinde. Yapisik gibi. Benim doktorun ultrasonda renkli de gosterebiliyodu, dort boyutlu denen. Hic gormek istemezdim cunku plasenta daha net gorunurdu.
Iyi haberlerle bekliyoruz seni.

evet bi gariplik var normal ultrasonda görmüyorum dört boyutlu alet daha gelişmiş o yuzden görmutur bişey diyemem dedi. bende anlam vermedım pek ama bişey diyemedim doktor olan o diye!!!

Canım merhaba,ben de beylikdüzündeyim.previa 20.haftaya dek kesinleşmiyor ben geçen sene de previa yaşamıştım o yüzden deneyimliydim son hamilelğimde,en iyi doktorlarar gittim.acıbademde rıza madazlıya gidiyordum koskoca usg duayeni bana sende previa mrevia yok gez toz eğlen dedi ama benim içim rahat etmedi geçen sene de ayrıntılı için gittiğim ve bana previa teşhisi koyan büyükçekmece kolanda sadece ayrıntılı usg yapan altan cebeciye gittim.ve bana yine previa olduğumu söyledi.o rezil günü unutamam neyse geldi geçti çok şükür.demem o ki ayrıntılıda kesin altan beye git adam usg okumada çok iyi.koskoca profun göremediğini gördü.kolan kötü bi hastane ama dr iyi.medicananın perinatoloğunu ben tutmadım.arkadaşıma sırf yaşından ötürü amniyo yapmak istedi.

gecmıs olsun pepuke...benımde 28.haftada ayrıntılı ultrason yapan doktor söyledi p.p.marjınal oldugunu...kendı doktorum ben yapamam dedi bende doktor arıyorum buyukcekmece kolan ıyı dıye duydum sen nerde yaptın doğumu??nasıl bır hastane sectın? cok rısk oldumu?

merhabalar.. benimde az aşağıdaydı bebek büyüdükçe yukarı çıkar dedi doktorum ve geneldede çıkıyor dedi.. benimki 20. haftama geldiğimde yukarı çıkmıştı inşallah sizinkide çıkar..

Back