Hemen kalkabilmene ve gazını çabuk çıkartmana çok sevindim canım, Allah nazarlardan saklasın seni ve paşanı

Ben sana geçen hafta bir şey demiştim, doğumdan sonra bol bol istediğini yiyebilirsin ama bu seferde canın istemez diye, öyle oldu demek ki. Ama ameliyattan yeni çıktın canım, kendine gelmen en az 2-3 günü bulur herhalde.
Canım yediklerime dikkat ediyorum, hep besleyici şeyler yiyip içiyorum, sadece hamur işi yemiyorum, yeme içme şeklimi hiç değiştirmedim yani, başından beri aynı. Doktor herşey iyi,sorun yok, bu ölçümler + lı - li dese de ben kireçlenmeden dolayı büyümesi durduysa senin dediğin gibi doktor almak ister mi acaba diye düşündüm. Bakalım haftaya çarşamba günü yine kontrolüm var, o zaman ne olacak göreceğiz.
Şekerini ihmal etme canım, bayramdan sonra hatırlatırım ben sana bol bol, ehh senin şimdi iki çocukla işin zor tabii, unutursun ihmal edersin kendini. Fatih'de iyidir inşallah. Sana şimdiden iyi bayramlar canım. Bebişin, Fatih ve eşinle çok güzel bir bayram geçirmeni dilerim.
Canım senin kalbinin bizlerle olduğunu biliyoruz, Pepuke senin internete giremediğini Fburak'a söyledi zaten. Senin duaların yeter bizlere. Ben de senin gibi diliyorum, sağlıklı olsun gerisi önemli değil. Tek derdim erken gelir ve sezeryan olmak zorunda kalırsam, yanımda sadece eşim var, o yüzden tedirginim, onu da kendimi strese sokacak kadar düşünmüyorum, önceliğim kızımın sağlığı. Doktorum bile diyor, sen çok rahat, stressiz bir hamilesin, doğumunda kolay geçecek v.s. diye.
Bu kız çocukları nazlı oluyor vallahi, siz yandınız yakında ben de yanacağım

Şimdi kızıma diyorum ki, kızım bak sen sen ol Mihrimah ablayla Selin abla gibi anneye naz yapma diyom, banane ben bebeğim, yapacağım diyor

Allah sana ve Asuda yardım etsin canım. Ben kız yeğenim doğduğunda anladım ki, kız bebekleri biraz cadı (ama tatlı cadı tabii ki) oluyor, erkekler daha uslu oluyor :)