• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Plasenta previa

Canim yorucu oluyor tabi ama faydasını görürsün..
Bir göğsümü 20 dk digerinide okadar veriyordum.. dr oyle dedi sonra mama veriyordum...
Bide sagiyordum aralarda dr oyle öyle gelicek dedi...emdikce sagdikca hormonlar harekete geçiyormuş...

Zaten hiç dogurmamis biri bile emzirse sağsa süt gelirmis bunuda öğrenmis oldum... Hiç pes etme canım inanki geliyor... Beni dr' um okadar motive etmeseydi inanki ben gelmiyor yok diyip emzirmiyordum bırakmıştım.. sağolsun dr baya beni motive etti gelicek basaricaksin vs vs.. sayesinde yılmadım hic...

Sende yilma ben inanıyorum sende basaricaksin bol bol sütün olcak sende benim gibi 2 sene emzirceksin insallah... Moral çok önemli sakın moralini bozma.. unutma ki hic bir mama anne sutunun yerini tutmaz icinde canli hücreler var cunku.. ha gayret annesi bol bol gelicek insallah o sutler..
Benim inan haftalarca bi damla bile gelmedi sonra geldi bol bol bide tombis olduki benim oğlan sutum gelince yemelik isirmalik oldu resmen...
Ah canim cok saol yaa. Insallah senin boyle sıkıntın olmaz bu sefer. En bAstan bol bol aksın insallah.
Pes etmem de canim sıkıldı oole. Biraz umutlandirdin beni. Saol. Allah senin de gonlune gore versin canim.

Ah canim cok saol yaa. Insallah senin boyle sıkıntın olmaz bu sefer. En bAstan bol bol aksın insallah.
Pes etmem de canim sıkıldı oole. Biraz umutlandirdin beni. Saol. Allah senin de gonlune gore versin canim.

canım bende inan sıkılıyordum acıktımı nede olsa sütüm yok diyip mamayı dayıyordum ... dr yönünden sanırım şanslıydım biraz çok motive etti beni bak bende seni ediyorum şimdi çünkü biliyorum olucak canım ...

bide sezeryanlıydım sütte yok ya işkence gibiydi ilk zamanlar boş boş emzir olmadı mama yap üstüne gazını çıkart ... çok sükür ama emeklerime değdi ..
bide dr dediği gibi göğüslerime duşta sürekli sabunlayıp masajda yapıyordum onunda çok faydası varmış böle aşağı doğru göstermişti dr bana o masajın iyi geldiğini söylemişti ... hatta hastaneden çıkarken sütüm yok diye sezeryan yerime su geçirmez bant yapıştırmışlardı banyo yap masaj yap diye .. yaz bebeğiydi oğlum o yüzden günde en az bir sefer duşa giriyordum masaj yapmak için ...

inşallh busefer sorun yaşamam ama yaşarsamda napcamı biliyorum en azından pes etmicem yani ya gelicek ya gelicek o sütcükler başka çareleri yok :52::52:

hamd olsun iyiyiz evimizdeyiz...pazartesi geldik, biraz rengimiz sarı ve çok uykucuyuz zar zor uyandırıyorum bugün sağlık ocağı 2 saat te bir mutlaka kaldır emzir dedi ama benim uykucuyu 1 saate anca uyandırıyoruz...sarılığını atabilmesi için ciğer gelişimi için bolbol ağlaması lazımmış biz ayağını burnunu sıkarak ağlatıyoruz mecburen :(( buna şükür 14 gün sonra evimizdeyiz iyiyiz...karnım çok kötü enfeksiyon olmuş hiç bakamadım kendime hastane ortamında,6 kutu antibiyotik yazdı buün doktor ve böbreklerim çok ağrıyor benden bukadar herkes kendine ve bebişlerine iyi baksın evdeki işleri düzene sokalım yine görüşürüz....

hamd olsun iyiyiz evimizdeyiz...pazartesi geldik, biraz rengimiz sarı ve çok uykucuyuz zar zor uyandırıyorum bugün sağlık ocağı 2 saat te bir mutlaka kaldır emzir dedi ama benim uykucuyu 1 saate anca uyandırıyoruz...sarılığını atabilmesi için ciğer gelişimi için bolbol ağlaması lazımmış biz ayağını burnunu sıkarak ağlatıyoruz mecburen :(( buna şükür 14 gün sonra evimizdeyiz iyiyiz...karnım çok kötü enfeksiyon olmuş hiç bakamadım kendime hastane ortamında,6 kutu antibiyotik yazdı buün doktor ve böbreklerim çok ağrıyor benden bukadar herkes kendine ve bebişlerine iyi baksın evdeki işleri düzene sokalım yine görüşürüz....

geçmiş olsun canım çok yoruldun haliyle toparlanamadın .. oğluşun eve çıkmış çok sevindim bol bol dinlenin ana oğul evinizde..

Evinize geldiniz ya artik hersey yoluna girer insallah. Cok cok gecmis olsun canim.ayak burun sıkarak bende uyandiriyodum da cok fazla aglatmamak gerek diye duymustum bende. Her doktor farkli.

Aazraacım canım çok sevindim içime doğmuştu bebişle uğraştığın için yazamadığın maşallah sana ve kuzuna..sen de kurtuldun Allahın izniyle..
Kızlar bişey sorucam ben emzirme aleti almak istiyorum yani göğüs pompası,avent ne lansinoh arasında kararsız kaldım.siz ne önerirsiniz acep ?ben kızımda o basit ucuz araba kornası gibi olanlardan alıp arasıra kullanmıştım ama bu sefer daha iyi bişey almam gerektiğini hissediyorum malum erken doğum.bir de emzirme sütyeni ve atleti çok alternatif bulamadım bebefox diye basit gibi gözüken bir markanın ürünlerinden var hep.siz ne önerirsiniz?ahh yine ağrılar başladı Allahım bunediryaaaaaa

Aazraacım canım çok sevindim içime doğmuştu bebişle uğraştığın için yazamadığın maşallah sana ve kuzuna..sen de kurtuldun Allahın izniyle..
Kızlar bişey sorucam ben emzirme aleti almak istiyorum yani göğüs pompası,avent ne lansinoh arasında kararsız kaldım.siz ne önerirsiniz acep ?ben kızımda o basit ucuz araba kornası gibi olanlardan alıp arasıra kullanmıştım ama bu sefer daha iyi bişey almam gerektiğini hissediyorum malum erken doğum.bir de emzirme sütyeni ve atleti çok alternatif bulamadım bebefox diye basit gibi gözüken bir markanın ürünlerinden var hep.siz ne önerirsiniz?ahh yine ağrılar başladı Allahım bunediryaaaaaa

Ben soyliycem. 3 ayri markanin var. birinden memnunum.markadan emin olayim. Cocuklari yikar yikamaz yaicam canim.

Albimini sutyen ve atleti cok guzel. Deborah diye bir marka almisim. O da ayni. NBB memnun kalmadim ben. Bedenine dikkat et yalniz. Benim 75 normalde. Kalkan kullanacaksan 95 ya da 100. Kullanmayacaksan 95. Kalkan Cok sıkarsa sut kanalları tıkanıyor .
Benım 37. Haftaydı ama sutum geldı. Ilk gunler belsin de yetiyo zaten bebisin deposuyla.Ablamın 34. Hafta geldı. Seninde gelir insallah. Makineyi sonra da dusunebilirsin bence.bende medela var. teklisi, is goruyo.

Bu disler beni mahvetti aylardir. bugun pes ediyorum ve 40 cikmadan disciye gidiyorum.sıkıntım bana yeter.
Yelizcim hala mama vermedim.aldim gazi :-)

Bu disler beni mahvetti aylardir. bugun pes ediyorum ve 40 cikmadan disciye gidiyorum.sıkıntım bana yeter.
Yelizcim hala mama vermedim.aldim gazi :-)

dişinmi ağrıyor canım ? valla çekme sanada yazık ...hadi bakalım kolay gelsin bol bol sütlerin gelsin inşallah . hem emzir hem sağ masajıda ihmaletme...

Kızlar ben her kontrole gittiğimde doktorum bakarken asistana not aldırıyo, plt ön duvarda diyo ama bana gayet sağlıklı çok iyi gidiyo gelişimi diyo. ön duvarda olması sıkıntılı bi durum mu anlamadım da ben

Kızlar ben her kontrole gittiğimde doktorum bakarken asistana not aldırıyo, plt ön duvarda diyo ama bana gayet sağlıklı çok iyi gidiyo gelişimi diyo. ön duvarda olması sıkıntılı bi durum mu anlamadım da ben

Plesenta ön veya arka duvara yerleşir bu normaldir.. previada aşağı yerlesimli olması durumudur.. dr' unuzun dediği gibi herşey yolunda...

Canim saol.gittim geldim. 20'likmis.antibiyotik verdi. cekilecek. :( cekilmesi sorun degil de ant. kotu oldu.

Çok geçmiş olsun canım benimkide gömülüydu lokal anestezi altında yarıp çıkarmışlardi ne çektim o türkoloji dişlerimden... Emzirme döneminde kullanilanlardandir canım mecburen iceceksin başka çaresi yok...

Selam herkese,
Uzun zamandır yazmıyorum ama ara ara girip okuyorum neler olup bittiğini.Belki beni hatırlayanınız vardır içinizde.Ben de previalı erken doğum yapmıştım.Oğlum nerdeyse 2 yaşında olacak.O zor günleri düşündükçe içim daralıyor.Aklımızda ikinci çocuk hep var ama benim ne cesaretim var ne de gücüm.Sizlerde durum nedir?Azraa galiba doğum yapmış tüm sayfaları okuyamadığım için kimler doğurdu bilmiyorum.İlki previa olup ikinci de previa olan var mı merak ediyorum?

Selam herkese,
Uzun zamandır yazmıyorum ama ara ara girip okuyorum neler olup bittiğini.Belki beni hatırlayanınız vardır içinizde.Ben de previalı erken doğum yapmıştım.Oğlum nerdeyse 2 yaşında olacak.O zor günleri düşündükçe içim daralıyor.Aklımızda ikinci çocuk hep var ama benim ne cesaretim var ne de gücüm.Sizlerde durum nedir?Azraa galiba doğum yapmış tüm sayfaları okuyamadığım için kimler doğurdu bilmiyorum.İlki previa olup ikinci de previa olan var mı merak ediyorum?

A.s benim bildigim pepuke arkadasimiz var 1.5 sene once bebegini previadan erken dogumla kaybeden.. suanda 31 haftalik yine previa surekli yatiyor...

Selam herkese,

dün ben de seni düşünmüştüm.yaşadıkların hep aklımdaydı bir previalı olarak.ben percireataydım 34.haafta bittiğinde doğdu bebeğim.5 previalı arkadaşımız daha doğum yaptı.hepsi çok şükür sağlıklı,bebeklerimiz de iyi çok şükür.şimdi pepukeyi bekliyoruz,onun da sayılı haftaları kaldı.

Çok geçmiş olsun canım benimkide gömülüydu lokal anestezi altında yarıp çıkarmışlardi ne çektim o türkoloji dişlerimden... Emzirme döneminde kullanilanlardandir canım mecburen iceceksin başka çaresi yok...

Insallah oyle degildir benim. Augmentin 1000 mg. heem kadimdogumcuya hem cocuk doktoruna sordum ama rahat edemedim yine de.

Back
X