- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #4.201
Ah canim cok saol yaa. Insallah senin boyle sıkıntın olmaz bu sefer. En bAstan bol bol aksın insallah.Canim yorucu oluyor tabi ama faydasını görürsün..
Bir göğsümü 20 dk digerinide okadar veriyordum.. dr oyle dedi sonra mama veriyordum...
Bide sagiyordum aralarda dr oyle öyle gelicek dedi...emdikce sagdikca hormonlar harekete geçiyormuş...
Zaten hiç dogurmamis biri bile emzirse sağsa süt gelirmis bunuda öğrenmis oldum... Hiç pes etme canım inanki geliyor... Beni dr' um okadar motive etmeseydi inanki ben gelmiyor yok diyip emzirmiyordum bırakmıştım.. sağolsun dr baya beni motive etti gelicek basaricaksin vs vs.. sayesinde yılmadım hic...
Sende yilma ben inanıyorum sende basaricaksin bol bol sütün olcak sende benim gibi 2 sene emzirceksin insallah... Moral çok önemli sakın moralini bozma.. unutma ki hic bir mama anne sutunun yerini tutmaz icinde canli hücreler var cunku.. ha gayret annesi bol bol gelicek insallah o sutler..
Benim inan haftalarca bi damla bile gelmedi sonra geldi bol bol bide tombis olduki benim oğlan sutum gelince yemelik isirmalik oldu resmen...
Pes etmem de canim sıkıldı oole. Biraz umutlandirdin beni. Saol. Allah senin de gonlune gore versin canim.